bugün
- bilinmeyen eski türkçe şarkılar11
- patlıcan yemeyen insan14
- gecenin şarkısı18
- realite manipülasyonu9
- şeriat allah'ın değil insanların kanunudur26
- ilk defa mahkeme duruşmasına çıkmak10
- sözlük yazarlarının sıçma anıları11
- koalanın bacaklarının çarpık ve kıllı olması10
- herkes mericini açıklasın19
- gavat olmak istemek11
- bu entry 10 artı oy alsın koala'ya veriyorum10
- arkadaşlar sizce ben sapık mıyım9
- kemalistlerin israili destekleme sebebi12
- hatay usulü soslu döner19
- dinde zorlama yoktur17
- ahmet sezer bey9
- 5 kasım 2024 abd başkanlık seçimleri50
- maymundan geldiğimiz gerçeği20
- dinci sermaye baronlarına karşı tek çare tkp9
- ahmet sezer bey ahmet sezer bey ameliyathaneye10
- din dersinin zorunlu olması15
- menuet10
- akşam yemeği17
- tembel avrat tenceresi10
- en sevdiği meyve çilek olan erkek16
- ferhat ın şirin için dağları delmesi17
- günün şarkısı12
- sözlükte kavga olacak hissi14
- true'nin bacakları10
- arkadaşlar bakar mısınız bi8
- kamala harris12
- 15 yıl önce8
- ankaralı turgut21
- istanbulun en berbat ilçesi19
- 4 kasım 2024 mardin ve batman'a kayyum atanması18
- çilekli gofret yiyen erkek15
- ötüken'e hacca gitmek13
- havanurla muradınan çıktı starı açın9
- iki buçuk tl'ye döner yediğimiz günler8
- donald trump20
- arkadaşım beni helikopterle almaya geliyor10
- jose mourinho22
- anın görüntüsü16
- devlet bahçeli14
- makul bir ücretle sözlükteki kadınları övüyorum11
- hayatı sorgulamak17
- uzun boylu insanlardan kısa insanlara tavsiyeler12
- evlenme teklif eden yazarı cimere şikayet etmek9
- uludağ sözlük görüntülü arama özelliği9
- bilgi içerikli entryler yazsam okur musunuz15
entry'ler (856)
Olum bu ne lan çomar dolmuş burayı ne hale getirmişsiniz!?
Hala indiremeyen Android kullanıcısı arkadaşlar için reklamsız ve hızlı indirme linkleri: http://hemenindir.org/pok...ndroid-apk-indir-v0-29-0/
tanım: fena saran ama bi yerden sonra çok yürütmesinden dolayı sıkan oyun.
tanım: fena saran ama bi yerden sonra çok yürütmesinden dolayı sıkan oyun.
Kendisinin şöyle bir fotosu var::: https://www.instagram.com/p/_XXfI6ThBw/
bunların hiç anası babası yokmu amk.
bunların hiç anası babası yokmu amk.
önce eksini verdim sonra bastım donuzu.
aha bak kaşarseverler hemen gelip ruh eşlerini savunmaya falan başlamış. ulan amına koduklarım kusura bakmayında memelerini binlerce erkeğe üstelik binlerce tanımadığı her yaştan erkeğe gösterip cinsel kimliği ve fiziği üzerinden prim yapıp aslında beyin olarak sıfır olup bunu abazaları fotolarına bakıp 31 çekmeye davet ederek beyinsiz oldukları gerçeğinden kendilerini uzaklaştırıyorlar. Bana bi diyin amk dudakların hayvan gibi büzülüp aşırı bir göğüs dekoltesi verilmesinin "hadi memelerime bakıp azın" demekten başka nasıl bir anlamı olabilir?
instagramdan soğutan kaşarlardır.
instagramdan soğutan kaşarlardır.
gangnam style dinleyen oldumu acaba diye bir düşündüm, cidden varmı lan oturup ciddi ciddi dinleyen?
20 yıl sonranın efsane neslidir.
20 yıl sonranın efsane neslidir.
nişana ne gerek vardı diye düşündürür. madem bir iş yapıyorsunuz tam yapın amk düğünü bekleyemiyorsanız niye nişanı bekliyorsunuz.
o değilde kemik atılan aç bir it sürüsü gibi değillermi? bir insan neden kendini bu kadar aşağılık bir hale düşürür anlamıyorum hadi cahilsin oy ver anlarımda, mitinglere gidip ne denilirse denilsin hiç dinlemeden ve anlamaya çalışmadan hunharca alkışlayıp haykırmak nedir abi? bu arada arkadaki adam dayamamış bildiğin içinde gezdirmiş amk.
tanım: sikince birşey demeyen kadının dayayınca rererö yapmasıdır.
tanım: sikince birşey demeyen kadının dayayınca rererö yapmasıdır.
Uzun zamandır girmediğim sözlüğe girdim biraz bakındım, bu aralar çok yalnız olduğum için (bu aralar dediğim yaklaşık 1 yıllık bir süreç) içimdekileri kusasım geldi yine... önce tanımı yazayım da alttakiler sikmesin.
tanım: aklına hiçbir kötü düşünce ve faydalanma amacı gelmeden safça sevmektir.
Nerdeyse bir yıl öncede aynı konunun başlığını açmıştım (#29540601) o başlığı açtığımda bile 1 aşkım 1 yılını devirmişti şuanda hiçbir şey değişmedi amk. zamanla unuturum dedim olmadı lan seveli 2 yıl oldu olmasına ama görmeyeli 1 yılı geçti (rüyalarım hariç gerçekte yüz yüze gelmedim) 1 yıldır whatsapp dan beni engellediği için başka bir arkadaştan fotolarını rica edip alıyorum bakıyorum ve kulaklığımda son ses adosla onu sevdiğimi mi yoksa nefret mi ettiğimi düşünüp sonucunda doğru cevabın her ikiside olduğuna karar verip o siyah gözlerinin içimi aydınlatan parlaklığını hayalimde canlandırıyorum ama sonra yine aklıma onun tam bir kaşar olduğu, önüne gelen yakışıklı ve popüler erkeğin altına yattığı ve bunun için ona orospusun dediğimde bana söyledikleri geliyor... aslında biliyormusun sözlük ben çok özgürlükçü bir insanımdır, yani her insanın istediği herşeyi kimse tarafından yargılanmadan yapabileceğini düşünürüm ama bunu yapan kişi saçlarında hayallere daldığım gülüşünde huzur bulduğum biri olunca bütün bu düşünceler gidiyor yerine bir angara bebesi geliyor. neyse bi paragraf ineyimde gözleriniz sikilmesin.
Senin olanı kıskanmak kolaydır sözlük ama senin olmayanı kıskanmak insanın amına koyar buna ek olarak sen hariç nerdeyse herkese ait olan olan birini kıskanmak çok daha fazla koyar ben bunu öğrendim. beni duyduklarını kimseye anlatma yoksa intihar ederim diye tehdit ettiğinde bile nasıl korkmuştum anlatamam sözlük, zaten kimseye anlatacakda değildim işte ama o bundan çok korkmuş olacak ki onu sevdiğimi hayvan gibi belli ettiğim halde bana çok yakın davranarak umut verip duygularımla taşşak geçtiği gibi aynı şeyi yine yapmıştı. tamam dedim kimseye söyleyemem zaten senin orospu olman en çok bana zarar veriyor diye. Yinede sordum lan bütün gururumu yere serip bunu anlatmakla seni tehdit ediyormu o piç kurusu diye sordum. hangisi diye sordu (bkz: swh)
güleyim mi ağlayayım mı?
tanım: aklına hiçbir kötü düşünce ve faydalanma amacı gelmeden safça sevmektir.
Nerdeyse bir yıl öncede aynı konunun başlığını açmıştım (#29540601) o başlığı açtığımda bile 1 aşkım 1 yılını devirmişti şuanda hiçbir şey değişmedi amk. zamanla unuturum dedim olmadı lan seveli 2 yıl oldu olmasına ama görmeyeli 1 yılı geçti (rüyalarım hariç gerçekte yüz yüze gelmedim) 1 yıldır whatsapp dan beni engellediği için başka bir arkadaştan fotolarını rica edip alıyorum bakıyorum ve kulaklığımda son ses adosla onu sevdiğimi mi yoksa nefret mi ettiğimi düşünüp sonucunda doğru cevabın her ikiside olduğuna karar verip o siyah gözlerinin içimi aydınlatan parlaklığını hayalimde canlandırıyorum ama sonra yine aklıma onun tam bir kaşar olduğu, önüne gelen yakışıklı ve popüler erkeğin altına yattığı ve bunun için ona orospusun dediğimde bana söyledikleri geliyor... aslında biliyormusun sözlük ben çok özgürlükçü bir insanımdır, yani her insanın istediği herşeyi kimse tarafından yargılanmadan yapabileceğini düşünürüm ama bunu yapan kişi saçlarında hayallere daldığım gülüşünde huzur bulduğum biri olunca bütün bu düşünceler gidiyor yerine bir angara bebesi geliyor. neyse bi paragraf ineyimde gözleriniz sikilmesin.
Senin olanı kıskanmak kolaydır sözlük ama senin olmayanı kıskanmak insanın amına koyar buna ek olarak sen hariç nerdeyse herkese ait olan olan birini kıskanmak çok daha fazla koyar ben bunu öğrendim. beni duyduklarını kimseye anlatma yoksa intihar ederim diye tehdit ettiğinde bile nasıl korkmuştum anlatamam sözlük, zaten kimseye anlatacakda değildim işte ama o bundan çok korkmuş olacak ki onu sevdiğimi hayvan gibi belli ettiğim halde bana çok yakın davranarak umut verip duygularımla taşşak geçtiği gibi aynı şeyi yine yapmıştı. tamam dedim kimseye söyleyemem zaten senin orospu olman en çok bana zarar veriyor diye. Yinede sordum lan bütün gururumu yere serip bunu anlatmakla seni tehdit ediyormu o piç kurusu diye sordum. hangisi diye sordu (bkz: swh)
güleyim mi ağlayayım mı?
Eski entrylerimi okurken denk geldiğim tavsiyedir. Ulan neyin öfkesiyle yazdıysam baya acımasızca olmuş...
Sözlükte am göt meme dışında ki bir başlığın trend olduğunu ilk defa görüyorum... Bu gurur hepimizin arkadaşlar!
regl günlerini her ay kaçırmadan ilan eden kızlardır.
Kuru fasulyeyle iyi gider.
200 değil memeler dahil 500 gram civarı olarak görmesi gereken erkektir.
bedava değil, parasını bizlerin ödeyeceği elektriktir.
kısa boylu (kısa dediysek 165 falan), beyaz tenli siyah saçlı, sexi değil de tatlı bakışları olan, yuvarlak ve kendi vücuduna göre hafif iri kalça, meme boyutuna hiç girmiyorum olsunda gerisi önemli değil, diğer erkeklerle belaltı konuşup gülüşmeyen kızdır efendim.
Kendini prenses sanıyordur.
(bkz: milyonlarin bacisi)
ehehehe.
ehehehe.
Sözlük kızlarının geneline şöyle bir bakarsak gavat eylemi olacağı bir gerçektir.