bugün
- ortada bir yolsuzluk olmaması25
- sözlük yazarlarının kombinleri15
- kolesterol5
- akp nin arzu ettiği muhalif tipi6
- melih gökçek soruşturması ne oldu21
- meme yalarken düşünülen şeyler8
- diyabet3
- hapiste kalanlardan kira bedeli alınması3
- sözlükçe aç kalsak birbirimizi yer miyiz3
- istanbul şu an bulutlu 19 derece2
- yağmurdan nefret etmek9
- yağmuru romantik bulan tip5
- fatma betülleri doyurmak5
- aliarnas2
- fatma betül sayan kaya yalnız değildir27
- sarılmak istediğiniz sözlük yazarları23
- romanya53
- netanyahu'ya vatana ihanet suçlaması2
- 28 eylül 2026 türkiye italya maçı5
- kemal kılıçdaroğlu3
- alfabede j harfi neden var4
- deniz göktaş2
- yağmurlu havalarda yapılabilecek en güzel şeyler3
- 28 eylül 2026 deniz göktaş'ın ilk duruşması5
- sözlüğün meme platformuna dönmesi8
- süper para kazanma yöntemi buldum garanti6
- patrona sigorta yap diye yalvarmak3
- adam yine kazanacak4
- 27 eylül 2026 almanya yunanistan maçı8
- ankara da aym önünde intihar eden emekli polis9
- crp2
- sırbistan da vucic'in istifası3
- 2 gecede 40 bin iranlıyı katleden molla rejimi15
- albea var mı abi düşük kilometreli6
- avrupanın en ucuz mazotunu kullanıyoruz24
- heyt bey'nin fon olayından para kazanmış olması7
- golden axe2
- bir zirve yapsak kim kimin yanında oturur34
- hemogram2
- fatma betül sayan kaya39
- nihat genç5
- almanya25
- sürü psikolojisinin felsefi temeli2
- dünya61
- street fighter3
- türkiye24
- bir arabuluculuk yöntemi olarak arkadan sarılmak2
- fırtınalı hava3
- karton toplayan çocuk16
- bolu da zimmet soruşturması 9 gözaltı2
2020 de vizyona girecek dram/tarih filmi (ülkemizde 2021 de). Yönetmen Ridley Scott. Yazar ekibi Matt Damon, Ben Affleck. Başroller Adam Driver, Matt Damon ve Ben Affleck. Merakla bekliyoruz.
genelde ortaçağ filmlerini severim ama bu sıkıcı geldi bana. sadece sondaki düello güzeldi.
ortaçağ avrupası da son derece renksizmiş. inanılmaz bir katılık ve soğukluk var, başroldeki adamın eşine davranış şeklini inceleyin anlarsınız.
sonda gösterilen bebek de niğbolu'da yıldırım'a mağlup olan korkusuz jean. bu da böyle bir bilgi işte.
ortaçağ avrupası da son derece renksizmiş. inanılmaz bir katılık ve soğukluk var, başroldeki adamın eşine davranış şeklini inceleyin anlarsınız.
sonda gösterilen bebek de niğbolu'da yıldırım'a mağlup olan korkusuz jean. bu da böyle bir bilgi işte.
roman ile tarih kitabı arası bir format tutturmuş olan ilgi çekici bir kitap. fransa'da resmi olarak gerçekleşen son dövüşle yargılanma vakasını gerçek belgeleri takip ederek, ama tabii ki o tarih (1386) itibariyle olay tamamen belgelerden takip edilemeyeceği için araları kurguyla veya olasılıkları anlatarak doldurarak ele alıyor. olayın ana karakterleri olan iki soylunun (ve ailelerinin) evveliyatlarını özetledikten sonra ikisi arasındaki ilişkilerin gelişimini ve düelloya yol açan suç vakasını ele alıyor. daha sonra da adım adım yargı sürecini ve akabinde de epeyce detaylandırarak düelloyu anlatıyor. böyle bir hikayenin haliyle sonradan iddialı bir sinema uyarlaması da yapılmış. o da izleme listemde ilk sıralarda kitabı bitirme aşamasına gelmişken.
filmde adam louvel rolünü oynayan eleman karaktere sağlam girmiş olup, filmde göründüğü tüm sahnelerde piçliğin zirvelerinde dolaşmaktadır.
(bkz: Adam Nagaitis)
(bkz: Adam Nagaitis)
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar