bugün
- 19 eylül 2026 trabzonspor galatasaray maçı25
- claudian clouds33
- gocu'nun tınlamıyorım deyip yan hesaba geçmesi7
- sivilce için deneyimli yazar tavsiyeleri23
- okan buruk8
- amedspor'un süper ligin lideri olması3
- true ve g'i l d'e d l'i l y birlikteliği3
- özürlü diyerek hakaret ettiğini sanmak4
- true'nun engelli olması4
- sevgilisi yüzünden engelli kardeşini öldüren kız7
- arkadaşlar ben olmasam ne yaparsınız3
- seri eksicinin iq düzeyi4
- true'nun idrak yolları enfeksiyonu sorunu4
- meriç dükalığı8
- seri eksiciyi köçek gibi oynatmak3
- okan buruk'un yerine geçecek teknik direktör2
- sözlükte kimin idamına evet dersiniz6
- tai lung12
- gözünde büyüttüğün insanın çok da şey olmaması4
- leroy sane2
- sevdiğiniz yazarlar8
- islamda namaz yoktur30
- habire124
- okan çık hesap ver4
- sözlük kızlarının kekleri24
- galatasaray10
- galatasaray trabzonspor kardeşliğinin bozulması2
- fusya semsiyeli yabanci22
- kadir inanır'ın mirası4
- rakı arasında çay içmek2
- galatasaray rezil oldu2
- fusya semsiyeli yabanci'nın gerçek kimliği3
- muhammed salah'ın galatasaray'a döşediği boru2
- özürlü yazarlara yardım kampanyası2
- insanları birbirine düşürmek4
- okan buruk 102 puanı nasıl topladı sorunsalı2
- sözlüğün ölü gibi olması5
- trabzonspor5
- uğurcan çakır2
- hadi birbirinize sarılın2
- arkadaşlar bana engel olun2
- etli biber dolması5
- habire12 istenmiyorsun algısı2
- dualarımız bu akşam trabzonspor ile3
- kıçını yırtsan sonu tabut3
- bana onu sormayin8
- hoşlanılan kızın gel beni bubamdan iste demesi3
- kürdistan10
- gecenin şarkısı19
- beşiktaş'ın amedspor'a döşeyeceği boru2
istiklal caddesinde galatasaray lisesinden dümdüz yürüdüğünüzde yolunuzun üstüne çıkacak olan minicik bir pasajdır.bu küçük pasajın içinde birbirinden güzel,şık,oldukça farklı ve kimi zaman marka kıyafetlere rastlamanız mümkündür.üstelik fiyatları da oldukça uygun piyasanın nerdeyse yarısına satılmaktadır bu ürünler.yeter ki gözünüz açık olsun,yığınların arasından güzel,cici şeyler seçebilmeyi başarın.ayrıca bu küçük mekanda sıkça aysel gürel ve daha nice sanatçıyla karşılaşabilirsiniz.paşabahçenin hemen yanında
(bkz: bronx)
(bkz: istiklal caddesi)
tek başına gidildiğine hiçbir şey bulunamayan ama başkalarının üzerinde terkos'tan alındığını duyunca delirecek gibi olunan pazar yeri...
arkadaşımın pazardan 3 ytl ye aldığı askılının terkos da 7 ytl ye satıldığını görünce sevindiği pasajdır.
ama yine de farklı ve güzel t-shirtler,çantalar bulabileceğiniz, ara ara uğranılması gereken yerdir.
ama yine de farklı ve güzel t-shirtler,çantalar bulabileceğiniz, ara ara uğranılması gereken yerdir.
insanların biilindik markalardan 130 ytl bayılıp aldıkları bir ceketi 15 ytlye alabilme şansınızın olduğu pasaj. öncesinde atlasa gidilmemelidir zira kazık yersiniz. *
bildiğin pazar..
güzel pazar..
güzel pazar..
istiklal'de bir pasaj.. ne zaman gitsem hiçbir şey bulamadığım pasaj.. ama yanılmıyorsam içinde beyzade diye bi dükkan var, onun tişörtleri güzel oluyor..
aradığınız her şeyi inanılmaz fiyatlara bulacağınız alışveriş cenneti. boşuna internetten alışveriş yapılmamalı sitelerde satılan bütün ürünler daha ucuz fiyata orda bekliyor zaten. kargo ücreti verip beklemek zorunda kalmıyorsunuz üstelik.
bu aralar bir basket takımının herhangi bir kıyafetini arıyorum hediyelik. yolda da biri gördüm, üstünde bu takımın tişörtü. dedim ki beyefendi nereden aldınız acaba? o da dediki terkos pasajından. bakalım efenim 2. kez şansımı deneyecek bu takımın tişörtünü arayacağım, sonuç olarak bu haftasonu gideceğim yerdir.
biraz detaylı gezince gayet ucuza güzel giyim eşyaları alabileceğiniz bir ortam.
artık "koton" olcakmış.
"son yıllarda istiklal caddesi’nde maddi sıkıntılardan dolayı başlayan yıkım devam ediyor. terkos çıkmazı’nda yıllardır yurttaşların ucuz giyim için uğrak noktası olan tarihi terkos pasajı’ndaki dükkanların, koton isimli büyük giyim firmasına satıldığı öğrenildi. firma, yaklaşık 5 ay önce alınan karar için pasajda bulunan 7 dükkanın tek sahibiyle anlaştı."
http://www.patronlardunya...i-KOTON-a-yem-oldu/192548
"son yıllarda istiklal caddesi’nde maddi sıkıntılardan dolayı başlayan yıkım devam ediyor. terkos çıkmazı’nda yıllardır yurttaşların ucuz giyim için uğrak noktası olan tarihi terkos pasajı’ndaki dükkanların, koton isimli büyük giyim firmasına satıldığı öğrenildi. firma, yaklaşık 5 ay önce alınan karar için pasajda bulunan 7 dükkanın tek sahibiyle anlaştı."
http://www.patronlardunya...i-KOTON-a-yem-oldu/192548
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar