yeni bir yedinci nesil yazar.
hoşgelmiş nesildaş.
(bkz: sokağa dökülenler şimdi neredeler/#8413837)

önemli bir noktaya parmak basmış yeni bir nesildaş. hoş gelmiş...
sözlük formatından habersiz gereğinden fazla subjektif olan yazar. belki bilmez subjektifin anlamını açıklayayım.

subjektif: nesnelerin gerçeğinden bir haber olup öznede oluşan şey.(bunu da anlamayabilir. belki lisede hala o kunuya gelmemişlerdir.)
vatanını milletini seven yazar.
vatanını çok seven koruyan bir yazar "the"bora*.
thebora nickinini tepki olarak seçmiş bir yazardır.
bana "allah'sız" diyecek kadar ileri gitmiştir. kendisine gereken cevabı moderasyon vermelidir.
#8446118 ve bir çok entrysinde inatla dindar insanların sözlükte yazmayacağını yazmış kendisi. sanırsam korkuyor dindar insanlardan. yeni bir deli mi ne vakasıdır bu arkadaş, o kadar. kendi kendine yaptığı saçma tespitlerle açtığı başlıklar bir süre polemik sebebi olacak, sonra unutulup, silinip, rezil olup gidecektir.
eksilenince çıldıran yazar. yazdığı tüm entrylerin altına eksilendiği için çemkirdiği editler koymaktadır. eğer ki hoşunuza gitmiyen bir yazarsa eksileyin. çünkü eksi oyun amacı da bu.
eksilendiği için acaba entry lerini silen bir yazar mıdır? merak ettim bunu. ve yalanlarla bir yere gelmeye çalışan ırkından utanan bir soysuz mudur? bence değil... türkçülük adına iyi bir yazı girdi tabi, hemen saldırın. uludağ sözlük geleneğini bozmayın, sürünüzü de davet edin.
çok mübarek bir insan. *

(bkz: hüsnü zan)
(bkz: #10264474) yazdıgı entryler sonucu aldıgı eksilerin terörist yazarlardan geldigini düşünmekte olan yazar.

şahsen şu ana kadar yazılarını okumadım, olsa belki eksilerim ki eksileyecegim bir yazar gibi duruyor.

ama şunu unutuyor. sevgili yazarcık, bu sözlükte bin tane türk olsa bile " pkk'lı bölücü şerefsizler xxx zımbırtı nokta " falan gibi gram zeka pırıltısı barındırmayan entryler daima eksilenir. çünkü entryde fikir yok, söylenmemiş bir söz yok. bildigimiz nagmeler ben ve benim gibiler durup pkk'ya ana avrat küfür etti diye niye birini artılasın ki tabi eksi verirler. sonuçta adamlar gerçekten farklı bir tespit yapılmış mı acaba diye okuyorlar. aynı entryleri görünce tabi eksiyi basarlar. haklılar.
neo nazi.
(bkz: kemalist türkiye den faşist italya ya selam/#8658834)
içinde gezdirmiştir.
(#8658834) galiba dersim katliamı'ndan bihaber yazar.
Güncel Önemli Başlıklar
© copyright 2005 - 2026