bugün
- tembel ve çalışmayan insan16
- mezarlıkları sevmek5
- uludağ sözlük yazarlar yüzünden bitti6
- bir yazarın cinsiyetini öğrenme yolları3
- magnum dondurmasının eskiden daha pahalı olması5
- ktç birader4
- 1 saatte 10 bira içmek16
- en son ne yediniz3
- lahmacun4
- sözlük kızlarının kombinleri20
- nick vermeden bir yazara ağır hakaret etmek13
- uzaylı görünce söylenecek ilk şey10
- velvet vs nervio19
- 19 temmuz 2026 ispanya arjantin maçı61
- instagram2
- manyak olmaya karar verdim9
- sözlükte yazışılan kızın true çıkması14
- selam sözlük3
- mezarlıktan geçerken ölülere selam vermek2
- jubel feat aleyna tilki diamonds2
- almanya da hangi partiyi seçerdiniz5
- arkadaşlar neden bu kadar salaksınız5
- benzini dolarla mı alıyoruz diyen tip3
- sözlük yazarlarının akşam yemekleri5
- kasiyer kızdan hoşlanmak17
- ioçk bak bi buraya2
- velvet12
- türkiyeden siktirolup gitmek5
- skyhunter2
- nervio11
- slavko vincic15
- hırt5
- messi ve arjantin'in tüm dünyaya rezil olması7
- otomobile ek vergi5
- şaka maka 2026 dünya kupasının bitmesi3
- ingilterede çocuklar açlıktan silgi yiyor5
- otokar3
- aylık 550 milyar tl iyi para mıdır sorunsalı2
- haber turk2
- kıbrıs barış harekatı3
- sevilince şımaran kızlar4
- yüksek seviye otomobile binmeye utanmak2
- cunda adası3
- teröriste o da insan demek4
- ispanya19
- blok33
- kadınların efendi erkek yerine katil tercihi4
- arjantin'in 115 dakika şut atamaması8
- anna karenina'ya orospu diyen beyinsiz adi köpek6
- yazık oldu yarınlara4
(bkz: sirinler)
üçüncü nesil bir yazar. *
small men under red father.
"small men under red flag" şeklinde bir varyasyonu da bulunandır.
mavi değil sarıdır. tatlıcıdır. kan gruplarımız bile aynıdır. * iyi mi ettik bilmem yedek nicki ona vermekle.
komünist oldukları bilinen mavi minik sevimli canlılardır.
altobelli' nin ısrarlı takibi sonucu kıskıvrak yakaladığı uuser. valla ben bir gördüm, nickini unuttum, ama altobelli yakalamış.
(bkz: vurun ulan)
(bkz: vurun ulan)
sozlukte cekilemeyen yazarlardan biri actigi basliklari kim silliyorsa allah a havale ediyorum.
hakareti haketmeyen doğruyu söyleyen hakkı savunan ve meyve ve ağaç hikayesinin başkahramanıdır.
ortamı geren yazarlardan biri. son açtığı başlığı kim sildiyse tebrik ediyorum.
hakkı savunan, ve yazıları çoğu yazar tarafından çekilemeyen, hazmedilemeyen yazardır.
şu an çaylak olan yazar. hazmedilemeyen lezzetler her daim tükürülür mü sözlük bünyesinde sanırım tek renk olmaya başlıyoruz. terfisini beklediğim yazar. ha gayret koçumm.
yazıları hazmedilemediği için şuanda çaylak olan yazarımızdır.
doğru söylediği için mi yoksa özelden küfür ettiği için * mi çaylak olduğunu merak ettiğim eski yazar yeni çaylak.
çekilemeyen yazar. doğruları söylediği için hazmedilemeyen yazar.
çaylaklıktan sıyrılıp, yeniden 3.nesil sağlam yazarımız olan, merakla yazılarını beklediğim yazar*
işte geldim burdayım, ben bu işte ustayım dedirten yazar.*
bu aralr daha bir forma girmiş yazar. obir uzak doğu dövüşü kursiyeri ayrıca... canım kardeşim .
(bkz: uykucu şirin)
yüzeysel yaklaşımıyla dünya üzerinde yaşayan milyarlarca insanı hiçe saymış yazar. o kadar müslümansa kafirun suresini hatırlamasını öneririm bir de bakara suresinde gayrimüslimlerle ilgili olan ayetlere bakarsa kendisi için faydalı olucaktır. birazcık saygı dediğim yazar. allah mısınız derim... tüm dünya sizden ibaret değil siz müslümansınız diye diğer insanlar da pis kaka değil. allah bile müsama gösterirken siz kim oluyorsunuz da densizce konuşabiliyorsunuz ve sözlüğü de oyuncağınız haline getirebiliyorsunuz.
yüzeysel yaklaşımıyla dünya üzerinde yaşayan milyarlarca insanı hiçe saymış yazar. o kadar müslümansa kafirun suresini hatırlamasını öneririm bir de bakara suresinde gayrimüslimlerle ilgili olan ayetlere bakarsa kendisi için faydalı olucaktır. birazcık saygı dediğim yazar. allah mısınız derim... tüm dünya sizden ibaret değil siz müslümansınız diye diğer insanlar da pis kaka değil. allah bile müsama gösterirken siz kim oluyorsunuz da densizce konuşabiliyorsunuz ve sözlüğü de oyuncağınız haline getirebiliyorsunuz.
inneddini indallahi islam(allahın indinde(katında) din islamdır)bunu yazdığı için kabullenemeyen beyinlerin zoruna giden yazar.*
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar