bugün
- bir kız tecavüze uğrarken onu izleyen tanrı9
- ekrem imamoğlu4
- dünya fenerbahçeliler günü3
- 2000 tl ile yapılabilecekler3
- regl dönemi dengesizlikleri4
- migros ta 69 95 tl'ye satılan buzlu bardak4
- masaj bekleyen yazarlar3
- 17 temmuz 2026 bahis operasyonu gözaltıları32
- eksileyen yazar ezikliği2
- bir kadının en güzel bölgesi11
- 17 yaşındaki kızı sevene pedofili demek2
- tadıldığına pişman eden şeyler2
- evliliği kurtarmak için çocuk yapmak11
- ruh sağlığı için uzak durulması gereken şeyler4
- hoşlanılan kızın evinde sırt kaşıyıcıya rastlamak3
- seni seviyordum ama sen beni anlamadın3
- her gün poğaça simit yemek2
- telefon dolandırıcıları2
- deve besleyip sidiğini satmak2
- pazar günü mesai yapmak3
- 40 yaş üstü kel sözlük yazarı12
- michael olise3
- dişlerini fırçalamayan kadınla öpüşmek2
- vantilatörü kendine çevirmek10
- badem dolgulu kruvasan3
- kabızlık nasıl geçer3
- ingiltere8
- dünyanın en güzel tatlısı11
- fransa7
- elektrikli bisiklet terörü2
- bugün sağlığın için ne yaptın9
- sözlük erkeklerinin bugünkü kombinleri3
- güneş yüzlü çocuğa mektup2
- 19 temmuz 2026 fransa ingiltere maçı6
- evde kalmış sözlük kızı2
- trakya ve istanbul da çekirge istilası3
- türklerin ileri olduğu konular21
- bugün ispanya arjantin maçı saat 22 de trt 1 de3
- mohamed salah ghaly3
- geceye hayatta öğrendiğin bir şey bırak5
- inan akgün alp2
- 2026 dünya kupası13
- dünya9
- futbol3
- iyiliğe sormuşlar nereye gidiyorsun diye3
- dinsize inanır mısın17
- günün şiiri8
- kalp kırmak2
- ürdün de iki abd askerinin öldürülmesi3
- en gey özelliğiniz8
hulk'un sol ayağı daha kuvvetli.
ilk yarı 1 ikinci yarı 2 biter.
superman ın gözünden ışın fışkırtması farkıyla kazanacağı karşılaşma.
hulk gibi delikanlı bir adamın kadın iç çamaşırı giyen, uçan kaçan taytlı bi herifle işi olmaz.
ikisi de bir kadir inanır değil.
o yüzden şimdi dağılın ulennn!
o yüzden şimdi dağılın ulennn!
spiderman'ın birasını içerek televizyondan takip edeceği karşılaşmadır.
Kıçına bir miktar criptonit madeni soktuğmuzda Süpermen kardeşimiz sıradan bir ucuz mahalle kabadayısının bile dövebileceği bir ezik oluverip çıkar, o haliyle hulk'un eline düşmesini çok isterim. Çizgi roman kültürüne hâkim bir yazar olarak ta iyi bilirim ki marvel comics'in gelmiş geçmiş en güçlü mutandı şüphesi hulk'tur. Hatta gördüğüm bir çizgi romanda sanırım bütün süper kahramanlar sırayla hulk'u indirmek için teker teker dalıyolardı. captan Amerika, sipider man, ghost rider... Vb gibi bütün kahramanları sırayla dümdüz ediyordu hepsi alaşağı. Zannedersem sadece wolverine ile olan kapışmalarında her iki tarafta kısmen yaralanıyor bu çarpışma sonunda. wolverine de adamantium iskeleti ve hızlı iyileşme gücü sayesinde ölmeden kaçma şansı yakalar bu durumda.
aynı bölgenin oyuncusu değillerdir..
süperman karı gibi elini beline falan koyar hulk iyidir iyi.
Superman çizgi roman aleminde Hulk'u yenebilecek tek karakter olarak gözüküyor. Nitekim Tony Stark (Iron Man) Hulk'u yenemediği için uzay mekiniğine bindirip uzaya yollamıştır(çizgi romanda).
şimdiye kadar çizilen çizgi roman ve çekilen çizgi diziler dahil hulk'u zorlayabilen tek kahraman thor olmuştur. ama sadece zorlamıştır. bak yenmiştir demiyorum. hatta thordan başkası tarafından yerden kaldırılamayan çekicini alıp thor'un ağzına sokmuştur. hulk candır. sinirlenince hepimizin olduğu yaratıktır. superman uçar başka bir olayı yoktur. başka dünyadan gelen doom adlı yaratık supermanın ağzına sıçmıştır. ki hulk olsa o doomlardan üçünü bir ederdi.
(bkz: hulk siker)
Yorumları okuyana kadar süperman takar gibime geliyordu . Ama ne kadar çok hulk
taraftarı varmış onu da öğrenmiş olduk , bu arada tayt falanda giyse süpermen takar aga.
taraftarı varmış onu da öğrenmiş olduk , bu arada tayt falanda giyse süpermen takar aga.
hulk porto'da kendini kanıtlamış bir isim. superman ise yalnızca bir çizgi kahraman.
tüm güçleri kullanmak serbest ise süpermenin kazanacağı kesindir.
süper hızı ile ne olduğunu anlamadan hulku güneşin göbeğine gömer.
ha eğer sadece bilek kuvveti ile olacaksa hulkun üstüne tanımam.
tabi bu stabil marvel evreni için geçerli.
herkesi kim döver şeklinde sorulursa eger sentry üzerine kimse yoktur.
süpermen dahi hafif kalır.
süper hızı ile ne olduğunu anlamadan hulku güneşin göbeğine gömer.
ha eğer sadece bilek kuvveti ile olacaksa hulkun üstüne tanımam.
tabi bu stabil marvel evreni için geçerli.
herkesi kim döver şeklinde sorulursa eger sentry üzerine kimse yoktur.
süpermen dahi hafif kalır.
bir silver surfer vs hulk kapışması değildir.
ikiside gündelik hayatlarında çorbasının peşinde koşan maaşlı emekçi kardeşlerimizdir. emekçiyi emekçiye düşman eden amerikan oyunlarıdır.
1 mayıs'ta hulk ve süperman el ele hep birlikte taksim'e.
1 mayıs'ta hulk ve süperman el ele hep birlikte taksim'e.
süperman'in kazanacağı karşılaşma. adam zamanı değiştirebiliyor. bkz. superman 3. adam gezegenlerin şaftını kaydırıyor. atlas okyanusunun ortasında beliren yeni bir kıtayı söküp uzaya atabiliyor siz hala hulk diyorsunuz.
hulk alic kuramı gereği kendi iradesiyle kendi bilincini kapatmadığı için cezai sorumluluğu yoktur ve çıkarıldığı mahkeme tarafından beraatine karar verilecektir .
Süperman ise ayırtetme gücüne sahip , ergin olduğundan dolayı cezai ehliyeti tamdır ve dünyayı kurtarıyım derken bilinçli taksirle adam öldürmesinden dolayı paşa paşa içerde yatacaktır .
Süperman ise ayırtetme gücüne sahip , ergin olduğundan dolayı cezai ehliyeti tamdır ve dünyayı kurtarıyım derken bilinçli taksirle adam öldürmesinden dolayı paşa paşa içerde yatacaktır .
hulk delikanlıdır. Halkçıdır. Halktan gizlisi saklısı yoktur. Superman ise kimliğini gizler. Tayt giyer. Taytı geç( onu örümcek abimizde giyiyor) onun üstüne birde kırmızı külot giyer, ama hulk öyle mi? O kadar halktan biri gibidir ki Ayağına giydiği don bile bit pazarından alınmış görüntüsü verir.
kripton gezegeni'nde, süperoğlan normal bir insandır. bizim burada gücü fazlalaşmıştır deyyusun.
ayrıca kriptonitten etkilenir.
hulk ise, sinirlendikçe güçlenir, süperoğlan'ın aksine, evrenin her yerinde hulk'tur. zira, asgard diyarında thor tokatlamışlığı da vardır (bkz: hulk vs)
bunlar bir araya gelince, süperoğlan önce hulk'u önce tokat manyağı yapacak, ancak hulk sinirlendikçe güçlenip, süperoğlan'ın göğsündeki s harfine bir çizik atıp, yedi cihanda şamaroğlan haline getirecektir.
ayrıca kriptonitten etkilenir.
hulk ise, sinirlendikçe güçlenir, süperoğlan'ın aksine, evrenin her yerinde hulk'tur. zira, asgard diyarında thor tokatlamışlığı da vardır (bkz: hulk vs)
bunlar bir araya gelince, süperoğlan önce hulk'u önce tokat manyağı yapacak, ancak hulk sinirlendikçe güçlenip, süperoğlan'ın göğsündeki s harfine bir çizik atıp, yedi cihanda şamaroğlan haline getirecektir.
süperman'ın sağ gözünden çıkaracağı x ışınla ve sol gözünden çıkaracağı y ışınlarının birleşmesi ile kılını dahi kıpırdatmadan, hulk'un şişhanesinden girip gazhanesinden çıkacağı karşılaşmadır.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar