bugün
- berrak tüzünataç3
- sudekiray3
- sudekiray'ın 18000 entry kutlaması4
- aşk acısı çekiyorum sözlük21
- manifest dinleyen erkek10
- kız arkadaşın 4 gündür mesaj atmaması4
- fahriye evcen3
- ilk buluşmada öpmeye çalışan kız3
- taşak sütyeni2
- evlenilmeyecek 4 erkek11
- tofaş2
- sözlük yazarlarının kıro olmaları7
- mohamed salah ghaly13
- türkiye7
- hükümet değişse ülke düzelir mi17
- trabzonspor7
- gocu4
- lahmacun yiyen insan kırodur4
- insan zamandan ibarettir3
- 07 08 2026 mekke ortak savunma anlaşması9
- birleşik krallık3
- aykolik'in iyi bir yazar olması5
- memurların 4 gün mesai 3 gün tatil istemesi6
- mauro icardi3
- yaz yemekleri5
- scooter'a 6 kişi binmek5
- falkland yasası3
- ona bir şey söyle7
- murphy yasası2
- taksici muhabbeti5
- ayda bir baklava yiyince kilo alacağını sanmak8
- spiderman mi döver batman mi5
- adını yoldaki taşlara yazdım4
- almanya5
- dost2
- ispanya7
- gulmekicinyaratilmis11
- dün gece sözlükte yaşanan ahlaksız olay10
- stres yönetimi6
- bir erkek ve bir kız arkadaş olabilir mi15
- mesele ne senin benden ayrılman2
- hırvatistan16
- gocu bay bey birader3
- deprem2
- muğla2
- arkadaşlar ben güzel miyim6
- marmaris2
- doğuda yaşayan yazarlar5
- opel alman arabası mı sorunsalı6
- elalem ne der4
yeni bir beşinci nesil yazar. iştirakını beklemekteyiz...
(bkz: hoşgelmiş)
(bkz: hoşgelmiş)
(#3964383)
kafasindaki devrimci tanimi,umut sarikaya'nin tunc'u olan yazar.
ola ki allahi varsa, mustahakini versin.
kafasindaki devrimci tanimi,umut sarikaya'nin tunc'u olan yazar.
ola ki allahi varsa, mustahakini versin.
tipitip nickiyle, komik tespitleriyle sözlüğe sataşan sevimli yazar. 98'li olması kuvvetle muhtemeldir evet. muhafazakar ailede yetişmiş psikolojisi bozuk bir çocuk profili çizmektedir.
(bkz: alevi/#3910068) herkesin herşeyi bilmesi gerekmediğini lakin aynı zamanda bilmediğin konularda öyle boş boş atıp tutmanın mantıksızlığını hatırlatma görevi üstlendiğim kişidir. he mi birader? hayır sonra ayar veriyor oluyoruz o canımı sıkıyor. sana iki soru o güzel akıl organınla bir tart hele;
1- Hangi dedenin ayak suyunu kutsal sayıyor aleviler ? Ben sana mezhebine bağlı olan tarikat tarikat şeyh haberleri sayayım istersen muzcusundan ayak suyu içenine kadar.
2- Hz. Muhammed (SAV)'ın peygamberliği Hz. ALi (R.A)'ın elinden aldığına alevilerin inandığını hangi dayanaklarla ortaya atabiliyorsun?
Bunca yıllık yaşamım boyunca çok saçmalama gördüm alevilerin yaşantıları üzerine yapılan eleştirilerde lakin sen bu konuda rekor kırdın hacım. helal olsun valla. ayrıca 10 yaşında olduğuna inanmıyorum. 3. veya 4. sınıfa giden birisi bu derece kötü bir türkçe kullanamaz.
1- Hangi dedenin ayak suyunu kutsal sayıyor aleviler ? Ben sana mezhebine bağlı olan tarikat tarikat şeyh haberleri sayayım istersen muzcusundan ayak suyu içenine kadar.
2- Hz. Muhammed (SAV)'ın peygamberliği Hz. ALi (R.A)'ın elinden aldığına alevilerin inandığını hangi dayanaklarla ortaya atabiliyorsun?
Bunca yıllık yaşamım boyunca çok saçmalama gördüm alevilerin yaşantıları üzerine yapılan eleştirilerde lakin sen bu konuda rekor kırdın hacım. helal olsun valla. ayrıca 10 yaşında olduğuna inanmıyorum. 3. veya 4. sınıfa giden birisi bu derece kötü bir türkçe kullanamaz.
aldığı takma isimle aklıma ayrılsak da beraberiz adlı diziyi getiren yazardır.
üstün körü, ama oldukça koyu islamcı olan "esnaf" bir toplumda yetiştiği belli; kulaktan duyma hurafelerin eşsiz savunucusu olan yazar kardeşim.
kendisi gibi düşünen insan profili ülkede çok önemli çoğunluğa sahip olduğundan ve bu tarz yerlere pek düşmediklerinden söylemleri özellikle okunmalı ve cehalete nasıl tepki gösterileceği düşünülmelidir.
bu adamlar; atatürk'ü pek sevmez, orduyu hiç sevmez. osmanlı ve değerlerini savunurlar, osmanlının dine dönük zamanlarında yükseldiğini sanarlar. çanakkale de yeşil sarıklılar savaşı kazanmıştır. adnan menderes, ezanı arapça yaptığı için kahramandır. inönü şerefsiz vatan hainidir. bu tarz bir düşünce düzleminde gelip gitmektedirler.
uludağ sözlük açısından önemli bir değerdir.
kendisi gibi düşünen insan profili ülkede çok önemli çoğunluğa sahip olduğundan ve bu tarz yerlere pek düşmediklerinden söylemleri özellikle okunmalı ve cehalete nasıl tepki gösterileceği düşünülmelidir.
bu adamlar; atatürk'ü pek sevmez, orduyu hiç sevmez. osmanlı ve değerlerini savunurlar, osmanlının dine dönük zamanlarında yükseldiğini sanarlar. çanakkale de yeşil sarıklılar savaşı kazanmıştır. adnan menderes, ezanı arapça yaptığı için kahramandır. inönü şerefsiz vatan hainidir. bu tarz bir düşünce düzleminde gelip gitmektedirler.
uludağ sözlük açısından önemli bir değerdir.
an itibariyle silik yiyen yazar.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar