bugün
- laik ülkeyi dinciler yönetirse11
- türk düşmanı piçler6
- evrene enerji gönderen müslüman6
- sivilce için deneyimli yazar tavsiyeleri53
- trakya'dan slovakya'ya gitmek4
- keşke yunan galip gelseydi diyen adamı savunmak4
- dualarımız bu akşam beşiktaş ile6
- koca koca adamların stanley termosla gezmesi3
- barça bu galatasaray'a kaç atar4
- fener şampihahahaha3
- müslüman vikingler2
- futbolun barbarca bir oyun olması4
- 19 eylül 2026 trabzonspor galatasaray maçı31
- camilerin propaganda üssüne dönüşmesi2
- osimhensiz galatasaray5
- 0 0 713
- ceketimizi koysak kazanırız zaten2
- istanbul'dan izmit'e yürümek3
- islami nato2
- atatürk diyor ki2
- claudian clouds33
- iltica16
- çöpe atılan erik2
- turkanime tv2
- gece sokak kedileri tarafından saldırılmak5
- anneanne4
- 2026 2027 sezonu süper lig şampiyonluk yarışı4
- yüz milyonluk ülke on milyona karşı3
- 19 eylül 2026 başakşehir gençlerbirliği maçı2
- ankara da yeni nesil suç örgütleri operasyonu3
- sözlük kızlarının kekleri24
- sanat2
- 20 eylül 2026 fenerbahçe eyüpspor maçı2
- rafael leao4
- enerji bakanı alparslan bayraktar portresi3
- okan buruk8
- pazar sabahı 08 00 da uyanmak2
- insan ne ister6
- 20 eylül 20262
- salah ne koydu ama2
- kadınlar8
- kuçukuçuokanınçükü2
- yaşanmamışların yası6
- ilkay ve goollllll ts 4 gs 52
- mazotun yarım litresi 50 tl28
- anın görüntüsü25
- islamda namaz yoktur30
- arkadaşlar ben olmasam ne yaparsınız7
- ak partililerin apoya villa yaptırması36
- cok da abartmaya gerek uok6
birbirinden heyecanlı ve birbirinde entrika dolu dizilerimizde yayınlanan pırlanta reklamında kullanılan slogan. milyonların ekrana ekran başına geçtiği o saatlerde gözler bu cümleciğe kilitlenir ve olası kavgalar cinayetler körüklenir. çünkü ''tek aşk tek taş''tır, aşk diye birşey yoktur, tek aşk tek taşı alan sevgiliyedir, ya da mali kuvvete duyulandır. bunu söylemenin kibar yolunu reklamcılarımız bu şekilde bulmuşlardır. ''her genç kızın hayali, singer dikiş makinesi'' nin yerini alan bu slogan, aşk aleminde yeni bir çığır açacaktır. hepinize bol tek taşk(!) lı günler.
(bkz: beşiktaşk beşiktaş)
yaklaşan sevgililer günü dolayısıyla artmaya başlayan mücevher reklamlarından birinde geçen vurucu(!) cümle. insanoğlunun yıllardır net bir cevap bulamadığı "aşk nedir?" sorusuna "işte günümüzde budur" tarzı bir cevap vermişlerdir. bu kadar da olmaz dedirtir.
zamane gençliğine farklı önermeler yarattıran slogandır. hayır ne olacaktır bu aşık gençlerin hali? tek taşı olanın tek aşkı, üç taşı olanın üç aşkı mı olacaktır? *
böyle devire, böyle reklam sloganı...
kadınlar hediyelere bayılır .eyvallah..şımartılmayı sever..duble eyvallah..çoğu zaman şımartılmayı hak ederler de ve yakışır da aslında ,oldu mu sana trio!...
ancak ,( evet ve hala ve inatla) alemlerdeki en kutsal duygu olan aşk'ın ; uydurmasyondan bir gün dahilinde,karlarını arttırmaktan başka birşey düşünmeyen yüzlerce aç gözlü şirket tarafından alenen bu denli ayaklar altına alınıp,üstünün başının değiştirilip sevgiyle bakan gözlerinin, parmakla oyulup yerine yeşil yeşil dolarlarla bakan gözler takılması ,zaten ipin ucunu kaçırmış toplumun beynine, televizyonlar ,reklamlar..vb vasıtasıyla günaşırı şırınga edilmesi , gerçekten midemi bulandırıyor... * * * *
bu sloganı gercek manada şiar edinmiş kadına prim vermem ben arkadaş bana uzak kuyumcu çocuklarına yakın olsun...
şiirler vardı bir de eskiden di mi?? ...tertemiz bir çiçek, bahçeden koparılmış belki de,paketsiz ambalajsız,olduğu gibi;terleyen ellerin sıcaklığına sahip sadece..masum ve aşk dolu bir öpücük sonra da...
işte o şiirlerden biri mesela,cemal süreya'dan:
"seviş yolcu büyük sözler söyle"......
evet yolcu.aşık ol,,sev,seviş ,büyük büyük laflar söyle.ama köpeği olma siktiriboktan bi elmasın, "şu kadarcık bir şeyin" vesaire... *
illa olacaksan; aşkın köpeği ol..bir mana'n olur..
bi sözüm de size aç gözlü duygu sömürücü şirketler, maalesef içinizden birinde kazanacam hayatımı, belki de bir reklam ajansında..bu da işin kaçınılmaz acı ama gerçek tarafı ama;
tik-si-ni-yo-rum siz böyle yapınca.tiksiniyorum...
kadınlar hediyelere bayılır .eyvallah..şımartılmayı sever..duble eyvallah..çoğu zaman şımartılmayı hak ederler de ve yakışır da aslında ,oldu mu sana trio!...
ancak ,( evet ve hala ve inatla) alemlerdeki en kutsal duygu olan aşk'ın ; uydurmasyondan bir gün dahilinde,karlarını arttırmaktan başka birşey düşünmeyen yüzlerce aç gözlü şirket tarafından alenen bu denli ayaklar altına alınıp,üstünün başının değiştirilip sevgiyle bakan gözlerinin, parmakla oyulup yerine yeşil yeşil dolarlarla bakan gözler takılması ,zaten ipin ucunu kaçırmış toplumun beynine, televizyonlar ,reklamlar..vb vasıtasıyla günaşırı şırınga edilmesi , gerçekten midemi bulandırıyor... * * * *
bu sloganı gercek manada şiar edinmiş kadına prim vermem ben arkadaş bana uzak kuyumcu çocuklarına yakın olsun...
şiirler vardı bir de eskiden di mi?? ...tertemiz bir çiçek, bahçeden koparılmış belki de,paketsiz ambalajsız,olduğu gibi;terleyen ellerin sıcaklığına sahip sadece..masum ve aşk dolu bir öpücük sonra da...
işte o şiirlerden biri mesela,cemal süreya'dan:
"seviş yolcu büyük sözler söyle"......
evet yolcu.aşık ol,,sev,seviş ,büyük büyük laflar söyle.ama köpeği olma siktiriboktan bi elmasın, "şu kadarcık bir şeyin" vesaire... *
illa olacaksan; aşkın köpeği ol..bir mana'n olur..
bi sözüm de size aç gözlü duygu sömürücü şirketler, maalesef içinizden birinde kazanacam hayatımı, belki de bir reklam ajansında..bu da işin kaçınılmaz acı ama gerçek tarafı ama;
tik-si-ni-yo-rum siz böyle yapınca.tiksiniyorum...
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar