bugün
- 26 haziran 2026 türkiye'nin abd'ye döşeyeceği boru6
- lahmacunu elle yiyen kız8
- yazarların en sevdiği meyve7
- ciddi ilişki istemiyorum takılalım diyen kadın9
- soğuk duş almak5
- milli takıma isim koyalım kampanyası9
- yaşlılığınız için insan biriktirin4
- fakirlik belirten hareketler3
- mercedes 3022
- giorgio armani rouge d armani sheer ruj2
- kas krampı4
- seni hayata bağlayan şey11
- insanlara güvenin azalması4
- özel okul öğretmenleri açlık grevinde3
- türk kızlarına yürüyen turistin dayak yemesi7
- elektriklerin kesilmesi2
- dünyada neler olabilir2
- saygı duyulan kadınlar2
- başına belayı satın almak3
- 20 haziran 2026 türkiye paraguay maçı52
- baba denince akla gelenler4
- hawking'in uzaylılarla konuşmayın uyarısı3
- içilen en lezzetli çorba2
- kimseyle tanışamamak8
- zincir marketlere kısıtlama çağrısı4
- çipli kimlik kartları2
- nolcak bu ulkenin hali3
- 29 yaşında erkek 41 yaşında kadın ilişkisi3
- almanya3
- peki yazan kıza espri yapmaya devam etmek3
- 5 litrelik suyla sınava giren öğrenci5
- asosyal olmanın sebepleri3
- milli takımın gruptan 3 çıkması senaryosu4
- türkiye'deki yakışıklı erkek kıtlığı16
- 20 haziran 2026 hollanda isveç maçı5
- yüzde 80 kakao içeren bitter çikolata2
- okulda felsefe dersinin kaldırılması7
- ankara sokaklarında yürümek2
- anne ve babayı çocukları önünde vuran maganda3
- nasılsınız3
- bir insana sonradan öğretilebilecek en zor şey3
- fazla açıklama yapan insan2
- yuzırların süper güçleri11
- arda güler egosu7
- başkan2
- kanyon starbucks2
- bizim çocuklar'a alternatif slogan önerileri3
- enteresan beddualar9
- vincenzo montella'nın halen istifa etmemiş olması10
- hiç götü öpülmemiş kız siniri2
* animatrix'teki animasyonlardan biri. iki bölümden oluşur. insanlar önce makineleri yaratır, arkasından makineler isyan eder ve son bir savaşla kontrolü ele alırlar. gerçekten ikinci rönesanstır.
izlerken tüyleriniz diken diken olur, özellikle de süvarinin görüldüğü sahnelerde.
(bkz: let there be light)
(bkz: 01)
izlerken tüyleriniz diken diken olur, özellikle de süvarinin görüldüğü sahnelerde.
(bkz: let there be light)
(bkz: 01)
dünyanın sonunu ayrımcılığın getirecek olduğu gerçeğini yüzümüze tokat gibi vuran muhteşem animatrix filmi.
Matrix trilogynin efekt ve vurdu kırdıya kurban gittiği 2 ve 3.filmlerinin ardından, seri bir şekilde devam eder umudum hüsrana dönüşmüştü. Zira devam etse bile ilk filmin o muhteşem havası, sinematografisi, göndermeleri, felsefi ve simulasyon, hayat/rüya uzamları üzerine derin bakışını bulamayacaktık. Onun için bari hepten sıçmasınlar diye 4.filmi hiç beklemedim. Zaten yapımcılarda işi uyanmış olacak ki, buradan başka ekmek çıkmaz diyerek 4.filmi hiç gündeme getirmediler.
Velhasıl sözlükçüler serinin devam etmesi konusu, uzun yıllardır izlemeyi ertelediğim animatrix'in bu bölümünü izleyince yeniden zihnime çakılıverdi. 9 bölümün her biri harika. Matrix'in oluşum sürecinden, NEO öncesine değin ayrıntılı bir anlatımı var. Çizimler enfes. tasvirler, mekanlar ve distopik ortam 10 numara. işte bu seriyi izleyip the second renaissance bölümünü görünce, mutlaka bunun filmi çevrilmeli dedim. izleyin sizde dersiniz. Hele neo kırmızı hapa elini uzatınca hala her izleyişinizde kendinizi kasıp, tavşan deliğinden düşüyor gibi ürperecek kadar filmin fanatiğiyseniz; kesinlikle bu bölümün fimi çevrilsin dersiniz.
Sevgili Warner Bros ve dibe çakılan vaşoşki kardeşlere sesleniyorum ne olur 4.film the second renaissance olsun. Hasret kaldık matrixin dünyasına. Bize ajan smithi anlatın, `nebuchadnezzarı, neo'yu anlatın. Bize savaştan öncesini anlatın.
Not: Eliniz değimişken bir de HBO'ya zahmet olmazsa carnivalee devam etmesini tavsiye eder misiniz. Biz hala bekliyoruz da.
Velhasıl sözlükçüler serinin devam etmesi konusu, uzun yıllardır izlemeyi ertelediğim animatrix'in bu bölümünü izleyince yeniden zihnime çakılıverdi. 9 bölümün her biri harika. Matrix'in oluşum sürecinden, NEO öncesine değin ayrıntılı bir anlatımı var. Çizimler enfes. tasvirler, mekanlar ve distopik ortam 10 numara. işte bu seriyi izleyip the second renaissance bölümünü görünce, mutlaka bunun filmi çevrilmeli dedim. izleyin sizde dersiniz. Hele neo kırmızı hapa elini uzatınca hala her izleyişinizde kendinizi kasıp, tavşan deliğinden düşüyor gibi ürperecek kadar filmin fanatiğiyseniz; kesinlikle bu bölümün fimi çevrilsin dersiniz.
Sevgili Warner Bros ve dibe çakılan vaşoşki kardeşlere sesleniyorum ne olur 4.film the second renaissance olsun. Hasret kaldık matrixin dünyasına. Bize ajan smithi anlatın, `nebuchadnezzarı, neo'yu anlatın. Bize savaştan öncesini anlatın.
Not: Eliniz değimişken bir de HBO'ya zahmet olmazsa carnivalee devam etmesini tavsiye eder misiniz. Biz hala bekliyoruz da.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar