bugün

2012 yapımı amerikan filmi. önüne geleni vur temalı filmlerden sanırım.

http://www.imdb.com/list/voCA4OW3Suo/#play-all
güzel bir konunun nasıl kötü işlenebileceğini gösteren filmdir. iç bayıcı, sahneler belirgin değil, yada benim oda çok karanlıktı bilemiyorum.
ne bileyim hiç zevk alamadım, romantik komedi izleyip bir an önce filmin etkisinden çıkmayı umuyorum.
film boyunca 4 kez uyuyup 3 kez tuvalete kalktım, 2 kez yemek yedim o kadar yani.

bence hiç izlemeyin, hiç beğenmedim ben.
çok kötü bir film izleyip ,nadiren pişman olmadım dersiniz ya işte benim için o filmlerden biri.

--spoiler--

şimdi tam olarak dünyanın nasıl bu hale geldiği anlatılmıyor ve siz aslında bir zorlamayla filmi izliyorsunuz , lan salla uydur birşeyler , virüs de çok az insan kurtulabildi de ne bilim bişede işte.
neyse 5 arkadaş yağmurdan korunmak ve hasta arkadaşlarının dinlenebilmesi için bir sığınak ev bulurlar.kısa bir keşfin ardından eve yerleşirler , neyse buraya kadar herşey gayet güzel , sonra aslında bu evin insan eti yiyen yamyamlar tarafından tuzaklandığını fark ederler.işte film burda bir hata yapıyor filmi o ana kadar sırtlayan arkadaşımızı öbür dünyaya gönderiyor .daha sonra bir itiş kakışın ardından ordaki yamyamları öldürüyorlar .efenim bu sırada aralarındaki bir ablamızında aslında yamyam kökenli olduğunu öğreniyoruz.ama bu ablamız kızkardeşine yapılanlardan dolayı yamyamlara kızgın ,neyse yaya olarak kaçamayacaklarını anladıklarında evi korunaklı hale getirip yamyamlarla burda savaşmaya karar veriyorlar , çeşitli ölümler derken film eh işte bir sonla bitiyor.

--spoiler--

bir not vermek gerekirse 10/5 derim.
© copyright 2005 - 2026