bugün

bir youtuber...

oyun videoları çekiyor şu an 6.8 milyon takipçisi var.

yaş kemale erince bilgisayarı ps3 ü satmıştım fakat bilgisayara ve oyunlara hala merakım vardı... şöyle dalga geçmeden salak saçma sapan hareketler yapmayan bağırmadan çağırmadan sakin sakin oyun oynayan birisi olsa da izlesem diye aranıyordum...
bunu buldum işte youtube de ama tam bir geri zekalı olduğunu çok merak ettiğim residetn evil 7 videolarını izlerken anlamış bulunuyorum olum sen nasıl oyuncusu mal mısın malak mısın ne yaptığın belli değil...

resident evil 7 videolarını birinde şifreli bir kapıyı açmaya çalışıyor kapıya gelmeden önce bir ceset buluyor cesedin üzerinde bir kağıt yapıştırılmış ve kağıta şifre yazıyor adam hala kapının olduğu odaya gidip şifre belki burada yazıyordur diye etrafa bakıyor....

bir bölümde de zifiri karanlık bir oda girmeye korkuyor 1 dakıka boyunca beni deli etti be amına kodum anahtarı al ve oda ya gir bu kadar basit ha bu kadarda değil oda da kı yaratıkları dışarı çekmek için hızla içeri girip etrafı gezip yaratıkları dışarı çekmeye çalışıyor...

izlemeyin izlettirmeyin...

edit: la gerçekten geri zekalı la olum sen o bölüme gelmeden önce adam sana video yollayıp bölümün şifrelerini tuzaklarını göstermedi mi hepsini gösterdi ve anlattı daha ne uğraşıyon yarammm çevirme kolunu aldın işte git kapat şu gazı amın evladı....
© copyright 2005 - 2026