bugün
- türkçe 25000 kelimeden oluşan kısıtlı bir dildir3
- zorunlu eğitim10
- yörük kızı15
- reenkarnasyon2
- kız düşürmenin kısa yolu15
- afd'nin saksonya anhalt'ı kazanması2
- uludağ sözlük size ne kattı24
- sözlük kızlarının entrylerinin hep artılanması13
- mercimek çorbası içen kadın14
- mesleki yaşama merkezi denetleme2
- tavuk budu2
- sarı şeker yargılanmalıdır16
- yazarların 80 lerde nasıl göründüğü19
- bir kadını taşımanın zorluğu10
- sözlüğün en masum yazarları16
- pankek mi pişi mi10
- saraca098
- fusya semsiyeli yabanci26
- cübbeli ahmet hükümetin maşası mı sorunsalı9
- pum pum çorbası6
- otobüs camına yaslanan kafanın titremesi6
- ismail kartal12
- sikişirken sigara içen kadın5
- yemeğe bulyon koyan insan7
- sarımsak yiyen kız6
- atatürk ü sevme zorunluluğu10
- arkadaşlar larissa kim12
- sarapci koala43
- zuhal olcay'a aşık olmak7
- serhat kılıç22
- seks yapmanın aslında çok iğrenç bir eylem olması6
- nervio21
- s'i l v'e r m'i s t26
- hesabın yüzde 10 undan daha az bahşiş veren tip10
- pandela 38
- türkiye13
- sözlükteki gammazlar lobi si11
- pizza6
- bir kızın aşkı size naptırabilir9
- uyudunuz mu4
- hamarat kadın5
- arkadaşlar bi bakar mısınız4
- karnı doydukça yemeğe kusur bulan insan5
- dinlenme tesisi soğuğu5
- bir insanın yüzüne söyleyemeyeceğin şeyler4
- hoşçakal uludağ sözlük7
- tarihteki en kanlı savaşlar3
- atatürk ün türk olmadığı gerçeği7
- artı oy yalakalığı5
- tai lung45
harika bestelere imza atan melike öcalan ın eski kocası. özellikle yalan değil bestesi insanı uzak diyarlara sevgili ile olan eski günlere götürür.
O sakin sebil sesiyle, tavrıyla insanları bayan, keman çalışı bile ayrı bir sıkıntı kaynağı olan; ancak kaliteli bir şeyler yapma çabasına saygı duyulası bir müzisyendir kendisi..
popshow isimli yarışmada 1. olduktan sonra tanınan ve de albümler çıkartan...kayahan destekli şarkıcı...
evi terkettim bugün isimli şarkısı güzel ve avrupai olan şarkıcıdır...
oo lelli isimli saçma şarkıyla kaybettiği karizmasını biraz kazanmıştır...
oo lelli isimli saçma şarkıyla kaybettiği karizmasını biraz kazanmıştır...
o lelli isimli şarkısı da kendi kariyerinde belli bir öneme sahap olan şarkıcıdır.kayahan'la müzik yapış zamanları bu şarkının zamanına da tekabül etmektedir,evi terk ettim zamanına da tekabül etmektedir.kısacası kendi dalında doğru işler yapmaya çalışan,yıllardır tanıdığımız bir isimdir.ayrıca mahsun kırmızıgül'ün son albümünde de besteleri bulunmaktadır.*
8 temmuz 2006 tarihinde yayinlanan tv makinasi nda sesinin ne kadar guzel oldugunu bize bir kez daha animsatan kisi. okan bayulgen'in dedigi gibi "fazla duzgun" bir insan, piyasa yapmiyor, beste yapiyor, eh onu da guzel yapiyor, aferin diyoruz, insallah hak ettigi yere gelir diyoruz, programi kapatiyoruz. *
öldüğünü sandığım adam"dı"...televizyon makinası'na çıktığında aa şu suat dediğim şahıs..epey bi ortadan kaybolmuştu sanki
son klibinde arkadan çalan "dımtıs" müziğe gitarı ve kemanıyla eşlik etmesinin sevenlerinde hayal kırılığı yarattığını düşünüyorum.bense zaten sevmiyorum.
zamanında popstar benzeri bir müzik yarışma programında birinci olmuş ve şöhreti yakalamıştır. asıl uzmanlık alanı kemandır.
show tv'de zamanında sezen aksu gibi bir ismin jüri üyeliğinde, ansızın çektin gittin gibi, sağlam düzenlemeye sahip parçasıyla takriben 1993 senesinde birinci olarak, müzik hayatına giren, keman eğitimi görmüş, ilk albümünü de, 1994 senesinde daha 19 yaşındayken çıkartmış, mayıs 1975 doğumlu, özellikle, medyatik olmaması yönüyle sevilen ve de muhabbet ortamlarında geçtiğinde,'' hani şu temiz yüzlü abi, severiz kendisini'' modlarına saran, kendi halinde besteler yaparak, kendisine has dinleyicilerine hizmet eden, aynı zamanda liseyi de st. benoit'te okumuş şarkıcı kişi...
çok sağlam bir sese sahip, kalite kere kalite şarkıcı-sanatçı-yorumcudur.
hasret fenerleri
yalan değil
hasret fenerleri
yalan değil
(bkz: o lelli)
kalite bir sese sahip olan erkek vokallerimizden. bir şarkısı vardı: eskiler bilir.
'aramızda uçurumlar
yeniden seven o bakışlar
anlasana
içimdeki duvarı yıkamazlar'
işte bu şarkı güzeldir. defalarca dinlenebilir.
'aramızda uçurumlar
yeniden seven o bakışlar
anlasana
içimdeki duvarı yıkamazlar'
işte bu şarkı güzeldir. defalarca dinlenebilir.
baya bi sene önce show tv' deki yarışmada birinci olacağını bildiğim şarkıcı.
türkiye' nin ilk hastabakıcı tipli popstarı.
içimi titreten bir sese sahip olan kemancı.
sadece keman calmasi gereken kisi. sesi ses degil cunku bunun. ha bana kalsa o 3 telli frenk menseeli zimbirtinin sesini hicbir sekilde duymak istemem o ayri.
(bkz: aramizda ucurumlar)
(bkz: bir ben yapamam sensiz)
(bkz: evi terk ettim bugün)
burak kut tadında sönmüş yıldız.
disko kralının en efendi konuklarından biri olan gerçek sanatçı.
şu sıralar saba tümer'e konuktur kendisi ve cidden dedirtmiştir ki ulan bu adamın sesi de güzelmiş şarkıları da.
lisede sigara içen akranlarımın bana "suat sen de çek bir tane, bir şey olmaz olum çok güzel" demelerine menfi cevap verdim, en net onun izlerini taşıyorum şu an dercesine temiz yüzlü insan, sempatik de.
Aşkın adı isimli bir albüm çıkarmış olan,gerçek bir sanatçı.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar