bugün
- eşeği alıp kafa iznine çıkmak8
- arkadaşlar beni gammazlayın6
- erkeklerin giderek feminenleşmesi8
- kadınlar nasıl erkeklerden hoşlanırlar5
- kalpte velvele yaratan güzel yazar4
- kafanızdaki ses4
- yazarların çocukken en sevdiği çizgi film4
- 1 saatte 10 bira içmek19
- bira cips6
- tembel ve çalışmayan insan16
- laptop5
- atatürk e din düşmanı diyenler6
- kaçak elektrik kullann bölgelern elektriğin kesmek4
- maden suyu4
- ismet'in çok hızlı entry girmesi3
- tarot bakabilen sözlük yazarları3
- oytun erbaş3
- aga be şarkılar5
- magnum dondurmasının eskiden daha pahalı olması6
- ona bir şey söyle9
- sözlük kızlarının kombinleri20
- 19 temmuz 2026 ispanya arjantin maçı61
- velvet vs nervio19
- bir yazarın cinsiyetini öğrenme yolları5
- yalnizca deli yalnizca sair2
- nick vermeden bir yazara ağır hakaret etmek13
- bir zaman hatası2
- uzaylı görünce söylenecek ilk şey10
- uludağ sözlük yazarlar yüzünden bitti6
- sözlükte yazışılan kızın true çıkması14
- mezarlıkları sevmek5
- ktç birader4
- taksim'e ikinci eyfel kulesi3
- özgür irade ve determinizm üzerine bir tartışma2
- manyak olmaya karar verdim9
- alparslan türkeş in atatürk düşmanı olması2
- karanlık bir akşamüstü hüzünlü gezer olmak2
- lahmacun4
- kasiyer kızdan hoşlanmak17
- allah6
- yıllık izin2
- aylık 470 bin tl iyi para mıdır sorunsalı2
- selam sözlük4
- slavko vincic15
- velvet12
- nervio11
- arkadaşlar neden bu kadar salaksınız5
- almanya da hangi partiyi seçerdiniz5
- sözlük yazarlarının akşam yemekleri5
- alparslan türkeş kadir mısıroğlu ilişkisi2
Alper ateş'in sunduğu, 4 farkli etaptan ve 1 final turundan olusan ve bloomberg ht kanalında yayınlanan yarisma programidir.
yarışma maratonumuza son eklenen yarışmadır. kafa karıştırır, zordur, illa sistemin istediği cevabı vermek gerekir. kelimelerle aranızın iyi olması şarttır. babamla rastgele denk geldiğimiz günü hatırlıyorum da ilk başlarda nasıl da afallamıştık.
sadece sistemdeki kelimelerin kabul edildiği blumberg ht yarıması. konsepti de güzel, izlenir.
Kübra adlı yarışmacının sürekli kazandığı ve saran yarışma. izleyin, izlettirin. O değil de yarışma formatını tam bilmiyorum. Şimdi büyük final falan olmuyo mu kazananlar için?
ne kadar eğlenceli bi program olsa bile ali ihsan varolun yerini tutamayacak progam.
gün yarışmasında birincisi, hafta finalinde ise ölesiye sonuncusu olduğum ve sorularıyla ne kadar yanar döner, halet-i ruhiyeye bağlı bir yarışma olduğunu kanıtlamış bloomberght yarışmasıdır. seti çok zevklidir. gayet eğlenceli bir kaç saat geçirmek isteyenlerin kesinlikle başvurmasını tavsiye ederim.
eğlenceli program. sunucusu belli ki ali ihsan'In izinden gidiyor. gayet kibar ve güleryüzlü.
toplam puan rekorunu kirarak ve diger yarismacilari abondone ederek agustos ayinin sampiyonu oldugum yarisma. guzel bir deneyimdi. herkese tavsiye ederim.
agustos ayinin ay finali sampiyonu oldum dedim. 4. entryde bahsedilen kubra da rakibimdi hatta. ekranda izlerken bana da sempatik gelmisti ama yarisma sirasinda kamera arkasinda yaptigi bir cirkeflik moralimi bozmustu.
yarın katılacağım yarışma. taktik varsa bekliyorum milet
edit:gittim yarıştım kaybettim geldim. ama olsun hiç değilse önemli olan yarışmaktı klişesini yapabildim mutluyum
edit:gittim yarıştım kaybettim geldim. ama olsun hiç değilse önemli olan yarışmaktı klişesini yapabildim mutluyum
bursa'dan yarışmacı var. şu an.
piyasadaki en kaliteli, en seviyeli bilgi yarışması.
belkide insanların para uğrana veyahut bir mal uğruna gelmedikleri tek yarışma programı. sadece belirli bir seviyede beyni olanları alıyorlar. hani ona göre. diğer yarışma programları gibi sanıp laps diye atlamayın, gömerler. bazen manyaklar geliyor çünkü.
belkide insanların para uğrana veyahut bir mal uğruna gelmedikleri tek yarışma programı. sadece belirli bir seviyede beyni olanları alıyorlar. hani ona göre. diğer yarışma programları gibi sanıp laps diye atlamayın, gömerler. bazen manyaklar geliyor çünkü.
Akşamları televizyonda izlenecek ve katılmak istediğim tek program. Sunucusu, yarışmanın formatı ve yarışmaciları gayet kaliteli. 14 entry girilmesinde de anlaşılıyor zaten.
(bkz: survivor)
(bkz: survivor)
bitirilme kararı alınmış yarışma. istirahat kelimesini bulamayan yarışmacılarla hep aklımda kalacak * .
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar