bugün

* *
taraftar olma isi.
türkiye'de rakibine karsı çirkef olmayı gerektiren olgu. öncelikle belirteyim futbol üzerine yazacağım.

yemin ederim soğudum lan futboldan, taraftarlıktan. ne kadar geri zekalı varmıs bu ülkede, her galibiyetten sonra kendi taraftar baslığından önce diğer takımın baslığına yazan. bu kadar mı batıyor rakip takım size, bu kadar mı hosunuza gidiyor rakip takıma bok atmak, bu kadar mı bosalıyorsunuz yalan yanlıs seyler yazarken, bu kadar mı acizsiniz kendi takımınız hakkında yorum yapmaya, bu kadar mı seviyorsunuz holiganlık yapmayı?

yemin ederim taraftar olduğum için utanıyorum bu ülkede. hayatta en büyük zevkim olan futboldan da soğutmak üzerisiniz beni. tebrik ediyorum.

taraftarlığı adam gibi yasayan kisilere sözüm yok, diğer türlüsüne bir sınır koyun buna lütfen. yoksa afedersinz ama içine edeceksiniz bu ülkedeki futbol zevkine. zaten ağzına sıçılmıs, bari siz sıçmayın. gidin kendi ağzınıza sıçın.

not: galatasaray taraftarıyım, ancak bu yazdıklarım herkes için geçerli, ben de dahil olmak üzere eğer öyle bir sey yaptıysam.
© copyright 2005 - 2026