bugün
- üstteki yazar hakkında fikrini söyle11
- japon arabaları iyi arabalar mıdır sorunsalı7
- everest e çıkıp leğenle aşağı kaymak10
- sözlük kızlarının bugünkü kombinleri12
- biz olduğumuz sürece manifest çorum'a giremez21
- islam düşmanlarına bir soru8
- sözlük uygulamasında gizli hesapların görünmesi5
- mehdiye inanıyor musunuz8
- 29 temmuz 2026 butlancıların birbirine girmesi3
- gaziantep fk2
- gregor clegane3
- nükleer santralin süper bir şey olduğu gerçeği18
- barda yanınıza oturan aslında seri katil olan adam2
- kız düşürme teknikleri4
- gelecek partisi2
- yeni parti51
- zengin ama cimri erkek çekici midir2
- bik bik'in mutfağına konuk olmak15
- mobile legends3
- eren kaşıkçı4
- liyakat nedir ve liyakatsızlık sonuçları nelerdir8
- sandor clegane2
- johnny sinsin mutfağına konuk olmak3
- manifest grubu vs tarkan16
- nervio hamferdi9
- trabzonspor2
- tywin lannister ve olenna tyrell2
- ismet gurbuz'u tek yumrukla bayıltmak10
- kanlı gözlerle aynaya bakmak3
- sözlük kızlarının kekleri11
- cennetten düşerken canın yandı mı4
- forlove19 sorunsalı4
- sözlüğün en yakışıklı yazarı olmak8
- hikayeyi devam ettir54
- çorumda konser için müzik grubu öner7
- borsa 10 000 lere gidebilir mi3
- uzun burunlu ince dudaklı kadın çekiciliği2
- huzur7
- balerion4
- ekmeleddin ihsanoğluna oy vermiş olmak18
- güne bir türkü barcı bırak3
- eve girildiğinde ilk yapılan şeyler5
- the odyssey6
- içeri gidip tv izleyecek olmam2
- tbmm de yaşanan cinsel istismar skandalı2
- özgür özel den yeni parti bağış kampanyası2
- ahmet davutoğlu2
- am ile pm yi karıştırmak4
- yine çok fena burnum kanadı5
- masterchef şampiyonu eren kaşıkçı'nın ölümü2
normalde çok iyi kişilikli bir insanmış. neşeli bir insanmış. en önemlisi dürüst bir insanmış henry.
irlanda maçında tamam suçluydu mutlaka üzerinde bir baskı vardır. kendinizi o an onun yerine koyun. düşünün fransa o hatalı golü atmasa ya elencekti.(tam hatırlamıyorum). eğer suçlu olduğunu kabul etse vatan haini seçilirdi. şimdi işin bir de o tarafından bakmak lazım.
o kadar eminim ki ileride bu olayı çıkıp medya ya anlatacak, suçlu olduğunu kabul edecektir.
irlanda maçında tamam suçluydu mutlaka üzerinde bir baskı vardır. kendinizi o an onun yerine koyun. düşünün fransa o hatalı golü atmasa ya elencekti.(tam hatırlamıyorum). eğer suçlu olduğunu kabul etse vatan haini seçilirdi. şimdi işin bir de o tarafından bakmak lazım.
o kadar eminim ki ileride bu olayı çıkıp medya ya anlatacak, suçlu olduğunu kabul edecektir.
mls tamamladıktan sonra arsenal'le antremanlara çıkmaya devam edip formunu koruyan başarılı oyuncunun 2. yarıda 2 aylığına kiralanması gündeme gelmiş afrika uluslar kupasına giden forvetlerden ötürü.***
http://www.ntvspor.net/ha...it&utm_medium=twitter
anlaşılamayan eksiler üzerine gelen edit: manu taraftarları henry ve arsenal lafını duyunca bozuldu anlaşılan.
son durum: büyük ölçüde anlaşma sağlanmış artık kesin gibiymiş gelmesi. 2 ayda arsenal'i potaya sokarsa kimseyi şaşırtmaz sanırım.
http://www.ntvspor.net/ha...ylik-sozlesme-imzalayacak
http://www.ntvspor.net/ha...it&utm_medium=twitter
anlaşılamayan eksiler üzerine gelen edit: manu taraftarları henry ve arsenal lafını duyunca bozuldu anlaşılan.
son durum: büyük ölçüde anlaşma sağlanmış artık kesin gibiymiş gelmesi. 2 ayda arsenal'i potaya sokarsa kimseyi şaşırtmaz sanırım.
http://www.ntvspor.net/ha...ylik-sozlesme-imzalayacak
yeni fotoğrafı yayımlanmıştır.
tek kelimeyle; efsane.
ayağına her top geldiğinde benim gibi hayranlarını ayağa kaldıran efsane futbolcu.
2002 ile 2006 yılları arasında oynadığı futbolu o günden Sonra ne ıbrahimovic, ne rooney ne de torres izletebildi. Soldan içeri girmeyi kafasına koyduğu anda zaten rakip için film o anda kopardı.
Francesco Totti değildir.
Arsenal'den ayrılmaması gerekiyordu. Efsaneydi, ABD'de unutuldu. Şimdi geri dönecem diye uğraşıyor. (Belki de dönmüştür)
arsenal tarafından 2 aylığına kiralanmıştır.
küçükken aldığım o2 sponsorlu 14 numara henry formasını tekrar dolaptan çıkarmama vesile olan efsane. atsa yine golünü hiçbir şey olmamış gibi bakınsa sağa sola...
Keşke hep arsenalda kalsaydı dedirten dünyanın en iyi oyuncularından birisidir. şu anda ABD nin New York Red Bulls takımında oynamaktadır.
Ofsayta düşme konusunda uzman forvet oyuncusu. Eskiden ne iyi bir futbolcuydu.
(bkz: efsane geri döndü)
arsenal formasıyla golünü attı girer girmez. sevinci, tribünlere koşuşu, wenger'e sarılışı harikaydı. duygulandım nedense. manyak mıyım neyim.
attığı golden sonra adına entry girmek için arama yapmadan direk olarak sol frame bakmam yeterli olan golcü.
arsenale ait olan yegane futbolcu.yıllarca neden kendini heba ettin değerini bilmeyen takımlarda, senin ait olduğun yer eski highbury yeni emirates.
efsaneler geri gelmez.
bir defa gelirler, bir defa giderler.
ama henry değişik bir efsane.
bir defa gelirler, bir defa giderler.
ama henry değişik bir efsane.
sanki babamın oğlu eve geri dönmüş gibi arsenala geri dönmesiyle sevindiğim bir de üzerine girdiği ilk maçta takımına galibiyeti getiren golü atmasıyla daha da sevindiğim efsane. Sahada sanki maç yokmuş gibi yürümeye başlayınca aha gol atacak birazdan demiştim kendi kendime ve yanıltmadı beni.
yıllardır izlediğimiz uzak köşeye plaseyi bırakmıştır bu gece leeds ağlarına. sanki hiç gitmemiş gibi, nerde kalmıştık dercesine...
ağlamak istiyorum ağlamak. yıllardır arsenal taraftarıyım lise yıllarımı bu adama verdim nerdeyse ve şimdi tekrar 2 aylığınada olsa arsenal'de.
çıktı leeds maçında golünü attı, gözlerim doldu, o anı anlatamam, o duyguyu yaşayan bilir.
sen cansın be henry...
köşeye topu götürüp zaman geçirmeni özledik. tabi biraz yaşlılık 10 sn bile tutamadın. ama olsun...
çok yaşa be henry...
çıktı leeds maçında golünü attı, gözlerim doldu, o anı anlatamam, o duyguyu yaşayan bilir.
sen cansın be henry...
köşeye topu götürüp zaman geçirmeni özledik. tabi biraz yaşlılık 10 sn bile tutamadın. ama olsun...
çok yaşa be henry...
gece gece duygulandırmıştır. önünde heykelinin dikili olduğu stadyumda arsenal forması altında 227. golünü attı. daha nicelerini atması dileğiyle.
golle dönmüştür, dönmesine de keşke o gol leeds'e olmasaydı be dostum.
ah be henry hiç gitmeseydin amerikaya adam gibi avrupada devam ettirseydin güzel futbolunu ne vardı be. özlemişiz.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar