sözlüğe özgeçmişiyle merhaba demiş yeni bir yazarımız. hoşgelmiş.
kendisine attığım 7 kelimelik özel mesajda 4 küfür bulunan, çağrışım olarak vuku bulmuş entrymi ayar olarak algılayan yazar. beğendik.
üstadtır kendileri.
hoş muhabbet, eğlenceli sohbet isteyenler için bir numara.(ne lan bu 900lü hat gibi. affet hocam)
şaka bir yana, harbi muhabbeti ile gönülleri fetheden adam gibi adam yazardır.
nickinde gerçekten 7 harf vardır. Biliyorum benim gibi sazanlar atlayıp "anaaam 8 tane lan bu" diyebilir. 7 rakamını çıkartınca geriye 7 harf kalıyor. *
ailenin en kücük simarik ve sevimli kardesi. biraz gec oldu ama hos geldin kücük kardes.
nesildaş yazar. fotolar konusunda birbirimize trip attığımız, zıtlaştıgımız ama anlaştıgımız yazar. sevimli çocuk aslen.

not: asıl sen benden hoşlanıyorsun lan. ayrıca lütfen msn'de büyük 'l' kullanma. neyse sevgiler.
cok kral bir besiktasli yazar.
hiç haz almadığım, sevimsiz, yakı$ıksız ve çabuk sinirlenen ilginç bir tip yazar. sevmiyoruz kendisini, klavyeni de al git lan sözlükten. *
"Buisimtamyirmiharfli" gibi kelimenin tam manasını ortaya koyan isimdir.
Gördüğüm en yaratıcı nickli yazar..
hiç tanımam-etmem ama nick seçimi oldukça güzel. hoşgelendir.
hmmm agresif birisi olabilicegini düsündügüm msnde kucuk l yerine büyük L kuLLanan yazarmis.

(bkz: nbr) ?
ukala, kendini beğenmiş yazar. yokken gayet iyiyiz.
çaylak gözükmektedir.
şu anda çivi gibi sapa sağlam gözükmektedir.
platon tarzı düşünce ile kabul edilmeyecek olan kelime oyunudur. zira gerçeği zihnimizde olan olarak görürsek 7 rakamını yi "yedi" şeklinde okuruz. buda 11 harf yapar.

açıklayıcı örnek : sesli bir şekilde "tam7harf" dediğimizde 11 harf kullanırız.
vene vidi kaldı yazarı tekrardan yine yeniden uladağ sözlük'te.
(#15565226)

aynştayn yazar. valla takdir ettim.
Yalnız 7 harf değil rakamdır.
(#18791148) Feci ayar vermiş yazar. Öyle böyle değil, özellikle hemen üstündeki entry'yle bütün olarak okunduğunda.*
kendi nick başlığı altına 1000. entry'sini giren yazar.
feyk ?
bilisiz
dokuzuncu nesil yazar

- akp'li olmayan, hiçbir partiye sempati beslemeyen, kürdistan kelimesinden nefret eden, hak ve özgürlükçüyüm.
akp'li diyen arkadaşın, annesinin gizli bahçelerine akp'nin %50'lik kısmını davet ediyorum

- sen sözlük nedir, format nedir bilmezken, yazım kurallarını okulda öğrenirken, biz buralardaydık.Gelelim şimdi bu a evladına.

(#22275668)
(#22273646)
(#22273010)
(#22143550) Bu son link 9.ncu nesil, lameri ilgilendiriyor. birebir.
Girdiği entrylerden anlaşılacağı gibi iyi bir beşiktaşlı. Örnek alınması gerekir.
(#24925134)

yalnız beşiktaş 8 harf hafız.

bir adet yazar.
© copyright 2005 - 2026