bugün
- habire1212
- size göre akp'nin en büyük ihaneti hangisi11
- sıfır atık vakfı11
- evrene enerji gönderen müslüman9
- koca koca adamların stanley termosla gezmesi9
- yahudi kürt ailenin çocuğu olmak4
- kabe de filistin bayrağının yasaklanması8
- camilerin propaganda üssüne dönüşmesi14
- ilk buluşmada evden kek getiren kız5
- cop318
- aslan dövmenin aslında zor olmaması5
- bilerek ponziye dahil olmak6
- karı koca sözlükte takılan yazarlar4
- 19 eylül 2026 trabzonspor galatasaray maçı35
- samed ağırbaş7
- fusya semsiyeli yabanci25
- laik ülkeyi dinciler yönetirse14
- sözlükteki gay araplar2
- sivilce için deneyimli yazar tavsiyeleri53
- orospu çocuğu bir arap olmak2
- illüminati filmleri3
- ceketimizi koysak kazanırız zaten7
- yapay zeka ile resim video içerik üretmek4
- 0 0 714
- 1000 mbps internet2
- soğan çuvalını sırtlarken sevgiliye yakalanmak4
- tr dışında neden hiçbir devlet kktc'yi tanımıyor4
- saddam hüseyin ve ibrahim tatlıses benzerliği3
- alternatif türkçe rock müziğin iyice kaybolması3
- saddam hüseyin12
- amedspor'un süper ligin lideri olması7
- yazarların pazar günü planları5
- trakya'dan slovakya'ya gitmek6
- lan sen kime ters ters bakıyorsun3
- cedidacer7
- hayatın çok sıkıcı olması5
- 2026 2027 sezonu süper lig şampiyonluk yarışı8
- türk düşmanı piçler6
- evlenmeyecek olmak4
- 20 eylül 2026 amedspor beşiktaş maçı6
- anın fotoğrafı17
- milisaniyeler içerisinde tüm dünyayı gezmek2
- evlilik3
- arkadaşlar bi bakar mısınız4
- barça bu galatasaray'a kaç atar5
- okan buruk10
- tacettin libosoglu2
- dualarımız bu akşam beşiktaş ile6
- claudian clouds33
- kürdü sevin23
1989 doğumlu ingiliz asıllı nijeryalı kanat oyuncusudur. kendisi şu an iskoçya'nın glasgow rangers takımında forma giymektedir. kendisini 3-4 yıl önce aberdeen'de oynarken uefa kupasında bayern münih ile oynadıkları maçta izlemiştim. bileklerine çok hakim, almanların savunmasını tek başına dağıtmış ve 2 gol atmıştı. kendisinden büyük bir patlama bekliyordum. ama şu ana kadar gerçekleştiremedi. umarım sevdiğim bir takım olan glasgow rangers'ta patlama yapar. rangers ile bu sezon 17 maçta 6 gol ve 5 asistlik bir performans gösterdi.
football manager 2009'da aberdeen teknik direktörü iken birçok maçı kazanmamı sağlamış, 2 sezeon sonra chelsea'ya 35m euro'ya itelediğim 23 yaşındaki nijeryalı winger. ingiliz alt milli takım kategorilerinde de oynamış bir arkadaştır.
ingiltere doğumlu ve tüm alt yaş kategorilerinde ingiliz milli takımı forması giymesine rağmen a milli takım tercihini nijerya'dan yana yapmış, rangers formasıyla 21 maçta 12 gol atmış oldukça hızlı bir kanat oyuncusu. steven davis'le beraber rangers'dan en alınası oyuncu olduğunu belirtmiştim, bu arada ahmet kavalcı adlı beşiktaş yöneticisi 'aluko ile kesinlikle ilgilenmiyoruz.' demiş. aman ilgilenmeyin, sakın ilgilenmeyin;
http://www.youtube.com/watch?v=SbvRgJyW__k
top hakimiyeti üst seviyede, güçlü genç futbolcu. bedelsiz alınabileceği söylentileri var, yani beşiktaş bu şartlarda alırsa verim alamasa bile zarar etmeden elden çıkarabilir.
beşiktaş'a gelmesi muhtemel oyuncu.
Beşiktaş'a geldiği resmi kanallardan söylenmese de kesin olan adam. Yeni amokachimiz hayırlı uğurlu olsun. youtube'da aygır videolarını isteyenler izleyebilir.
(bkz: adam hayvan beyler)
(bkz: adam hayvan beyler)
beşiktaş'a transfer olacağı söylentileri etrafta dolaşan siyahi forvet. aranılan kan olabilir mi? zaman gösterecek.
beşiktaşımızla anlaştığı iddia edilen oyuncu. beşiktaş taraftarının pascal nouma'dan sonra aradığı, yırtıcı, hızlı, güçlü ve zenci forvet açığını kapatabilir.
yıllardır istediğimiz kırmızı formayı satışa sunan yeni yönetim, inşallah o özlemini duyduğumuz, taraftarla arasında bağ kurabilecek siyahi bir oyuncuyu da alır. tribünde izlerken o bizi, bizim onu coşturabileceğimiz adam da kendisi olabilir.
(bkz: ferdinand)
(bkz: amaral)
(bkz: madida)
(bkz: amokachi)
(bkz: nouma)
(bkz: carew)
(bkz: aluko)
(bkz: olamaz mı olabilir)
yıllardır istediğimiz kırmızı formayı satışa sunan yeni yönetim, inşallah o özlemini duyduğumuz, taraftarla arasında bağ kurabilecek siyahi bir oyuncuyu da alır. tribünde izlerken o bizi, bizim onu coşturabileceğimiz adam da kendisi olabilir.
(bkz: ferdinand)
(bkz: amaral)
(bkz: madida)
(bkz: amokachi)
(bkz: nouma)
(bkz: carew)
(bkz: aluko)
(bkz: olamaz mı olabilir)
beşiktaş ile anlaştığı söylenen futbolcu.
amokachi ısrarla alın demiş.
amokachi ısrarla alın demiş.
transferi gerçekleşirse evde çıplak halay çekeceğimi söylemiştim, donu atleti atıp halay pozisyonu almak için pusuda bekliyorum. bir yandan da elim kumandada, flash tv'yi açmak için.
beşiktaşa transfer dedikoduları duymamla çok sevindiğim fernandesle beşiktaşı düştüğü çukurdan bir nebze olsun kurtarabileceğini düşündüğüm futbolcu. hadi hayırlısı.
amokachi'nin "ulan alsanıza amk" diye ısrar ettiği futbolcu.
anlaşmasını dört gözle beklediğimiz zenci forvet. *
japon asıllı erasmus öğrencisi aluko'ya ingilizcedeki so kelimesini sormaktır.
so ne aluko?
so ne aluko?
Reading takımında forvet pozisyonunda görev yapan Nijeryalı millî futbolcudur.
Gündemdeki Haberler