bugün
- işiniz gücünüz yok mu12
- gocu42
- bir bela geliyor29
- sözlüğün insanı dertlendirmesi5
- karı diyen öküzleri gırtlaklama isteği10
- fusya semsiyeli yabanci20
- dizi izlemek4
- insanları imcitmeyi havalı bir şey sanan ibneler3
- ilk kez böyle hissediyorum3
- halil güneşli karizması4
- gecenin şarkısı14
- kimseyle dertleşememek4
- uludağ itiraf13
- bilin bakalım ben kimin fakesiyim6
- heyt bea gocu mu5
- bugün sizi en mutlu eden an3
- izmirbeyefendisi'nin şemsiyeli olması6
- bak seri eksicim sana iki çift lafım var2
- uludağ sözlük evreni8
- ben sana ne yaptım2
- özlenen kişiyi rüyada görmek4
- aşkın metafiziğinde toki kurasının önemi2
- bir erkeği kibarca reddetmenin yolları2
- bebişim diye hitap eden erkek2
- geceleri gelen acaba mal mıyım hissi4
- sözlüğün kırbacı5
- arkadaşlar çok kırıcısınız6
- arkadaşlar ben yine kilo aldım ya14
- 195 kaslı pilot14
- kendin hakkında bir entry bırak9
- başlık silebilme yetkisi3
- ayakları üşüyen erkek2
- mazotun yarım litresi 50 tl24
- hasan atilla uğur14
- ktç'nin şemsiyeli olması4
- apo'nun villası11
- gocu'nun şemsiyeli olması4
- arkadaşlar ben diablo oynamaya gidiyorum2
- borsa istanbul daki fon krizi5
- gammazların sanki biraz şey olması3
- göte giren şemsiye açılmaz3
- yahudiler vs çinliler3
- şemşiye ne demek2
- donald trump'un türk askerini övmesi10
- 5 bin lira kredi çekip karton karton sigara almak3
- yunanista'nın çıkarma tatbikatı fiyaskosu3
- habire12'nin kesinlikle yüzde yüz şemsiyeli olması3
- rtük ün evlendirme programlarını yasaklaması6
- erkekler neden evlenmek ister15
- mesih inananları kurtarmaya gelecek5
star wars serisinde imparatorlugun siyah beyaz uniformali,giydiklari uniformalardan dolayi robot sanilan askerleri.
ayrica 2. dunya sava$inda almanlarin oncu birliklerine verilen isim.
ayrica 2. dunya sava$inda almanlarin oncu birliklerine verilen isim.
mind trick yediklerinde, maymuna dönen askerler.
bir kısmı eski klon askerlerinden oluşmaktadır. daha sonra, normal türlerden seçilmeye başlanmıştır.
boş zamanlarında ne yaptıklarını merak edenler şurdan buyursun: http://wildammo.com/2009/...pers-do-on-their-day-off/
tüm seriye bakıldığında işin bütün gidişatını değiştiren klon birliğidir. aralarında sevdiğimiz yüzbaşıları da yok değil. rex ve cody en başlıca örneği bunların.
Son Zamanlarda Fışkıyeleri korumak için görevlendirilen Star Wars Klon Birliğidir.
Kostümünü satın almak istediğim ama aşırı pahalı olan hede.
bir türlü nişan alamayan beceriksiz emperor team.
önlerini göremedikleri için, seri boyunca 2-3 kişi dışında kimseyi vuramayan askerler. çatışma anında ortalıkta mal mal koşturmaktan başka bir bok bildikleri yok. sabit duranları bile vuramıyorlar, darth vader in tek zayıflığıdır. lucas emmi bunları dark side ı küçük düşürmek için tasarlamış resmen *
ıskacılıkları sosyal medyada ciddi alay konusu haline gelmiştir.
filmlerde görüldüğü gibi algılamayın, imparatorluk galaksinin her yerinde stormtrooper yoktu. stormtrooperlar imparatorluğun ana askerleri değil, ana askerleri adı üstünde army trooperlar, andor dizisinde bunu kolaylıkla anlıyabiliyoruz.
stormtrooperların kötü nişan almalarının sebebi, çoğunun gezegenlerinden kurtulmak için orduya katılan kişilerden oluşması, zaten kötü nişan almalarını düzeltmek çok zor.
palpatine kaliteden çok sayının daha önemli olduğunu düşünüyordu.
bu stormtrooperlarında bissürü çeşidi vardır, bazıları
(bkz: scout trooper)
(bkz: sandtrooper)
(bkz: snowtrooper)
kullandıkları standart silah e-11'dir ama dlt-19, dlt-19x, dlt-20a, t-20, rt-97c silahlarınıda yaygın olarak kullanırlar.
rütbelerini kafalarından geçirip taktıkları pauldronlar belirler, siyah onbaşı, beyaz çavuş, turuncu uzman çavuşdur. sonrası zaten subaylığa gidiyor.
zırhları kötüdür, ergonomik değildir. cumhuriyet dönemindeki zırhlara hiç benzemezler. imparatorun tek tip renk seçmesinin amacı, stormtrooperları objeleştirmek ve bireysel kimliği ortadan kaldırmaktır. cumhuriyet dönemine bakarsanız bütün klonların bir takma ismi ve zırhlarını bir yerinde sembolleri ve birbirinden ayrı renk kombinasyonları vardır, ama imparatorlukta bunlar neredeyse hiç yok.
stormtrooperlar ordudan ayrıdır. imperial army vardır birde imperial stormtroopers corps vardır. ama beraber hareket ettikleride olur.
stormtrooperların kötü nişan almalarının sebebi, çoğunun gezegenlerinden kurtulmak için orduya katılan kişilerden oluşması, zaten kötü nişan almalarını düzeltmek çok zor.
palpatine kaliteden çok sayının daha önemli olduğunu düşünüyordu.
bu stormtrooperlarında bissürü çeşidi vardır, bazıları
(bkz: scout trooper)
(bkz: sandtrooper)
(bkz: snowtrooper)
kullandıkları standart silah e-11'dir ama dlt-19, dlt-19x, dlt-20a, t-20, rt-97c silahlarınıda yaygın olarak kullanırlar.
rütbelerini kafalarından geçirip taktıkları pauldronlar belirler, siyah onbaşı, beyaz çavuş, turuncu uzman çavuşdur. sonrası zaten subaylığa gidiyor.
zırhları kötüdür, ergonomik değildir. cumhuriyet dönemindeki zırhlara hiç benzemezler. imparatorun tek tip renk seçmesinin amacı, stormtrooperları objeleştirmek ve bireysel kimliği ortadan kaldırmaktır. cumhuriyet dönemine bakarsanız bütün klonların bir takma ismi ve zırhlarını bir yerinde sembolleri ve birbirinden ayrı renk kombinasyonları vardır, ama imparatorlukta bunlar neredeyse hiç yok.
stormtrooperlar ordudan ayrıdır. imperial army vardır birde imperial stormtroopers corps vardır. ama beraber hareket ettikleride olur.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar