bugün
- boyumun 2 cm kısalması14
- karınız için çamaşırları elinizde yıkar mısınız10
- her şeyin mizahı yapılmalı mı14
- nev10
- kendi değerimizi biz mi belirleriz başkaları mı13
- afet hoca geliyo afet hoca geliyo ihihihi6
- iphone 18 pro max için neyinizi verirdiniz10
- online listesi7
- sözlük kızlarının meme savaşı7
- küt saçlı hatun12
- mal mıyım sorunsalı13
- seks yapmama şartıyla ölümsüz olmak5
- chatgpt'ye kötü özelliklerimi söyle demek3
- ay da am olsaydı ilk türkler çıkardı5
- sözlük yazarlarının saatleri8
- sözlük kızlarının bugünkü kombinleri11
- hüküm giymişim5
- mandalina8
- sözlük yazarlarına güvenmek2
- kiraz cicegi kolonyasi41
- tansağ türk4
- sözlük kavgaları5
- internette saklanabileceğine inanmak3
- sözlük yazarlarının kudurtan kombinleri13
- istanbul trafiği7
- ismail kartal34
- 2026 yazı5
- 0 0 714
- kendine yalan söyleme eğilimi10
- usame bin ladin ve onun islamcı ütopyası7
- mesajlara sürekli geç cevap veren erkek10
- ben bu çocukla ilgili evlencem ya9
- ilk buluşmada esnaf lokantasına gitmek14
- deve sidiği eksperliği4
- filistin kurtuluş örgütü ve terörü desteklemek6
- sözlük kızlarının kekleri5
- geceye bir tespit bırak3
- 10 eylül 2026 ismail kartalın istifası20
- youtube da kim beni bulacak diyen ateist2
- azer bülbül'ün sanki biraz tom hardy'e benzemesi3
- yatamıyorum3
- bu gün sözlük ne tatlı lan12
- savaş ay2
- rahmi koç'un balığın kalanından çorba yapması10
- ben bu yaz nerdeydim2
- türk töresinde zina edenin parçalara ayrılması6
- seninle esnaf lokantasına bile gelirim diyen kadın9
- tütün eksperliği3
- güzel bir kazın yalnız olmasının nedenleri11
- 10 eylül 2026 fenerbahçe roma maçı51
http://www.stihl.com/ şeklinde adresi olan en ünlü testere markalarından biri.
profesyonel orman öldürgeçtir.
29, 39 ve 79 gibi üç tane yaygın modeli bulunur. benzin ve yağ diğer motorlu testerelerin aksine ayrı haznelere konmaz direkt olarak belli oranlarda karıştırılıp depoya dökülür.
stihl 79 modeli devasa boyutlarda -çiftçi tabiriyle konuşacak olursak- it ölüsü gibidir.
kronik sorunları arasında soğuk havalarda çalışmama, çam, köknar gibi reçineli ağaçlarda zincirin aşırı ısınması, meşe, ceviz, kiraz gibi sert ağaçlarda zincirin sıkışması gibi sorunlar yaşanabilir. soğuk havalarda benzinin ateş almama sorunu için yanma ısısı düşük diğer sıvılar* * * depoya ilave edilmeli, zincirin ısınmasını önlemek için zincire bulaşık jeli sürülmelidir, zincirin sıkışmasını önlemek için lama olabildiğince ileri alınıp zincirde gevşeklik bırakılmamalı, ola ki zincir sıkışırsa veya sıkışacağını belli ederse aletin ve kendinizin sağlığı açısından motor anında durdurulmalıdır.
29, 39 ve 79 gibi üç tane yaygın modeli bulunur. benzin ve yağ diğer motorlu testerelerin aksine ayrı haznelere konmaz direkt olarak belli oranlarda karıştırılıp depoya dökülür.
stihl 79 modeli devasa boyutlarda -çiftçi tabiriyle konuşacak olursak- it ölüsü gibidir.
kronik sorunları arasında soğuk havalarda çalışmama, çam, köknar gibi reçineli ağaçlarda zincirin aşırı ısınması, meşe, ceviz, kiraz gibi sert ağaçlarda zincirin sıkışması gibi sorunlar yaşanabilir. soğuk havalarda benzinin ateş almama sorunu için yanma ısısı düşük diğer sıvılar* * * depoya ilave edilmeli, zincirin ısınmasını önlemek için zincire bulaşık jeli sürülmelidir, zincirin sıkışmasını önlemek için lama olabildiğince ileri alınıp zincirde gevşeklik bırakılmamalı, ola ki zincir sıkışırsa veya sıkışacağını belli ederse aletin ve kendinizin sağlığı açısından motor anında durdurulmalıdır.
üzeyirin silahının markasıdır. benim gözümde desert eagle gibidir.
" Türkiye Offshore 225 şampiyonası" nın favori motorudur. (bkz: Ergün Gündüz), dışardan görünen hızın içeride hissedilmediğini, hızdan dolayı çevresini göremeyeceğimi düşünürken, martıları bile izleyebildiğini söylüyor. Kısacası stihl; güç, mücadele ve ego demektir.
alman malı motorlu testere markasıdır.
STIHL Timbersports turnuvalarıyla acayip eğlenceli bir işe ortak oluyorlar. Stres atmak için insanın içinden o aletleri alıp Timbersports turnuvalarına katılası geliyor.
Alman motorlu testere ve bahçe ekipmanları üreticisi, 1988 de Fabrikalarının büyük bir kısmını Brezilya'ya taşıyana kadar ürettiği ürünleri çok kalitelidir, 070, 084, 090, 029 gibi ama şu an ürettiği ürünler için aynı şeyi söyleyemeyiz, ağırlık- güç ve denge olarak en büyük rakibi isveçli husqvarna dan önde olsa da sağlamlık ve pratiklikte çok geridedir, iki markayı da kullanan birisi olarak; kral husqvarna diyorum.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar