bugün
- sivilce için deneyimli yazar tavsiyeleri22
- sözlük kızlarının kekleri24
- bildiğiniz sure sayısı3
- günün sözü16
- islamda namaz yoktur32
- şemsiyeli lavuk3
- ekşi sözlükteki entrymin 4256 artı oy alması7
- kürdistan9
- hayat kalitesini düşüren şeyler2
- ak partililerin apoya villa yaptırması36
- dantelli sütyen takan erkek12
- zengin göbekli vs kaslı fakir adam5
- allah ım verdiğini kimse engelleyemez4
- kitap kurdu erkeklerin hiç osurmaması5
- sen dost ararsan koş mevlana ya6
- şeriatçıların ateist apo yu sevmesi4
- nervio13
- hintlilerin savaşırken inek inek diye bağırması5
- baba oğul bisiklet5
- mülk suresi 30 ayet2
- tanrı nazarında insan nedir3
- gülerken ısınarak terleyip pasta kokan kız7
- güzel olduğunuzu nasıl anlarsınız6
- erkek erkeğe buluşmaya giderken parfüm sıkan erkek6
- anın görüntüsü23
- 19 eylül 20264
- peynir helvası5
- sevgilisi yüzünden engelli kardeşini öldüren kız3
- lahmacun2
- sözlükten kız kaçırmak3
- yesene beni diyen kız9
- ankara üniversitesi dil tarih coğrafya fakültesi3
- bir lahmacuncunun yapabileceği en kırıcı hareket4
- sözlükte ki gay başlıkları5
- ölümden korkuyor musunuz17
- mazotun yarım litresi 50 tl28
- ölümsüzlük var4
- kefir patlaması3
- dindarların çoğunun fakir olması7
- ağzı kokan insan2
- neme lazım diyen erkek6
- imalı laflardan anlamamak2
- türk açılımı5
- nil karaibrahimgil dinleyen erkek5
- erkekle kadının arkadaş olması5
- masada aniden ayağa kalkıp şiir okuyan erkek15
- atatürk'ün en büyük türk milliyetçisi olması2
- 19 eylül 2026 trabzonspor galatasaray maçı8
- kız sesi duymak için müşteri hizmetlerini aramak8
- ayı dövmenin aslında zor olmaması12
http://filoji.com/szondi-...korkutucu-geleni-hangisi/
Tanım:bir test
Tanım:bir test
Katatonik çıktı bazı tespitler doğru ama bazı kısımları benimle alakasız ama genel olarak doğru sanırım ayyyy kestiremedim.
3 numara tam kürt yemin ediyorum. ama sevimli gülüyor valla. 5 numara ise iyi huylu ama biraz tırlatmış teyzelere benziyor.
katatonik ve histerik'e eğilimliymişim.
garip ve sanmıyorum.
tespitlere gelirsek, biraz doğru biraz yanlış.
garip ve sanmıyorum.
tespitlere gelirsek, biraz doğru biraz yanlış.
şizofren olduğumu ima eden test. haksız da değil gibi duruyor. öleceğiz amk ne şizofreni ?
4) Şizofrenik
Bastırılmış Şizofrenik kişilik yoğun umursamazlık, düşünce bozukluğu ve uyumsuz duygular olarak karakterize edilir. Eğer bu ruhsuz ve ifadesiz kadın portresi tüylerinizi ürperttiyse, çocukluğunuzda insanlara ilgisizlik, koşullardan ve olaylardan çabuk vazgeçme gibi duyguları bastırmış olmanız muhtemel.
inkar
Oldukça sosyal bir insansınız. Hayattan sosyalleşerek, arkadaşlarınızla vakit geçirerek zevk alıyorsunuz. Sosyallik, toplumdan izole olmuş ve her zaman yalnızlık hissiyle yaşayan sizin için bir kılık. Bilincinizin derinliklerinde başkalarına ihtiyaç duymadığınızı ve onlarsız da yaşayabileceğinizi hissediyorsunuz.
Kaynak: http://www.anlamakdegisim...szondi-kisilik-testi.html
Bastırılmış Şizofrenik kişilik yoğun umursamazlık, düşünce bozukluğu ve uyumsuz duygular olarak karakterize edilir. Eğer bu ruhsuz ve ifadesiz kadın portresi tüylerinizi ürperttiyse, çocukluğunuzda insanlara ilgisizlik, koşullardan ve olaylardan çabuk vazgeçme gibi duyguları bastırmış olmanız muhtemel.
inkar
Oldukça sosyal bir insansınız. Hayattan sosyalleşerek, arkadaşlarınızla vakit geçirerek zevk alıyorsunuz. Sosyallik, toplumdan izole olmuş ve her zaman yalnızlık hissiyle yaşayan sizin için bir kılık. Bilincinizin derinliklerinde başkalarına ihtiyaç duymadığınızı ve onlarsız da yaşayabileceğinizi hissediyorsunuz.
Kaynak: http://www.anlamakdegisim...szondi-kisilik-testi.html
8 numara ben seri katilim seni de kesiceem diye bağırıyor duymuyor musunuz?
çok yerinde tespitleri var testin. sorunlarımın ne olduğunu bilerek baktım. sorununun ne olduğunu bildiklerime uyguladım. ilginç bir şekilde tam 12 den buluyor.
"Hiçbiri seçeneği" yok ! O halde ben dahil bir takım insanları kategorize edemeyen testtir. Bizimla degılsın.
Saçma sapan test. Geçerliliği sıfır herhalde. Orayı kürtlerle doldursanız millet antisosyal olur.
sorunlu görünenlerin hiçbiri korkutucu değil. hatta aslında fotoğrafta hiç korkunç tip yok ama illa seçiceksem 1-8 arasında kalarak 1 derim. o da sırf entelektüel seri katil havası aldığımdan. 8 de bildiğin sevişilebilir bi tip.
açıklamasına göre baskı altında kalmışım ki bu yalan, sadece şurası doğru;
"olgunluk çağınızda tepkisel olarak zayıf birini ezmeye çalıştığını düşündüğünüz kişilere karşı nefret hissetmeniz bu sebepledir."
açıklamasına göre baskı altında kalmışım ki bu yalan, sadece şurası doğru;
"olgunluk çağınızda tepkisel olarak zayıf birini ezmeye çalıştığını düşündüğünüz kişilere karşı nefret hissetmeniz bu sebepledir."
kendi basıma cocukluguma inemedigim için bastırılmış kısmı pek anlamlı gelmedi ama inkar kısmı gerçekçi gibi. şizofrenik çıktım.
1 ve 8 nolu resimde entellektüel seri katil imajı, 2.de korkutucu olmayan bir cüsseli adam, 3.de paspal görünümlü ama mutlu bir genç adam, 4.de ruh hastası görünümlü bir kadın, 5.de biraz tırlatmış tipli bir kadın, 6.da ifadesiz yüzlü cinsiyeti belirsiz biri, 7.de paspal görünümlü bir yaşlı adam, 8.de psikopat bakışlı bir genç adam bulunan test.
Yalnız son numaranın bakışlarından tırstım. *
Yalnız son numaranın bakışlarından tırstım. *
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar