bugün
- karı kıza para yedirir misiniz16
- kadınların piç erkek tercihi15
- şişman kızların çok neşeli olması5
- bıcır bıcır sözlük kızı vs maymun sözlük erkeği11
- seksli rüyalar görmek6
- osururken götten alev çıkması12
- izmir'de başörtülü kadını sahilden kovan seküler21
- ismet türkiyeye neyle geliyor sorunsalı4
- 6 temmuz 2026 portekiz ispanya maçı12
- uzun yol araba yolculuğunu çekilir yapacak şey14
- drone uçurmanın neredeyse imkansız hale gelmesi4
- kurtuluş savaşı'nın müfredattan kaldırılması26
- bir kadınla bir erkeğin yakın arkadaş olması13
- evlenilmeyecek kız tipi11
- en çok hoşa giden doğa olayı9
- elle yemek yemek4
- 9 temmuz 2026 süper lig fikstür çekimi2
- besle kargayı4
- çöp yanında kitap bulma ilmi3
- iyi erkeklerin nerede olduğu sorunsalı7
- türk ekonimisi harika5
- çocuksu barbarlığı dayakla düzeltmek5
- erkeklerin zayıf kız sevdiğini sanmak2
- internetten kız düşürmenin kolaylaşması5
- femboy erkeklere yürüyen dayılar5
- şişman kız vardı yuzır ne oldu ona2
- bir kadın size hakaret ediyorsa7
- yön duygusuna sahip olmamak10
- imamoğlu'nun 1 günde 3 davaya girmesi20
- telefonun aşırı ısınması7
- güne azerbaycan türkçesi bir şarkı bırak3
- zayıf erkeklerin agresif olması2
- erkeklerin çok açık giyinmeye başlaması4
- aşure getiren yakışıklı kaslı komşu10
- yakışıklı olan ama sevgilisi olmayan erkek6
- hoşlanılan kızın evlilik düşünmüyorum demesi9
- sözlüğün embesillerle dolu olması5
- bir insanın neden flört etmediği üzerine5
- karımın maaşına dokunmam diyen erkeğin kalmaması2
- baş ağrısını geçiren ilginç tedaviler5
- otobüste yere oturan kızlara bağıran adam10
- cemaat evinde maklube yememiş insan4
- kötü bir insan olmak5
- 7 temmuz 20262
- sersem herif11
- avustralya2
- elle yiyip şişeden içenler2
- araplar bilimde ileriydi kanka2
- uysalyakoben kim yahu2
- zihni göktay13
ülkemizde fuhuş yaptıran kişilerin son kamuflaj tekniğidir.
sosyal medyada swingers adı taşıyan gruplar altında kadın pazarlandığı görülmüştür.
lan swing olayı zaten başlı başına bir fuhuş, bizim millet de bu olaya tüy dikmiş oldu.
sosyal medyada swingers adı taşıyan gruplar altında kadın pazarlandığı görülmüştür.
lan swing olayı zaten başlı başına bir fuhuş, bizim millet de bu olaya tüy dikmiş oldu.
adam diyorki : islamda dört evlilik nasıl olur ya ? ehhehe
sonra gidio swinger yapıyor tam ironi mk.
sonra gidio swinger yapıyor tam ironi mk.
ne ara kültürümüze sızdığını merak ettiğim iğrenç şey. bir insan sevdiğinin başka biriyle sevişmesini - ki sevişme diyorum ama yapanların yaptığı şeye seks, hatta düzüşme bile denemez o kadar iğrenç bir şey- nasıl normal görüp üstüne de olanları izleyip zevk alabilir ki? bir sürü güzelim fetiş olayları ve ikili cinsel ilişkiyi ateşlendirecek seks oyuncakları dahi varken neden swinger anlamıyorum.
Abazanlığın son evresidir.
uygun hatun bulsam direkt gireceğimdir.
yaşamı güzel kılan bir kaç şeyden birisi.
Internette denk gelmiştim. Adam usakli bir çift arıyordu. Buldu mu bilmem.
karşı durmayan bir partner bulursam sıcak bakacağım olaydır.
her ay eşimle yaptığımız zevkli eylemdir.
o bazen azıyor da 3-4 çift olmasını istiyor.
ama ben olaya hakim bir aslan gibi erkek olduğum için el atıp dizginliyorum.
harika bir şey tek sözüm bu, her çift denemeli bence.
o bazen azıyor da 3-4 çift olmasını istiyor.
ama ben olaya hakim bir aslan gibi erkek olduğum için el atıp dizginliyorum.
harika bir şey tek sözüm bu, her çift denemeli bence.
Laik ve çağdaş bir ülkede olması gereken bir cinsel aktivitedir ama maalesef ülkemiz henüz tam anlamıyla laik ve çağdaş bir ülke olmayı başaramadığı için ülkemizde çok sık rastlanan bir ilişki türü değildir.
Ah be atam keşke 20 yıl daha yaşasaydın, o zaman daha laik ve çağdaş bir ülke olurduk.
Ah be atam keşke 20 yıl daha yaşasaydın, o zaman daha laik ve çağdaş bir ülke olurduk.
Bunu keşfedip organizasyon haline getirenin abv.
toprak bile kabul etmeyecek sizi be.
toprak bile kabul etmeyecek sizi be.
Şu ana kadar swinger yapan dört çiftle tanıştım. Hiçbiri de "birbirini sevmeyen saygı duymayan" çiftler değildi; aksine aralarındaki uyuma, birbirlerine yaklaşımlarına hayran oldum. O kadar eğlenip hayatın tadını o kadar çıkarıyorlardı ki vay anasını diyorsunuz insan nasıl bu kadar rahat olabilir.
Yani sandığınız gibi birbirlerinden nefret eden tipler değil. Siz nasıl "aşkım sana güzel bir hediye aldım bakalım beğenecek misin" diye soruyorsanız onlar da birbirine "aşkım şöyle bir çiftle tanıştım, karısı tam senin istediğin gibi, adam da hayallerimdeki adam" gibi muhabbetlerle muştularda bulunuyorlardı.
Sinirlerini aldırmış olduklarını düşünüyorum.
Yani sandığınız gibi birbirlerinden nefret eden tipler değil. Siz nasıl "aşkım sana güzel bir hediye aldım bakalım beğenecek misin" diye soruyorsanız onlar da birbirine "aşkım şöyle bir çiftle tanıştım, karısı tam senin istediğin gibi, adam da hayallerimdeki adam" gibi muhabbetlerle muştularda bulunuyorlardı.
Sinirlerini aldırmış olduklarını düşünüyorum.
eşli okeye benzer. eşiniz ya da partneriniz elin adamıyla popi olur. (bkz: vay arkadaş)
insan insanı siker mi? sorusunun ahlaki boyutunu tartışaduralım bir de bu çıksın başımıza. rezil kepazeler sizi!
insan insanı siker mi? sorusunun ahlaki boyutunu tartışaduralım bir de bu çıksın başımıza. rezil kepazeler sizi!
Evli ciftlerin!! yaptığı diye bahsedilir ama, birbirini sevmeyen , saygi duymayan, ve kiskanmayan ciftlerin yaptigi birsey affedersin kopeklerde sikisir, ama bunu nasil ve kiminle yaptığın onemli...
Son soz kiskanmayan erkeğe iyi bakın kesin tangada giyiyordur o.
Son soz kiskanmayan erkeğe iyi bakın kesin tangada giyiyordur o.
bu olayı iğrenç bulan erkeklere sormak istiyorum. özellikle yaş aralığı 20-30 arasında olanlara. sevgilinizin ya da karınızın ilk kez sizi öptüğüne, ilk kez size oral seks yaptığına inanıyor musunuz? inanıyorsanız ağır enayisiniz. sizden önce sevgiliniz sinemada eline aldı, otel odalarında anal seks denedi ve sonra size gelip ''ilkimsin aşkım'' dedi. en iyi ihtimalle ''sadece bir deneyimim oldu ondan da pişmanım aşkım'' dedi, siz de mal gibi atladınız hemen.
''ama o benden önce yapıyoduuu'' diyorsan, ayrı bir malsın. asıl gavat sensin bence.
adam instagram'a koyduğu bir fotoğraf 300 beğeni alan kızla sevgili olmuş, oral sekste master yapmış kızla evlenmiş, swinger'a iğrenç diyor. vallahi tuhaf.
''ama o benden önce yapıyoduuu'' diyorsan, ayrı bir malsın. asıl gavat sensin bence.
adam instagram'a koyduğu bir fotoğraf 300 beğeni alan kızla sevgili olmuş, oral sekste master yapmış kızla evlenmiş, swinger'a iğrenç diyor. vallahi tuhaf.
(bkz: alagavatlık)
(bkz: adana swinger skandali) ile ulke gundeminde kendine yer kapmistir.
(bkz: izmir)
ben kadınıma bikini yada dekolte bile giydirmezken, millet karısını başkasıyla aynı yatağa sokuyor. hasta bunlar.
Arka fonda onuncu yıl Marşı çalınarak yapılanı makbuldür.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar