yeni bir beşinci nesil yazar. iştirakını beklemekteyiz...
(bkz: hoşgelmiş)
nickinin bu gün dikkatimi çektigi yazar. teo berk10
(bkz: 10 un yaş olma ihtimali) *
(#3964383)

kafasindaki devrimci tanimi,umut sarikaya'nin tunc'u olan yazar.

ola ki allahi varsa, mustahakini versin.
tipitip nickiyle, komik tespitleriyle sözlüğe sataşan sevimli yazar. 98'li olması kuvvetle muhtemeldir evet. muhafazakar ailede yetişmiş psikolojisi bozuk bir çocuk profili çizmektedir.
(bkz: alevi/#3910068) herkesin herşeyi bilmesi gerekmediğini lakin aynı zamanda bilmediğin konularda öyle boş boş atıp tutmanın mantıksızlığını hatırlatma görevi üstlendiğim kişidir. he mi birader? hayır sonra ayar veriyor oluyoruz o canımı sıkıyor. sana iki soru o güzel akıl organınla bir tart hele;

1- Hangi dedenin ayak suyunu kutsal sayıyor aleviler ? Ben sana mezhebine bağlı olan tarikat tarikat şeyh haberleri sayayım istersen muzcusundan ayak suyu içenine kadar.

2- Hz. Muhammed (SAV)'ın peygamberliği Hz. ALi (R.A)'ın elinden aldığına alevilerin inandığını hangi dayanaklarla ortaya atabiliyorsun?

Bunca yıllık yaşamım boyunca çok saçmalama gördüm alevilerin yaşantıları üzerine yapılan eleştirilerde lakin sen bu konuda rekor kırdın hacım. helal olsun valla. ayrıca 10 yaşında olduğuna inanmıyorum. 3. veya 4. sınıfa giden birisi bu derece kötü bir türkçe kullanamaz.
güzel entryleri ile dikkat çeken yazar.

(bkz: hoş gelmiş)
aldığı takma isimle aklıma ayrılsak da beraberiz adlı diziyi getiren yazardır.
üstün körü, ama oldukça koyu islamcı olan "esnaf" bir toplumda yetiştiği belli; kulaktan duyma hurafelerin eşsiz savunucusu olan yazar kardeşim.

kendisi gibi düşünen insan profili ülkede çok önemli çoğunluğa sahip olduğundan ve bu tarz yerlere pek düşmediklerinden söylemleri özellikle okunmalı ve cehalete nasıl tepki gösterileceği düşünülmelidir.

bu adamlar; atatürk'ü pek sevmez, orduyu hiç sevmez. osmanlı ve değerlerini savunurlar, osmanlının dine dönük zamanlarında yükseldiğini sanarlar. çanakkale de yeşil sarıklılar savaşı kazanmıştır. adnan menderes, ezanı arapça yaptığı için kahramandır. inönü şerefsiz vatan hainidir. bu tarz bir düşünce düzleminde gelip gitmektedirler.

uludağ sözlük açısından önemli bir değerdir.
an itibariyle silik yiyen yazar.
© copyright 2005 - 2026