bugün
- yeni parti55
- en çaresiz hissettiğinde kime gidersin5
- hikayeyi devam ettir54
- temmuz sonu olup hala tatile gidememek2
- ekmeleddin ihsanoğluna oy vermiş olmak11
- çapulcuların kudurması3
- kemal kılıçdaroğlu12
- beşiktaş ve galatasaray'ın radarındaki futbolcu2
- nickten isim tahmini yapmak72
- geceleri uyutmayan dertler4
- sokakta kavga teknikleri16
- mezoterapi12
- kılıçdaroğlu'nun rozet töreni figüran iddiası37
- büyük filmlerden büyük replikler3
- sözlük kızlarıyla tekne turuna çıkmak14
- pilot bir erkekle sevgili olmak12
- arkadaşlar bakar mısınız28
- sözlük yazarlarının saatleri10
- çekirge7
- anne4
- gününüz nasıl geçti bakalım9
- 31 yaş sendromu5
- kızlar gocu'ya mı güvenirsiniz yoksa bana mı14
- enteresan neden kavga yok6
- kavganın kazananı yoktur6
- tai lung26
- tekne turu11
- sözlükte polemiğe girmek istemeyen yazar7
- üç harflilerden korkmak5
- kaos show4
- kürk giyen erkek6
- ev işlerinde eşine yardım eden erkek9
- uysaljakoben17
- necip fazıl kısakürek2
- sözlük kızlarının bugünkü kombinleri9
- arkadaşlar iyi geceler4
- bir yazarın zekasına hayran olmak8
- geceye bir şarkı bırak14
- köy evinde kahvaltı yapmak6
- katates'in yanlışlıkla ismini yazması8
- şampuan8
- habire12 adamdır37
- sokakta dayak yiyen kadına yardım etmek3
- türklerin islama göre yaşamaması5
- hayattan zevk alamamak17
- sigara 1000 tl olsa bile içerim4
- sapık olduğu için çaylak olan insan9
- kimse kalmamış lan sözlükte4
- erkeklerin obur olduğu algısı18
- sedef adası4
piyasadaki en kaliteli casus yazılım programlarından biridir. ayarlarını doğru yaptığınızda sizi pop up'lardan ve bilimum tehlikeli atraksiyonlardan korur. her sitede gönül rahatlığıyla gezme olanağı tanır. taraması oldukça kapsamlı olup, eğer elinizde serial yoksa, bak ben senin pcde bunları buldum ama serial olmadığı için silemiyorum der, sizi arayışa sevk eder. * * *
sanırım gelmş geçmiş en iyi spyware temizleme şeyi. şey diyorum çünkü, bu doctor a yakışacak bir sıfat bulamıyorum.
google pack ile ücretsiz sürümü indirilebilen, bu sürümde pek çok eksik özellik olmasına rağmen yine de en sağlam temizleme işlemlerinden birini yapabilen program.
http://www.pctools.com/spyware-doctor/google_pack/
http://www.pctools.com/spyware-doctor/google_pack/
veritabanında, en yaygınından en basitine kadar tüm adware, keylogger, spy cookie, registry zararlarını tanıyan, piyasadaki benzerlerine nazaran gözle görülür derecede başarılı olan program.
özellikle spy cookie türevindeki yazılımlardaki başarısından dolayı tercih edilmesi muhtemel.
özellikle spy cookie türevindeki yazılımlardaki başarısından dolayı tercih edilmesi muhtemel.
türkçe ve resmi sürüm için ; http://www.pctools.com/tr/spyware-doctor/download/
bilgisayarı her açtığımda tarama yapan ve yaklalık 3-4 dk makineyi yavaşlatan tarama bittiğinde açık olan ne varsa kapatan program. fakat bu eksi özelliğine rağmen kullandığım en kaliteli programmış bunu anladım. dün akşam makinemden kaldırdım ve akabinde wow hesabıma girilip karakterim soyuldu. etkisi varmıydı bilmiyorum ama tam bir trjedi oldu silmemle ardından soyulmam.
çok pişmanım spyware, tekrar kurucam seni istersen 15 dk yavaşlat makineyi. affet beni. *
çok pişmanım spyware, tekrar kurucam seni istersen 15 dk yavaşlat makineyi. affet beni. *
üstüne tanımadığım spyware programı. formattan başka çare kalmamış gibi görünen, bilumum antivirüs programlarının virüslerin, trojanların karşısında çaresizce el pençe divan durduğu durumlarda bilgisayarınızı eski haline döndürerek, bunalmış bünyede ilaç etkisi uyandırabilmektedir. ücretli versiyonu daha geniş kapsamlı olsa da, ücretsiz olanı da gayet etkilidir.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar