bugün
- rujlu erkekle öpüşmek3
- ölüyorum lan ölüyorum2
- from gold from dust13
- nervio isimli yazarin tam olarak neye yaramasi17
- dolar 50 tl de olsa oyum ak parti ye44
- evlenilecek erkek bulmanın gittikçe zorlaşması12
- rujlu kadınla öpüşmek6
- sözlük kızı için kavga eden 2 kaslı sözlük erkeği13
- vişneçürüğü tanga giyen sözlük erkeği13
- ferhat gündoğdu'nun gözaltına alınması42
- çin'e demokrasi gelsin10
- fiziği güzel sözlük kızları48
- araba kullanırken uyumak2
- sözlüğün götü en güzel yazarı12
- truesuz sözlük8
- hastalık havası8
- kışın duş alırken üşümemek için öneriler7
- uzun süre ayakkabı içinde kalmış ayak6
- recep tayyip erdoğan27
- bu saatte hala uluyamama sebebi3
- vajinanın iç sıcaklığı10
- nervio23
- silikon meme gerçeğinin yerini tutar mı sorunsalı14
- halka filmini izlerken telefonun çalması3
- anında dolan göz neyin belirtisidir6
- silikon memenin patlaması10
- gurbet3
- burna tuzlu su çekmek6
- çok makyaj yapan kız vs doğal kız10
- geceleri yapmaktan zevk alınan şeyler5
- uykuya dalmak istememek neyin belirtisidir5
- adalet ve kalkınma partisi4
- gece gece gelen kızarmış patates isteği3
- kopya çekmenin etiği5
- gocu19
- ekrem imamoğlu6
- seni terkedeceğim4
- ankara da aym önünde intihar eden emekli polis18
- sözlük erkeklerinin kaşar olduğu gerçeği9
- judas'ı dayak yerken görseniz ne yaparsınız10
- fatma betül sayan kaya59
- iyi dostlar biriktirdim7
- karton toplarken şarampole yuvarlanmak5
- samara morgan önünüze çıksa yapacaklarınız2
- dünyanın en berbat psikolojik hastalığı3
- arkadaşlar sizce bu çanta nasıl8
- yazarların akşama dair planları9
- ak parti kaybedince ak troller ne yapacak12
- radiohead seven kız3
- seni çok özledim3
2020 de vizyona girecek dram/tarih filmi (ülkemizde 2021 de). Yönetmen Ridley Scott. Yazar ekibi Matt Damon, Ben Affleck. Başroller Adam Driver, Matt Damon ve Ben Affleck. Merakla bekliyoruz.
genelde ortaçağ filmlerini severim ama bu sıkıcı geldi bana. sadece sondaki düello güzeldi.
ortaçağ avrupası da son derece renksizmiş. inanılmaz bir katılık ve soğukluk var, başroldeki adamın eşine davranış şeklini inceleyin anlarsınız.
sonda gösterilen bebek de niğbolu'da yıldırım'a mağlup olan korkusuz jean. bu da böyle bir bilgi işte.
ortaçağ avrupası da son derece renksizmiş. inanılmaz bir katılık ve soğukluk var, başroldeki adamın eşine davranış şeklini inceleyin anlarsınız.
sonda gösterilen bebek de niğbolu'da yıldırım'a mağlup olan korkusuz jean. bu da böyle bir bilgi işte.
roman ile tarih kitabı arası bir format tutturmuş olan ilgi çekici bir kitap. fransa'da resmi olarak gerçekleşen son dövüşle yargılanma vakasını gerçek belgeleri takip ederek, ama tabii ki o tarih (1386) itibariyle olay tamamen belgelerden takip edilemeyeceği için araları kurguyla veya olasılıkları anlatarak doldurarak ele alıyor. olayın ana karakterleri olan iki soylunun (ve ailelerinin) evveliyatlarını özetledikten sonra ikisi arasındaki ilişkilerin gelişimini ve düelloya yol açan suç vakasını ele alıyor. daha sonra da adım adım yargı sürecini ve akabinde de epeyce detaylandırarak düelloyu anlatıyor. böyle bir hikayenin haliyle sonradan iddialı bir sinema uyarlaması da yapılmış. o da izleme listemde ilk sıralarda kitabı bitirme aşamasına gelmişken.
filmde adam louvel rolünü oynayan eleman karaktere sağlam girmiş olup, filmde göründüğü tüm sahnelerde piçliğin zirvelerinde dolaşmaktadır.
(bkz: Adam Nagaitis)
(bkz: Adam Nagaitis)
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar