bugün

entry'ler (34)

boğa burcu kadını

içtendirler.

sürekli konuşan anneye sahip olmak

bir gün yanımda olsa da hiç susmasa dedirtir insana sonra. annelerin ayaklarının altı öpülesidir.

boğa burcu sözlük yazarları

evet. mutluyuz gururluyuz efenim.

suyun formülündeki inanılmaz mantık hatası

bileşikler, iki ya da daha fazla cinsteki atomun kimyasal bağ ile bağlanmasıyla oluşur. bileşiği meydana getiren atomlar, kendi özelliklerini kaybederek yeni özellikte bir madde oluşturur.

sinir olunan tipler

yüzüne gülüp, arkanı dönünce direk dedikoduya başlayan tip. bari iki üç adım uzaklaş ya, ne kadar beyinsizsin.

uludağ sözlük kızları

kızlar hakkındaki başlıklara yorum yapınca, aha tuzağa düştü sazan denir. yorum yapmazsın ama sinirden kudurursun, bu sefer kendini gizliyor ezik denir. en iyisi düşüncelerini çekinmeden söylemek.

sözlük yazarlarının nefret ettiği huyları

olayları kafamda büyütüp pireyi deve yapıyorum.

seni aldattım diyen sevgiliye söylenecek ilk söz

cevap verilmez. zaten, o an bittiğini anlamıştır.

tecavüzcü erkeği koruyan ülke

kadını bir et parçasıyla eş tutanların, onun da ruhu olduğunun farkına varmayanların bulunduğu ülkedir.

çıkardığı sese tapılası enstrümanlar

çello, keman.

bir annenin en tatlı olduğu an

saatler boyu emek harcadığı yameğin altının tuttuğunu gördüğünde yüzünde oluşan o ekşimiş ifade. sonrasındaki nafile kurtarış çabaları.

spratt

(#13115657) ellerine sağlık.

yengeç burcu erkeği

hassastır, kendi kendine trip atar. hissetmezsin . sonra bir de buna bozulur.

erkek yazarların kızları çekememeleri

bu işin çekememekle ilgisi olduğunu sanmıyorum. ama sürekli kızları sorgulayan başlıklar açılmasına da anlam veremiyorum. bir kızın çantasını çapraz şekilde takması bile başlıklara taşınıyor ve ciddi ciddi yorumlar yapılıyor konuyla ilgili.

yagmurlaaydinlanan

(#12920645) takdir ettim kendisini.

ayrılıktan sonra dinlenecek şarkılar

james blunt- goodbye my lover

abi deme lazim olur

(#7865275)nolu entrysi ile ne halt olduğunu belli etmiş hilkat garibesi yazar.

uludağ sözlük ü itici yapan detaylar

bayanları sınıflandıran, her fırsatta onları ezmeye çalışan yazarların bulunması.

hiç birinci sınıf yazar hatun olmadığı gerçeği

first class yazar hatun nasıl oluyormuş ki. *

boğa burcu kadını

sadık, sessiz, sağlam ilişkiler kurulduğunda bir o kadar eğlenceli, yemeklere düşkün, ilgi görmeyi seven, kolay affeden ama zor unutan, eğer çok zarar gördüyse kindar, duygusal, inatçıdır. bir şeyi çok istiyorsa elde eder, hırslıdır.
sanattan zevk alır. bazen tutarsız davranışlar sergiler benim de içinde bulunduğum bu bayan tipi.
© copyright 2005 - 2026