bugün
- ben aquila bicipite sorularınızı yanıtlıyorum25
- kızlara bişey soracağım erkekler gelmesin7
- gece yarısı çalan telefon7
- ilşkisini herkese anlatan kızlar7
- kızların sözlüğü erkek düşürmek için kullanması7
- sinirli kadını sakinleştirmenin yolları14
- kel erkek3
- gammaz olmuşum13
- aquila bicipite8
- uysaljakoben20
- minyon kadın siniri5
- uyuşturucu kullanan oğlunu öldüren baba7
- yüzüklerin efendisi abartılmış boktan bi filmdir3
- kadın mı erkek mi belli olmayan yazarlar21
- death2
- reha muhtar25
- hiç evlenemeyecek gibi hissetmek4
- başımın tatlı tatlı dönmesi2
- osuruk kokusunun kalıcılık süresi6
- ayı saldırınca yapılması gerekenler10
- pazarda su satmak2
- gecenin şarkısı4
- ses yakışıklılığı2
- toplu taşımaya binen kızın asıl amacı4
- gazlamak2
- benim başaklarımı görmek ister misiniz3
- gençler iş beğenmiyor3
- bizim delilere bakayım4
- bir kadına alınabilecek en güzel hediye7
- sevgiliyle kavga etmek2
- kemal kılıçdaroğlu35
- güzel ayaklar mevsiminin gelmesi9
- elit olmak için gerekenler13
- semum3
- doğu perinçek vs kemal kılıçdaroğlu2
- yemek yemek mi güzel giyinmek mi5
- vajina peşinde yitip giden hayatlar3
- 1 litrelik cam şişe kola3
- yazarların 2005 yılı maaşları7
- herkes eski nikini yazsın bitsin bu eziyet11
- düşkün2
- strese girdiğinde vücudun verdiği garip tepkiler2
- şato3
- 1 milyon tl verseler 1 milyon tl yi alır mısınız5
- eski yazarların emekli yapılması5
- yeni yıkanmış kezo kokusu6
- müslümanlara kızıp islam dan soğumak4
- 20'li yaşlarınızın başları nasıl geçti6
- nur suresi 35 ayet2
- sözlük yazarlarına tavsiye4
kendilerini en bilgili, en zeki, en modern sanmaları. çoğu cahil.
attıkları sloganların bile leş olması yeter sanırım. ve hala sosyalizm gibi ekonomik sistemlerin kapitalizme rakip olacağını düşünmeleri *
not: her solcu aynı değil elbet. onları katmıyoruz.
not: her solcu aynı değil elbet. onları katmıyoruz.
Yoktur. Solcular iyi insanlardır.
Ama solcu adıyla Kürtçülük yapan tipler var.
Onlara karşı dikkatli olmak lazım.
Ama solcu adıyla Kürtçülük yapan tipler var.
Onlara karşı dikkatli olmak lazım.
kürtçülük yapmaları. birde utanmadan ota boka faşist diye ağlamaları.
solcu olamadıkları için duyulan kıskançlık.
Cahil olmak olabilir.
Solcu adı altında pkk sempatizanlığı yapmadığı sürece sorun yoktur.
size lafım yok size prim veren solcuların(!) ta... bazı yazılar doğru yukarıda.
Solculardan nefret etmek için tek sebep salak olmaktır. sadece bir salak insanlardan siyasi görüşleri yüzünden nefret edebilir.
solcular faşisttir.
yalnızca ben derler. bakmayın bu komunistiz paylaşırız emekcinin yanındayız dediklerine.
solcuyum komunistim diye geçinenler hep zengin ünlülerde dahil hangisi bi işçi emekçiyle bir şeyini paylaşıyor.
al açıklıyor adam.
https://goo.gl/WxvrHR
yalnızca ben derler. bakmayın bu komunistiz paylaşırız emekcinin yanındayız dediklerine.
solcuyum komunistim diye geçinenler hep zengin ünlülerde dahil hangisi bi işçi emekçiyle bir şeyini paylaşıyor.
al açıklıyor adam.
https://goo.gl/WxvrHR
beyin yoksa demek ki.
Gerçekleri sağ görüşlü muhafazakar riyakar tiplerin suratlarına ısrarla vurmalari. Sizin solcularla derdiniz suratiniza içinizdeki pislikleri vurmalari ama kusura bakmayın biz göte göt deriz.
Ben ne solcuyum ne sağcı ne de akpli ben insanım kendimce doğruya doğru yanlışa yanlış derim. Sağcılarda benden nefret edebilir bi gorusumden dolayi. Ayni şekilde solcular da. Ama ben nefret etmiyorum. Çünkü hepimiz insanız ne gerek var la sen sagcisin sen solcusun diye ötekilestirmeye.
70 yıldır ülkeyi yönetip bizi bu hale getirmeleridir. bu ülkede 70 yıldır sol iktidarlar faşizmi bu ülkeyi cehenneme çevirdi. bak şu an dolar 4 lira olacak buda solculardan nefret etme nedeni. 70 yıldır iktidarda bi ateist solcu, bi deist solcu bi agnostik solcu geçiyor ülke kalkınamıyor. dinimizide yaşayamıyoruz o yüzden dedelerimizin mezar taşınıda okuyamıyoruz. hep bu solcular ya valla herşey onlar yüzünden.
edit: ironiden anlamayanlarıda göstermiştir.
edit: ironiden anlamayanlarıda göstermiştir.
sağcı olmak. mesela ben sağ elimi kullanıyorum, sol elimden nefret ederim gibi bir şey bu. ettin de bir şey mi oldu?
fanatizmin her türlüsü kötüdür.
fanatizmin her türlüsü kötüdür.
Nefret değil sevmemek sadece
Herkesin hayatına kimse karışamaz demeleri sonra kendi görüşüne sahip olmayan herkesi aptal cahil görmeleri yoksa iyi insanlar zarar gelmez .
imla.
Herkesin hayatına kimse karışamaz demeleri sonra kendi görüşüne sahip olmayan herkesi aptal cahil görmeleri yoksa iyi insanlar zarar gelmez .
imla.
Örgütlerin çoğu sol zihniyet, Kindar insanlardır, başkalarının fikirlerine saygı göstermezler.
öncelikle belirtmem gerekiyor ki; söyleyeceklerim tüm mahalleyi kapsamıyor. ancak birgün, sol haber portalı, barış ince berkan kültigin gibi sol cenahın iki yüzlülüğünden artık gına geldi arkadaşlar. biz şöyle halkız biz böyle halkız. hassiktiriniz oradan. siz bir halt falan değilsiniz. bu toplum, bu insanlar sizi hiçbir zaman bağrına basmadı ve siz de hiçbir zaman köylü olmadınız. hiçbir zaman bu halk ile ortak bir paydada bulunamadınız, onu hiçbir zaman anlamadınız; anlamadığınız için de sürekli onlara fatura çıkarma kolaylığına kaçtınız. rol kesmeyi bırakın, çünkü sıkıldık.
bu entry ezberinizi bozabilir çünkü ben burada mustafa kemal'i seven birisinin abdülhamit'ten nefret etmek zorunda olmadığını, fatih sultan mehmet'in de şerafettin elçi'nin de ortak değer olduğunu doblosunun arkasına osmanlı tuğrası yapan adamın sana bir şey olmasın diye etrafında pervane olan amcan olduğunu savunacağım. ateist insanın selamınaleyküm demesindeki normalliği, din olgusunun bu topraklardaki en önemli kültür öğesi olduğunu savunacağım.
ya da,
ahmet türk'ün serbest bırakılmasıyla barbaros şansal'ın gözaltına alınmasına aynı anda sevineceğim. ama nasıl yeaaa!?
bu entry ezberinizi bozabilir çünkü ben burada mustafa kemal'i seven birisinin abdülhamit'ten nefret etmek zorunda olmadığını, fatih sultan mehmet'in de şerafettin elçi'nin de ortak değer olduğunu doblosunun arkasına osmanlı tuğrası yapan adamın sana bir şey olmasın diye etrafında pervane olan amcan olduğunu savunacağım. ateist insanın selamınaleyküm demesindeki normalliği, din olgusunun bu topraklardaki en önemli kültür öğesi olduğunu savunacağım.
ya da,
ahmet türk'ün serbest bırakılmasıyla barbaros şansal'ın gözaltına alınmasına aynı anda sevineceğim. ama nasıl yeaaa!?
insan hakları demokrasi kavramlarını kirleterek Pkk başta olmak üzere terörist unsurlara siyaset ve özellikle medya desteği vermeleri, sadece kendilerinin yaşam hakkını değerli görmeleri, ülkelerine ve tarihlerine düşmanlık güdüp habire kötülemeye karalamaya kalkmaları (ermeni soykırımı gibi kampanyalarda yer almaları) gibi sebeplerle çok da sevilecek kimseler değillerdir.
Her taraftan kaliteli insanlar da bozuk/zararlı insanlar da çıkmıştır ama genel olarak sağcıların da solcularından da sevilecek fazla bir yanı yoktur..
Her taraftan kaliteli insanlar da bozuk/zararlı insanlar da çıkmıştır ama genel olarak sağcıların da solcularından da sevilecek fazla bir yanı yoktur..
Çogu insan solculari dinsiz olduğu için sevmez, özellikle akpnin yüksek oy aldigi illerde sol esittir dinsizlik olduğu dusuncesi, alni secdeye degiyor olgusu olduğu için sol partiler oy almiyor. Bu bir gercek.
üstünlük kompleksleri vardır. siz sağcısınız, onlar solcu diye kendilerini sizden üstün görürler. sürekli kendi deyimleriyle muhafazakarları "gerçekler ve mantık" ile yok etme merakındalardır.
güncel Önemli Başlıklar