bugün
- dün gece sözlükte yaşanan akıl almaz olay16
- arkadaşlar9
- mazotun litresi 96 lira10
- kürdü sevmek ruha iyi gelir11
- gammazların hepsinin yetkisi alınmalı8
- gokyuzunun silinen rengi16
- bu saatte hamburger yenir mi8
- yeni parti tüzüğünü baştan sona okumak8
- ekşide yazar olamayıp mecburen uludağda yazmak5
- hamas16
- mazot 100 tl olacak4
- ai moderatörün düzgün çalışmaması2
- deniz mevsimi bitti istanbul da3
- gocu40
- nervio7
- burcunu açıklamayan insan15
- sözlük yazarlarının normal kombinleri2
- sözlükte her gün bir yazarı şımartıyoruz22
- 14 09 2026 denize girmiş olmam3
- 14 eylül 2026 gaziantepspor fenerbahçe maçı28
- hayatımda aldığım en iyi karar4
- bir bela geliyor21
- alsana ulenn2
- silinen 13 süper entry2
- özelden yürünen kızın sıranı bekle demesi17
- gammaz çeteleri3
- iltica4
- true denen ahlaksız3
- mahmut tuncer3
- laf atan erkeklere tepki göstermeyen kızlar8
- çok uykum var2
- sabahları sevilen şeyler3
- yazarların kulaklığında şu an çalan şarkı15
- gokyuzunun silinen rengi hamferdi2
- liberteryan öğretmen olmak4
- sözlüğün çapkın erkekleri14
- sokak köpekleri4
- film önerileri10
- cedidacer6
- emret komutanim film muzigi2
- ak partililerin apoya villa yaptırması27
- israil'in hizbullah yeraltı merkezini patlatması7
- sözlükte herkesin birine yavşıyor olması10
- günün şarkısı8
- sözlük yazarları ne zıkkımlanıyor2
- damarlı kol kası fetişi11
- tai lung'un yakışıklı olma ihtimali9
- dünya demokrasi günü2
- hakan fidan'a türklere azınlık dedi iftirası3
- gocu'ya lakap buluyoruz kampanyası26
2009da vizyona gircek olan the ring serisinin son filmidir. * efendim uzun zaman geçti. ikinci filmde en son yine bi tvden çıkmıştı bu samara * * denilen kardeşimiz. üçüncü filmi nereye nasıl bağlayacaklar bilemiyorum. filmlerde de bir modadır gidiyo. testere deseniz altıya kadar uzatılacakmış. yıllar sonra jurassic parkın dördüncüsü vizyona girecekmiş. adamlar vuruyolar parayı böyle böyle. artık çekecek konu da kalmadığından japon versiyonlu filmleri ısıtıp ısıtıp hollywood versiyonlarıyla koyuyorlar önümüze (bkz: the eye)* ya da görüldüğü gibi uzatıyolar.yakında geleceğe dönüş serisinin ve matrix in dördüncüsünü de çeker bu adamlar. güzel mi e güzel. izleyelim o zaman.
efendim konusu da şöyle olacakmış;
moviesonline ın bildirdiğine göre halka 3 ün senaryosu şimdiden hazırmış. işte rachel ın başına gelecekler; rachel ve oğlu aidan ın başından geçen son felaketlerin üzerinden iki yıl geçmiştir ve her şey unutulmuştur. oregon un küçük sahil kasabası astoria da gazeteciliğe devam eden rachel tuhaf haberler almaya başlar. morgan ranch adlı bir bölgede video kasetler ortadan kaybolmaktadır. olan biteni incelemek için bölgeye giden rachel yine aynı gerçekle karşı karşıya kalır. samara bir şekilde dirilmeyi başarmış ve peşlerindedir. bu sefer işi daha profesyonel halletmeye karar veren rachel, arizonadaki bir hayalet avcısıyla bağlantı kurar ve arizonaya doğru yola çıkar. tabi ki samara da peşlerindedir
efendim konusu da şöyle olacakmış;
moviesonline ın bildirdiğine göre halka 3 ün senaryosu şimdiden hazırmış. işte rachel ın başına gelecekler; rachel ve oğlu aidan ın başından geçen son felaketlerin üzerinden iki yıl geçmiştir ve her şey unutulmuştur. oregon un küçük sahil kasabası astoria da gazeteciliğe devam eden rachel tuhaf haberler almaya başlar. morgan ranch adlı bir bölgede video kasetler ortadan kaybolmaktadır. olan biteni incelemek için bölgeye giden rachel yine aynı gerçekle karşı karşıya kalır. samara bir şekilde dirilmeyi başarmış ve peşlerindedir. bu sefer işi daha profesyonel halletmeye karar veren rachel, arizonadaki bir hayalet avcısıyla bağlantı kurar ve arizonaya doğru yola çıkar. tabi ki samara da peşlerindedir
gidilmemesi gereken film.
çünkü hasılat yaptıkça güzelim hikayeyi bok ediyorlar holivüd insancıkları.
yanılmamış edit: evet, işin içine hayalet avcısı sokarak iyice bok edilmiştir. yine de izleyeceğiz o ayrı.
çünkü hasılat yaptıkça güzelim hikayeyi bok ediyorlar holivüd insancıkları.
yanılmamış edit: evet, işin içine hayalet avcısı sokarak iyice bok edilmiştir. yine de izleyeceğiz o ayrı.
kanal d home video' dan the ring 0 diye bir dvd çıkmıştı. diğer 2 filmde yaşanan olayların öncesi diye. japon versiyonuydu ve önceki filmlerle hiçbir alakası yoktu. başlığı okuyunca bunu çekecekler diye çok korkmama sebebiyet veren film, yazık etmesinler senaryoya. lakin her türlü gidilecek o filme, naomi watts var sonuçta.
edit: şimdi bilgilendirildim ki son filmde naomi watts yokmuş.
edit: şimdi bilgilendirildim ki son filmde naomi watts yokmuş.
(bkz: rings)
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar