bugün

/16
(#13115657) ellerine sağlık.
yapılan yazım hatalarını kibarca uyaran yazardır. * *

edit: mıdır ayrıymış. lan nasıl dikkat edemem. lanet olsun. ben gidiyorum lan. *
hakedene gereken ayarı verme üstadıdır. (bkz: #13130647)
fenerbahçe-paok maçında yunalıları destekleyen kişileri çabuk unutmuş galiba.bana ayar verdiğini sanan fakat niclaltıma girdiği yanlış bilgilerle futboldan ne kadar anladığını görmemi sağlayan ve gece gece kahkahalar atmamı sağlayan kişidir.
forlan'ın şampiyonlar liginde oynamayacağını unuttuğum için bana kızmış olan yazar.hatta o kadar kızmıştır ki forlan'dan kişiliğime kadar inebilmiştir.kendisini tebrik ediyor böyle basit işlerle uğraşmaya devam etmesini diliyorum.
her uktede karşıma çıkan yazardır.
dolu biridir.
Bayramını en içten dileklerimle kutladığım; kendisine sevgi, dostluk ve huzur dolu günler dilediğim uludağ sözlük yazarı.
bu yazarın yazdıkları ne varsa hepsi bence olumludur. bazen beklemiyor da değilim kötü yazmasını ama hep onikiden vuruyor. *
beydagli ve mqkinala birlikte on kasımda atatürkçülüğün hedeflerini açıklayan bir mesaj atmış... bu hareketiyle yobaz şakirtleri kızdırırken benim desteğimi kazandılar...
ileri derece trabzon aşığı bir deneyimli yazar.
#13638101 çok büyük takdiri hakeden, 10 kasım ve atatürk ile ilgili özel mesajın mimarı.
(#13148751) entrysiyle dikkatimi çeken yazardır!
yeni yılını kutladığım nadir yazarlardan.
ukte veriyor, ukte notu olarak "haydee !" yazıyor. senin motivasyon anlayışın bu mu!
yazsın, entry girsin, ayar versin, yolu açık olsundur.
eski paralara karşı ilgisi olan ya da eski paraya ait olanlarla görüşmeye açık olan yazardır.
sen yoksan asıl biz eksiğiz.
çaylak edildiği yeni öğrenilen dost, yoldaş, sözlüğün kaliteli yazarlarından..moderasyondan acil açıklama beklemekteyiz efenim.
çabuk sürede yazarlığına kavuşturulması gereken, şimdiki çaylak yazar.
sözlüğün kaliteli ortamının korunması için içtenlikle çalışan yazar.
en kısa zamanda aramıza beklediğimiz sözlüğün ışığı olan yazar. neden çaylak merak etmekteyim.
renkdaşlarımı görüp yüzümün ay şeklini alması ne kadar hoş. biz olmak bu olsa gerek.
çaylaklığa düşürülen yazar. girilen entrylerden anlaşıldığı üzere kaliteli ve sevilen bir yazar kendisi.
tanımak, tanışmak istediğim yazarların arasına girmiştir.

sen yoksan bir eksiğiz

edit: eksi veren arkadaşım, ne oldu zoruna mı gitti?
kendisinin de dediği gibi kimbilir belki de "şimdi uzaklarda olmak lazım!"dır...
© copyright 2005 - 2026