bugün

/22
t bag ; prison break'in başrollerinden biri olup,oturttuğu roluyle kötü karakteri herkese sevdirmiştir...Aynı oyuncu heroes'un son sezonunda da bir kötü karakteri canlandırmıştır.
adam ünlü lan dizilerde oynuyormuş.
(bkz: yalarım)
sivilceli liseli ergenlerin taciz ateşine maruz kalmış yazar. aslında o ergenlerde haklı tabii. can yakmasa kimse gelip nick altına viyaklamaz.

başkanım, gençler eğlensin.
bir kaç ergenin saçma sapan saldırısına uğramış gereksizler ile uğraşmayan yazar.

bu arada
(bkz: bursa benim dunya da sana girsin)*
Kendisiyle çektiğim bir kısa film sırasında söyle demişti; "bir kapinn dışardan kolu yoksa o kapı ancak içerden açılır Haci!"

Böyle de bilgedir kendisi, kısa film bittikten sonra gorusemefik, 3. Film için en kısa sürede birleşeceğiz, bakalım neler soyleyecek o zaman..
hatırı sayılır sayıda kişinin, prison break dizisinin saçma sapan 4. sezonunu izlemesinde büyük pay sahibi olan karakter. robert knepper bu karakteri oynuyor demek hakaret olur, adam karakteri bildiğin yaşıyor.
uzun saçın en çok yakıştığı ve en genç gösterdiği yazar, olur da bir gün saçlarını kestirirse kanımca hayatının en büyük hatasını yapar.

edit: dilerim kendisine ait kısa saçlı fotoğrafı oldukça eski bir fotoğraftır.
edit 2: 2 sene olmuş kestireli yahu, yazık.
(bkz: t bag coming home for dinner)
psikopat bir cok cinayet işlemiş prison break dizisi karakteri.
cebini tuttuğunuz gün bittiğiniz gündür adamı.
(bkz: prison break)
sözlüğe geldim geleli en sevmediğim kişiliktir.

edit: nickinin altına entry girilince anında sinirden köpürerecek cevap yazma ihtiyacı duymaktadır.
sözlüğe gelmedim gelmeyeli en lanet okuduğum kişiliktir. sen insan mısın ?
bursaya laf eden ve ileride ayı gibi olacağını kabul edemeyen kişiler tarafından pek sevilmez bu yazar. varsın sevilmesin.
küfürbaz haydo.
dili iceri girmeyen preason break karakteri. psikopat falan ama aslinda iyi cocuk. t bag iyiydi ama arkadas cevresi kotuydu.
bir bölümde o sapık ruh halinin içinde bi yerlerde insan olduğunu görüyoruz.
tv-sinema üzerine genel kültürü ve yorumları ile takdir toplayası hoşsohbet yazar.
(bkz: queen 4/#9467235)

diego dur allahını seversen zaten ortalık karışık.
selamın aleyküm dediğim yazar.
maraba televole dediğim yazar.

not: orta şekerli oldu bu
selamün aleyküm lan götelek dediğim yazar.

not:itiraz istemem ortasını ben buldum.
selamun aleykum, merhaba götelek. naber lan denilesi yazardır.
4.5 senedir sözlükte. bugün kendisine hoş gelmiş deniyor. ağlamak istiyorum sayın seyirciler.

bidaha da götelek diyeni öttürecem haberi olsun.
ikinci nesil götelek yazardır. tekrar hoşgelmiştir. koştursun efenim sözlükte.
çok haklıdır galiba başı şişmiştir benden ama bıraksın da içini döksün insanlar.
Güncel Önemli Başlıklar
© copyright 2005 - 2026