bugün
- antipanik6
- ateistlerin yaşama amacı28
- sözlük tipsizlerinin fotoğrafları2
- yaşam enerjisi veren şeyler4
- zorunlu eğitim18
- türkiye17
- sabahları nefret edilen şeyler16
- 29 ağustos 2026 galatasaray göztepe maçı4
- lokum gibi3
- koala görünce eksiyi basmak7
- ölümden sonra hiçlik ümidi2
- rafael leao24
- sarapci koala69
- recep tayyip erdoğan23
- günün sözü20
- karı kıza para yedirir misiniz7
- galatasaray'ın çok ballı kura çekmesi23
- sözlüğün en sevilen yazarı38
- erkeklerin istediği tek şey17
- kendisine şiir yazılan kadın olmak ister miydiniz9
- ismet özel der ki3
- biraderlerin vurduyor olması12
- sarapci diye nick alan akpli17
- iş yerinde sözlükte takılmak15
- gece araba sürerken dinlenecek şarkılar9
- en son ne zaman namaz kıldın13
- mehmet ali alabora7
- biraderine de sana da yeter artık7
- 26 ağustos 2026 olympique lyon fenerbahçe maçı50
- yazarların kulaklığında şu an çalan şarkı6
- fener balı15
- ayağı şiir kokan kadın6
- karşı partiye oy veren arkadaşınıza küser misiniz13
- fenerbahçe vs galatasaray26
- sikerim böyle hayatı deyip 7/24 taksicilik yapmak2
- gece tuvalette zıplayan fil görmek5
- biraderizm felsefesi6
- gerçekliğin zihinle genişleyerek yaratılması9
- bir dinciyle tartışmak5
- manifest11
- yeni tasarıma tek tıkla eskiye göt vererek geçmek9
- akp2
- teröriste sövmek artık yasak23
- dayak yiyen kadının şikayetçi olmaması11
- cin görmüş yazarlar4
- 27 ağustos 2026 şampiyonlar ligi kura çekimi22
- telefon zil sesini ilahi yapan anadolu çomarı3
- deniz göktaş5
- sorgulayan aklı insana kim verdi19
- gece şahin içinde lapsekili tayfur dinlemek4
ödül alan filmdir.
söz konusu filmde oynayan küçük yıldızımızın en iyi oyuncu ödülü aldığı filmdir. ayrıca film venedik film festivalinde jüri özel ödülü almıştır. takdire şayandır.
kesinlikle izleyin.
Güzel bir filmdir. izlemeniz önerilir. Herkes izleyemez. Evet.
88. Oscar Ödüllerinde ülkemizi temsil edecek filmdir.
oscar aday adayı filmimiz.
filme , fragman dışında ulaşmak imkansız..
Hayvanseverleri zıplatıp-zıplatmadığını merak ettiğim film. Köpek boğuşma sahneleri beni çıldırtsana, yörenin şivesine de kapılıp "nasıl çekmişler bunu bu kadar doğal amunağoyum?" Tavrında izledim filmi.
71. venedik film festivalinde altın aslan ödülü alan yönetmenimiz kaan müjdeci nin ilk filmi. sivas ın bir kırsal köyünde aslan isimli küçük bir çocukla yine sivas isimli, dövüştürülen bir köpeğin arasındaki duygusal bağ ve dramatik bir ilişkinin konu edildiği film gerçekten izlenmeye değer. her ne kadar insanın içini dağlayan çoğu sahnesine bakamasam da film, gerek görüntü tekniğinin farklılığı, gerekse aslan ın doğal oyunculuğu ile muhteşem bir film olmuş.
yönetmen kaan müjdeci her ne kadar filmin anadolu da ''bir çocuk nasıl erkek olur'' ve köpeğiyle olan duygusal bağı konusunu işlediğini söylese de film daha çok köpek dövüştürme vahşetiyle ilgili olmuş fikrimce. hatta antalya film festivalinde jüri tarafından, dövüş sahnelerinin sansürlenmesi istenir kendisinden. yönetmen tereddütsüz ''sansürleyeceğime evde oturur kendim izlerim.'' cevabını verir.
filmin adından dolayı siyasi bir film olduğunu düşünerek izlemeyi bugüne kadar ertelemiş olsam da; hala isminin ironik olduğunu düşünüyorum. sivas ismi yangınlar katliamlar çağrıştırır hala ne yazık ki. şeyh bedrettin lerin, pir sultan abdal ların, metin altıok ların şehridir sivas. hulasa filmin neşet ertaş türküsüyle sonlanan son sahnesinde sivas ın gözlerinde tüm bu yangınları görebilirsiniz.
izleyin efendim.
yönetmen kaan müjdeci her ne kadar filmin anadolu da ''bir çocuk nasıl erkek olur'' ve köpeğiyle olan duygusal bağı konusunu işlediğini söylese de film daha çok köpek dövüştürme vahşetiyle ilgili olmuş fikrimce. hatta antalya film festivalinde jüri tarafından, dövüş sahnelerinin sansürlenmesi istenir kendisinden. yönetmen tereddütsüz ''sansürleyeceğime evde oturur kendim izlerim.'' cevabını verir.
filmin adından dolayı siyasi bir film olduğunu düşünerek izlemeyi bugüne kadar ertelemiş olsam da; hala isminin ironik olduğunu düşünüyorum. sivas ismi yangınlar katliamlar çağrıştırır hala ne yazık ki. şeyh bedrettin lerin, pir sultan abdal ların, metin altıok ların şehridir sivas. hulasa filmin neşet ertaş türküsüyle sonlanan son sahnesinde sivas ın gözlerinde tüm bu yangınları görebilirsiniz.
izleyin efendim.
Ayşe sen prenses olmaya karar verdin mi.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar