bugün
- habire1275
- habire12 adamdır37
- izmirli kızların verici olması34
- timsah5
- kaplan7
- fil8
- kartal6
- zebra4
- aldığınız en ilginç iltifat3
- sssilvermist22
- mutsuzluğun en büyük nedeni14
- aslan8
- ben geldim naneler13
- claudian clouds kadındır12
- cilgincapkin13
- erkeklerin artık adım atmaktan korkması20
- gaz fren debriyaja aynı anda basarsak ne olur16
- gammazların tarafsız olması gerekliliği26
- anın görüntüsü18
- hakkımda bilmeniz gerekenler34
- deccal'in sozluge gelmesi10
- insan kaynakları3
- iş bulamamak3
- sözlük tipsizlerinin fotoğrafları14
- messi'yi savunan adamla ahbaplık etmem5
- arkadaşlar sizce bu takım elbise güzel mi15
- zorunlu eğitim2
- kafa dağıtmalık şarkı önerileri5
- yazarların almak istediği hediyeler4
- gece sokakta koşarak 31 çeken kolsuz cüce görmek3
- sözlük kızları bizim neyimizdir sorunsalı11
- tas kafa traşlı hırt sorunu3
- nickten isim tahmini yapmak25
- kılıçdaroğlu'nun rozet töreni figüran iddiası19
- ben senin yerinde olsam5
- spaghetto2
- sözlükteki kavganın amacı5
- sözlük erkeklerinin 1 90 dan kısa olmaması10
- yorgun mermi13
- bir ay çaylak olmak4
- arap gel oğlum5
- otosan p1002
- yarası olan gocudur5
- türkiye den ispanya'ya yangın uçağı desteği3
- sözlük yazarlarının akşam yemekleri9
- küs insanları barıştırmak3
- temmuz6
- suca suruklenen cocuk7
- gece denize girmek12
- burhaniye6
ing. yüzme havuzu. aynı zamanda başrolünde charlotte rampling, ludivine sagnier ve charles dance'nin yer aldığı 2003 yapımı bir film.
http://www.imdb.com/title/tt0324133/
http://www.imdb.com/title/tt0324133/
françois ozon'un hitchcock'vari bir filmle seyirci karşısına çıktığı fransız filmi. film fransız filmi ancak büyük kısmında ingilizce konuşuluyor.
hikaye sıkmadan izleyiciyi içine çekiyor. ancak filmin sonu muallakta bırakılmış.
hikaye sıkmadan izleyiciyi içine çekiyor. ancak filmin sonu muallakta bırakılmış.
Içinde çok sayıda musluk bulunan aynı Zamanda da diğer taraftan boşalan içi şu dolu büyük ve derin Yapı-çukur!
bir françois ozon klasiği...
françois ozon'un yine kasılmaktan çatlama noktasına geldiği bir diger filmi. ortalama fransız filmi; avrupa toplumunda değerlerin sorgulanışı, varoluşçuluk falan fişmekan. ne görsel olarak ne içerik olarak yeni bir şey söylemeyen filmdir. sous le sable'dan sonra hep aynı filmi çekmiş bir adamdan bahsediyoruz sonuçta.
Bi film. Ama biraz garip şimdi anlatıyorum
Dikkat burdan sonra spoiler
bi tane kadın var yaşlanmış diye patronu onunla sevişmiyo kitap yazarsan belki sevişirim diyo kadına. Kadın da of sen beni anlamıyosun diyo. Patron da paristeki evime git orda yaz kitabını o muşmula suratını görmek istemiyorum kocakarı seni diyo.
Sonracıma işte pariste bu patronun kızı bu evde fuhuş yapıyo, memelerini açıp geziyo falan. Kadın da bundan ilham alıp parisin elli tonu kitabını yazıyo.
işte sonra geri dönüyo ülkesine ama o fuhuş yapan kız aslında yokmuş kadın kafasında uydurmuş. Hatta pariste ev de yokmuş. Meğersem patron da yokmuş. Hepsi kadının sex sahnesi görmek için yarattığı bi hayalmiş çünkü kimse kadınla sevişmiyomuş.
Son.
Dikkat burdan sonra spoiler
bi tane kadın var yaşlanmış diye patronu onunla sevişmiyo kitap yazarsan belki sevişirim diyo kadına. Kadın da of sen beni anlamıyosun diyo. Patron da paristeki evime git orda yaz kitabını o muşmula suratını görmek istemiyorum kocakarı seni diyo.
Sonracıma işte pariste bu patronun kızı bu evde fuhuş yapıyo, memelerini açıp geziyo falan. Kadın da bundan ilham alıp parisin elli tonu kitabını yazıyo.
işte sonra geri dönüyo ülkesine ama o fuhuş yapan kız aslında yokmuş kadın kafasında uydurmuş. Hatta pariste ev de yokmuş. Meğersem patron da yokmuş. Hepsi kadının sex sahnesi görmek için yarattığı bi hayalmiş çünkü kimse kadınla sevişmiyomuş.
Son.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar