bugün
- arkadaşlar artık kombinlerinizi görmek istemiyoruz29
- islamda namaz yoktur9
- bik bik'in mutfağına konuk olmak8
- 0 0 719
- sözlük kızlarının bugünkü kombinleri25
- portakallı revani3
- benkimki9
- enayimiknatisii22
- sözlüğe fotoğrafımı atacağım10
- motorin3
- royall stars2
- 150 200 bin liralık kombinle gezmek3
- gocu29
- yazarların 80 lerde nasıl göründüğü36
- sinirlenince yaptığınız şeyler8
- türkiye8
- sözlük erkeklerinin bugünkü kombinleri11
- sözlüğün en yakışıklı erkek listesi6
- kırmızı tuborg2
- hamas2
- yaşar dinleyen erkek8
- seküler değerlerden ölesiye korkan seyyid kutub3
- psikolojik danışmanlık ve rehberlik3
- anın fotoğrafı6
- ilerde geçmişe yolculuk yapabileceğimiz2
- humus3
- avm gezme kültürü7
- sözlüğe elini atan erkeğin namusu27
- atatürk ün döneminde hiç üniversite kurulmaması4
- gocu kaç yaşında7
- ince belli kızlar bakar mısınız6
- tuğralı doblo3
- seyyid kutub4
- bir dönem popüler olan bölümler2
- öcalan için imralı da ev inşa edilmesi10
- apo ak partiden aday olsa ne olur2
- yaşlandıkça ölüme yaklaşmak5
- sözlük yazarlarına güvenmek19
- kendin gibi biriyle olmak4
- kahvaltı9
- günün en güzel kızı3
- ezginin günlüğü açıp tek başına uzun yola çıkmak6
- göbeklitepe de dikilen ilk sütunlar4
- beşiktaş9
- tabağındaki yemeği bitiremeyen erkek5
- boyumun 2 cm kısalması22
- tavuk döner sırasında hayatının aşkına rastlamak6
- mit'e girmek için gereken şartlar sıralı tam liste2
- her şeyin mizahı yapılmalı mı18
- dedem abdülhamid gah gah2
kendisi turgutlusporumuzun efsane kaptanıdır. 40 yaşına rağmen 35 derece havada 90 dakika futbol oynamaktadır. yıllanmış şarap misali güzel futboluna devam ediyor. ayrıca kendisi turgutluda kayınpederinden miras kalan zirai ilaç makinası firmasını devralmış ve ticaretle futbolu bir arada sürdürmektedir. kariyeri için: `http://www.tff.org/Defaul...ageId=30&kisiId=22725`
yıllar geçtikçe güzel futbolunu devam ettiren büyük kaptan, efsane. hala oynuyor, hala oynuyor. 20 gün sonra 41 yaşından gün alacak ama hala kendinden 6 yaş küçük teknik direktörün olduğu bir takımda saha içinde gerçek bir abi, baba, hoca oluyor. turgutlumuz play-off lara yükselse ve sezon sonunda da eğer futbolu bırakmaya karar verirse büyük bir kulüple oynanacak jübile maçı ne de yakışır ona.
liglerin yaşayan en büyük adamı. ama hala delikanlı, hala beyefendi, hala tenik. onunla turgutluspor 1994'te play-off heyecanı yaşamıştı ve o 25 yaşındaydı. ilkokul 5. sınıftaydım. şu an 5 yıllık öğretmenim. o bir kez daha bu takımı çıkarmadan bırakmayacağım demişti. verdiği sözü tuttu. helal olsun sana kaptan. yaşın gibi 41 kere helal olsun. antrenörlük mü? o da ne?
(bkz: kaptan)
(bkz: kaptan)
18.12.2009 tarihinde gazi üniversitesinde panele katılan rıdvan dilmen tarafından çok iyi tanınan, rıdvan dilmene göre gerek fiziki görüntüsüyle, gerekse oyun stiliyle yusuf şimşeke benzeyen ve hak ettiği yerlere gelemeyen yaşayan efsane. ama o bizim için en değerli yer olan kalbimizin has köşesindedir.
takımının son sarıyer maçında çamurlu zeminde yüzü bile çamur içinde kalan 41 lik kaptan. son saniyede kazanılan ve takımının kaderini belirleyecek penaltıyı soğukkanlılıkla atan gerçek bir profesyonel. kendisini merak edenler için kendisinden 17 küçük topçuyla omuz omuza mücadelesinden bir kare;
http://yeniasir.com.tr/Sp...12/22/egede_kader_haftasi
http://yeniasir.com.tr/Sp...12/22/egede_kader_haftasi
03.01.2010 tarihli radikal gazetesinde "maldini bıraktı ama o hala devam ediyor" başlığıyla röportaj yapılan büyük efsane. ona play-off larda oynamak yakışırdı ama kısmet olmadı. inşallah ekstra-play off nasip olur.
http://www.radikal.com.tr...ate=&ArticleID=972425
http://www.radikal.com.tr...ate=&ArticleID=972425
sakaryaspor'u 1997-1998 sezonunda birinci lige çıkaran kadronun önemli isimlerdendi. uzun boyu ve yumuşak stiliyle göze hoş gelen bir oyun karakteri vardı. orta sahanın ortasında defansif veya ofansif rolde görev yapabilirdi. o zamanlar da çok saygı gören ve sevilen bir oyuncuydu. hala futbol oynamakta yeni turgutluspor'da... böyle delikanlıya da bu yakışırdı zaten.
maalesef belindeki sakatlık yaşında 41 yaşında futbolu bırakmak zorunda kalan gönlümüzün efsanesi. gelecek sezon takımın başında kendisini görmek en büyük temennimiz.
41 yaşına kadar futbola devam eden büyük kaptan, gün itibarıyla altay'la anlaşan teknik direktör ercan ertemçöz'ün yardımcısı olmuştur. kendisini en kısa sürede turgutlu'da teknik direktör olarak görmek istiyoruz.
kendisi 2012-2013 sezonu için turgutlusporumuza teknik direktörlük görevine getirilen efsanevi kaptanımız.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar