bugün
- yazarların imza parfümleri10
- kıskanmak6
- bir insanı sevmek11
- çırılçıplak şekilde uyurken yatağa işemek3
- oyuncu koltugu4
- akp'ye katılan belediye başkanları8
- 26 haziran 2026 türkiye abd maçı13
- 24 haziran 2026 venezuela depremi3
- 2026 dünya kupası23
- devlet gücü5
- çalmak2
- aylık 386 bin tl iyi para mıdır sorunsalı3
- akp seçmeni2
- fakirin sevmesi hak mıdır13
- mutluluğun fark edilmemesi6
- 80 yaşına yaklaşmış koltuk sevdalısı siyasiler7
- atatürk e yahudi diyen oç nin kaynağı3
- kılıçdaroğlu tipi louserlık5
- insan5
- m r e r e c t o4
- zalican2
- ibadet3
- anlamak3
- my number one3
- karsan jest2
- naruto dayi3
- duygusal yankı2
- chp'nin belediyeleri kaybedecek olması5
- ameliyat olmak8
- düşün ki o bunu okuyor16
- 25 haziran 2026 venezuela depremi3
- yazarların saç şekillendirme taktikleri4
- haitinin gol atmış olması3
- futbol16
- dünya8
- dil3
- falıma bakmak isteyen var mı24
- sözlük kızlarının vücutları15
- velvet13
- meslek lisesi vs imam hatip lisesi9
- chp'li 17 belediye başkanının akp'ye geçmesi14
- yılmaz güney12
- gülüm diyen kız10
- berhan şimşek2
- ingiliz şapkası takmıyor diye türkleri asmak10
- kolu kıllı kız4
- evde sağlık hizmeti yönetmeliği yürürlükte2
- pakistan3
- fazla kilo2
- kemal kılıçdaroğlu18
durgun veya sabit hızlı cisimlerin hareketleri ve durumları ile ilgilenen mekanik dalı.
lanet şehir istanbul şarkısı ile bilinen eski bir rap grubu.
durağan anlamına gelen, fiziğin statik dengede duran sistemlerle ilgilenen dalıdır.
bu dönem aldım.
çalışırsam geçerim diye düşünüyorum.
çalışırsam geçerim diye düşünüyorum.
dinamiğin tersi. zor bir derstir efenim.
Bir inşaat mühendisliği öğrencisinin serbest cisim diyagramı ile ilk kez karşılaştığı derstir.
inşaat mühendisliği derslerinden bir tanesidir.Liseden yeni mezun olmuş gelmiş gençlerin önüne birden çıkınca tren etkisi yaratır.Senelerdir hep aynı müfredatı konuları işlemiş öğrenciler bunu anlamakta zorlanır ama çok basittir.Yükler ve moment altında mesnetler de oluşan tepki ve kuvvetlerin hesaplanmasıdır.Öncelikle serbest cisim diyagramları çizilir gerisi kordinat düzlemlerine göre toplama ve çıkarmadır.Bu dersin içerisinde kafes sistemler ve atalet momenti de dahildir.Atalet momenti ilk bakışta zor gibi gözükse de aslında çok basittir.inşaat mühendisliğinin kolay derslerindendir.iyi bir çalışmayla kolaylıkla harf verilir.
inşaat mühendisliğinin olmazsa olmazıdır.
muğandislik öğrencilerini heder eden, meczuba çeviren halt:
https://www.youtube.com/watch?v=-ZSJe2UXenY
https://www.youtube.com/watch?v=-ZSJe2UXenY
turbo ve jemy nin 90 ların sonlarında kurduğu ilk türkçe rap gruplarından. gruptan turbo istanbuldan genç rapçileri bir araya toplayarak ilk toplama albüm olan yeraltı operasyonu albümüne öncülük etmiştir.
j.l. meriam'dan çalışmayı deneyin bir de..
eski bir rap grubu.
amınskm.
Duragan demek. Stabil. Standart. Olagan. Orta seker.
Durağan.
gerçekten öğrenmek isteyenin dinlemesi gereken kişi kanaatimce Hüseyin Bayıroğlu'dur. ders geçmek isteyenler diğer alternatiflere yönelebilir.
Şenol Şahin den alınıyorsa insanın ömrünü tüketir, dersten bir kaç kere atılırsın dönem içinde.
onumuzde beraber gecirecegimiz 4 5 sene olan ders.
Genel olarak inşaat mühendislerinin ilgi alanı olan bu ders makinecilerin de karşısına çıkmaktadır.
Kafes sistemleri, vida indirgeme, kablo sistemleri, basit mekanizmalar, atalet gibi ana konulardan geçen bu ders nispeten sıkıntılıdır dokuz eylül makine mühendisliği bünyesinde.
tabii dersi ikinci kere alınca çatır çutur geçiyorsunuz....
(bkz: nasıl geçtim anlatıyorum)
Kafes sistemleri, vida indirgeme, kablo sistemleri, basit mekanizmalar, atalet gibi ana konulardan geçen bu ders nispeten sıkıntılıdır dokuz eylül makine mühendisliği bünyesinde.
tabii dersi ikinci kere alınca çatır çutur geçiyorsunuz....
(bkz: nasıl geçtim anlatıyorum)
Sözlük anlamı hareketsiz olan kelime.
Allah ın laneti, gazabı üzerine olsun dersi. Geçen dönemden kötü hatıraları var bende.
Yaz okulunu düşünmeme sebep ders. Sen o kadar çalış onca döktür kağıda vizeden 24 al. Sonra finale umudun kalmasın, çalışmaya takatin olmasın, finalde tutup da kolay sor. bütte de zor sorularla yardır bırak.
Hocam 24 aldım geçebilir miyim bu dersten diye sorunca da ortalama 30 larda bir şey zaten geçersin hehe de. Ay sinirlendim şu an.
Yaz okulunu düşünmeme sebep ders. Sen o kadar çalış onca döktür kağıda vizeden 24 al. Sonra finale umudun kalmasın, çalışmaya takatin olmasın, finalde tutup da kolay sor. bütte de zor sorularla yardır bırak.
Hocam 24 aldım geçebilir miyim bu dersten diye sorunca da ortalama 30 larda bir şey zaten geçersin hehe de. Ay sinirlendim şu an.
Bir ben mi yapamıyorum dedirten derstir.
Cok rahat aa getirilen ders.
70 ile CC aldığım derstir.
Allahın belası bir derstir.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar