bugün
- bu ne soğuk amk5
- fusya semsiyeli yabanci'nın gerçek kimliği38
- tai lung vs gocu22
- sözlüktekiler kaç yaşında10
- sözlükten soğumak için fırsat gözleyen yazarlar3
- sözlükte kavga olacak hissi3
- true nickli yazar19
- analı avratlı sözlük kavgaları8
- 1 gocu'ya 4 kişi dalması7
- habire1228
- gocusuz bir sözlük5
- şaka maka yeni bir günün başlaması2
- tuvaletin evin dışında olması6
- krt tv4
- kadınların reddedemediği teklifler6
- kürtler asimile edilmelidir11
- çorap kokusu2
- şanlıurfa2
- silinen entry2
- karılı kızlı tiktok yerine sözlükte takılan tip2
- bir erkek ile yanlışlıkla göz göze gelmek5
- ecevit döneminin kepazeliği5
- kızlar geri gelsin kampanyası2
- yanlışlıkla plaj şemsiyesine diklemesine oturmak6
- gocu'nun çaylak olması3
- sözlüğe renk katan yazarlar hangi rengi katıyor21
- sözlüğün embesillerle dolu olması4
- uludağ sözlük adalet sistemi5
- et döner dürüm9
- varlık sebebimiz3
- erkek kavgasının çok sıkıcı olması5
- fırtına sonrası sessizlik2
- seviyenin bugün yükselmesi için ne yaptın5
- ziyafet denince aklına sadece lahmacun gelen kıro2
- şemsiyeli olayının gerçek yüzünü açıklıyorum8
- apocalypse tank3
- anti villain2
- manisada okul saldırısı17
- allah'ın yasakladığı cinsel ilişkiler10
- sarı poşet kudurtması13
- bottega3
- aksu tv2
- evliliği ayakta tutan güçler13
- yağız kaan erdoğmuş2
- borsa istanbul5
- patso3
- lale belkıs3
- kavga bitti hadi yatağa3
- mod gelince civciv sürüsü gibi dağılmak3
- meksika açmazı macerası5
son zamanlarda yaşananan '' sınırötesi '' şakşakçılığının, düşünebilen insanlarda oluşturduğu tarifsiz duygu. ekran başında yaşanan dumur halinin, sinir sınırları aşması durumu. buna ''sinirötesi'' diyoruz.
sonunda tezkere onaylandı tam bir birliktelikle. operasyonun altında yatan tehlikenin farkına varamayanlar, başka çıkar planları olanlar, bilip de bilmezden gelenler, zil takıp oynamaya başladılar bile. silahlı operasyonlarla geleceği iddia edilen birlik ve beraberliğin hayrını görsünler efendim.
sonunda tezkere onaylandı tam bir birliktelikle. operasyonun altında yatan tehlikenin farkına varamayanlar, başka çıkar planları olanlar, bilip de bilmezden gelenler, zil takıp oynamaya başladılar bile. silahlı operasyonlarla geleceği iddia edilen birlik ve beraberliğin hayrını görsünler efendim.
medyanın sınırötesi operasyon denilen olayın cılkını çıkarmasıyla beraber, son zamanlarda bu konudan gına gelmesine neden olmuştur. ekrandaki haberlere duyulan tepkisizlik. işte sinirötesi budur.
haber bültenleri, ''askerler sınırı geçtiler, yok geçmediler, geçtiler-geçecekler'' deyu abuk sabuk iddialar ortaya atmakta; arşivlerdeki operasyon görüntülerini ısıtıp ısıtıp getirmekteler; erbil'den musul'dan zaho'dan bağlanan olay yeri muhabirleri, stüdyodaki spikere seslerini duyarabilmek için avaz avaz bağırmaktalar. haber sonrası her kanalda düzenlenen komplo teorilerinin tartışıldığı açıkoturumlar, emekliler-muvazzaflar, cevizkabukları, incir çekirdekleri, itirafçılar, iddiacılar, teorisyenler, pratisyenler... sinirötesidir yaşanan süreç.
haber bültenleri, ''askerler sınırı geçtiler, yok geçmediler, geçtiler-geçecekler'' deyu abuk sabuk iddialar ortaya atmakta; arşivlerdeki operasyon görüntülerini ısıtıp ısıtıp getirmekteler; erbil'den musul'dan zaho'dan bağlanan olay yeri muhabirleri, stüdyodaki spikere seslerini duyarabilmek için avaz avaz bağırmaktalar. haber sonrası her kanalda düzenlenen komplo teorilerinin tartışıldığı açıkoturumlar, emekliler-muvazzaflar, cevizkabukları, incir çekirdekleri, itirafçılar, iddiacılar, teorisyenler, pratisyenler... sinirötesidir yaşanan süreç.
efenim internetten gazete başlıklarını tıklayıveriyim dedim. tabi artık radikal falan sarmıyo. bizim gibi insanları bile alıştırdılar abuk subuk gazete manşetlerine. hürriyet gazetesine bakıverdim şöyle, ''şehit eşe selam'' başlığıyla beraber, ''cumhurbaşkanım neyi bekliyoruz, tepelerine binelim'' deyu önermelerde bulunulmuş. cumhurbaşkanı kırmayacaktır kendilerini, binecektir tepelerine.... allah akıl fikir versin; koskoca gazetenin uğraştığı işlere bak. yok tepelerine binelim, yok bu millet sana kurban olsun, yok devenin nalı, yok ertuğrul özkök....
http://www.hurriyet.com.t....asp?gid=180&sz=45121
http://www.hurriyet.com.t....asp?gid=180&sz=45121
birkaç hafta, televizyon ve anahaber bültenlerinden uzak kalmak ile alt seviyelere indirilebilecek bir sinirsel tepkime. son günlerde memlekette olup bitenden haberi olmadan yaşamak, insanın psikolojisi bakımından yararlı bir olay haline gelmiştir. halbuki önceleri ne çok da kızardık, olup bitenden habersiz yaşayanlara.
mehmet ali birand'ı görmüyorum. mutluyum, huzurluyum.
mehmet ali birand'ı görmüyorum. mutluyum, huzurluyum.
zamanında berna liçin'in sunduğu bir programdı, durmadan insanlar musallat olan cinlerden şeytanlardan bahsederdi. izleyenlerin psikolojisini bozamadan kendi psiklojisi bozdu laçin ve program yayından kalktı. sürekli aynı vtr dönerdi, komikti.
--spoiler--
tekinsiz evlerden gelen korkunç seslerin sırrı ne?
--spoiler--
--spoiler--
tekinsiz evlerden gelen korkunç seslerin sırrı ne?
--spoiler--
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar