bugün

bilgi edinmek, sahip olduğu bilgileri diğer insanlarla paylaşmak ve azıcık da olsa zaman geçirmektir.
diğer sözlüklerden başlık araklamak değildir.
(bkz: entry girmek) *
(bkz: ayar almak) (bkz: ayar vermek)
cinsiyet belirtmeye gerek olmadığı kanaatindeyim. zihni fakir beyinlerin cinsel sınırlamalarına takılmanıza gerek yok. rahat olun, öküzlerin gölgesinde de olsa aydınlık beyinler sayıca fazla merak etmeyin. en azından ben fazla olduğumuzu düşünüyorum. azsak bile her birimiz, on öküze bedeliz. rahat olun.
kendisine 'bayan' diyerek, vıcık vıcık şehirlilik taslayan cühelaları itin götünü sokmak olabilir zannımca.

kadın kadındır arkadaşım.
erkeğin amacı ne ise kadınınki de odur efenim... ayrım yapmamak lazım kadınlarında her konuda bir fikri vardır elbet ve onu paylaşmak için buradadır yada eğlenmek için,vakit geçirmek için...

kısacası biz ne amaçla burdaysak onlarda o amaçla buradalar dır öküz altında buzağı aramaya gerek yok.**
sözlük yazarı olan erkeğin asıl amacı yla aynıdır.
sözlük yazarı olan erkeğin asıl amacından farkı olduğunu zannetmediğim amaç çeşididir. fakat bu erkek yazarımız iflah olmaz bir abazansa bazı farklar olabilir tabii.
(bkz: buyrun bayan gelin anlatın bize)
(bkz: siz daha iyi bilirsiniz)
bir amacının olmamasıdır. zira sözlüğe ne gibi bir amaçla girilebilir ki...
dolmuşa binen kadının asıl amacı erkeklere bir yerlerini elletmektir.
mini etek giyen kadının asıl amacı teşhircilik yapmaktır.
çalışan kadının asıl amacı kocasını aldatmaktır.
çocuk doğuran kadının asıl amacı evliliği garantilemektir.
sözlük yazarı olan kadının asıl amacı kevaşelik yapmaktır.
hepsini biz yapıyoruz. ama ucu nedense hep erkek zanneden bireylere dayanıyor.
her şeyde bir amaç arayının bu hayattaki amacını merak ederim.
gerizekalı başlıklar açanlara ayar sokmak.
Kesinlikle seni yakından tanımak için yazar kılığına girmiştir.
'bayan' olmadıklarını diğer yazarlara anlatmaya çalışmak ve erkeklerini koruyup gözetmek. mağlum ulu sözlük inci kokar oldu.
her kız lafı geçen başlığa "aa bu benim, beni tanıdılar kaç sen" gibi entry girerek sözlükten erkek kaldırmak ve ego tatmini yapmaktadır.
Tc yaşamam sebebiyle bayana has sokağa çıkma yasağı saatlerinden sonra burada vakit geçirmektir..
ifade hürriyetinde nasiplenmek.
kadın bakış açısıyla fikir vermek ve biz erkeklerinkiyle kıyaslamak da olabilir.
erkeğin amacı neyse kadınınki de odur efendim. kimi sevgili bulmak için girer kimi fuck buddy arayışındadır, kimi polemik çıkarıp neşesini bulmak ister, kimi kimseyi siklemeden aklından ne geçiyorsa onu yazarak boşalıp rahatlamak ister vs... muhtelif.
aklıyla değil sikiyle düşünüp yazan yazarların fantazilerine gönülden ortak olabilmek için olabilir zannımca.
sözlük ayazarı erkek kişisinin amacı ile aynı doğrultudadır.
piyasa yapmaktır. zaten hepsi o.ospudur. işleri kesatlaştığı için sözlüğe girer. erkeklerle muhabbetini kurup, en sonunda da fiyatını söyler. ayrıca eve servis yapar. başlığı açan yazarın duymak istedikleri bunlardı heralde. allah akıl fikir versin.
pilavlı sekstir.