bugün
- habire1274
- izmirli kızların verici olması34
- cilgincapkin13
- habire12 adamdır23
- sssilvermist16
- selam arkadaşlar beni hatırladınız mı4
- suca suruklenen cocuk6
- gaz fren debriyaja aynı anda basarsak ne olur16
- erkeklerin artık adım atmaktan korkması20
- temmuz6
- sözlük tipsizlerinin fotoğrafları14
- sözlükte kavga eden iki yazarda artı oy alması3
- burhaniye6
- ülkedeki en büyük orospu çocuğu3
- adanalı2
- sözlük kızları bizim neyimizdir sorunsalı11
- vincent van gogh5
- türklerin en başarılı olduğu spor3
- yorgun mermi13
- yazarların iyi ki almışım dediği şeyler2
- kendine 10 üzerinden kaç verirsin4
- gammazların tarafsız olması gerekliliği27
- mangal yakabilen kız3
- dji mini 5 pro2
- true'nun çaylak olması2
- kemoşların genel özellikleri4
- fetöyü doğuran katı laikliktir5
- çılgın ve çapkın bir erkeği kucağa almak2
- verici olmanın dayanılmaz hafifliği2
- fakirler cep telefonu kullanmasın3
- bodrum2
- arkadaşlar sizce bu takım elbise güzel mi15
- faşistlerin biraz saldırgan olmaları2
- sözlük erkeklerinin 1 90 dan kısa olmaması10
- fotoğrafçılıkla nasıl para kazanılır2
- karton toplayan piç3
- sözlük teyzesine çakmak3
- trollüğün ayağa düşmesi3
- verici kız2
- bir kıza sevgilin var mı diye sormak10
- ağzına almayan kız3
- hakkımda bilmeniz gerekenler34
- ay yuvarlak olduğuna göre dünya nasıl düz olabilir2
- 26 temmuz 2026 türkiye brezilya voleybol maçı7
- gürsel tekin6
- eh madem benle kavga etmiyorsunuz4
- çilek reçeli vs vişne reçeli9
- nazar değdi sözlük4
- kadın yazarların boş konulara ilgi göstermesi5
- arabadan anlamayan erkek4
4. nesil yazar. *
dördüncü nesil(daş) yazar. hoşgelmiştir.
daha fazla yazması gereken insandır. ilk izlenimim sonucu kendisine hoşgeldin demek boynumun borcu.
entrylerini okuduktan sonra kendi yazdıklarımı gözden geçirip bir çoğunu silmeme neden olan (#2383481) entry si ile saygıyı hakeden yazarımız.
jiletlenesi yazar. *
takdir edilen yazar olmayı başarmıştır.
takdir edilen yazar olmayı başarmıştır.
su an icin caylakligi bitmis uuserdir.
muhtemelen tıpçı olan arkadaştır.
tuşlar, entellektüalite ve yazimlar..
oturduk, dinledik. dinledik, oturduk. yazmiştim uzun uzun senle ilgili olan hikayelerimi istanbula. kül tablamda ölerek yatan sigaralari izlediğim o gecelerde; dolunay ve şiirselliğini anlatan, anlatabilen sadece sen oldun. ben ise gecenin karanliğini bekledim,anlatilabiliri umarak...
ben umdum sabahi bekledim,
sen umdun beklemeye gerek kalmadi.
sen ve beni hala yazabiliyor ve anlatabiliyorken; bu alkol, gözyaşi nedendir diye sormadilar mi sana?
sormadilar mi?
oturduk, dinledik. dinledik, oturduk. yazmiştim uzun uzun senle ilgili olan hikayelerimi istanbula. kül tablamda ölerek yatan sigaralari izlediğim o gecelerde; dolunay ve şiirselliğini anlatan, anlatabilen sadece sen oldun. ben ise gecenin karanliğini bekledim,anlatilabiliri umarak...
ben umdum sabahi bekledim,
sen umdun beklemeye gerek kalmadi.
sen ve beni hala yazabiliyor ve anlatabiliyorken; bu alkol, gözyaşi nedendir diye sormadilar mi sana?
sormadilar mi?
düsünüyorumda sebepsiz seylerin arasinda kendimize yaşama sebepleri ariyoruz. umutsuzluktan ote degil bizi bizden alan. bir anlik istek bir anlik sebeplerle tukettigimiz onca seneler. ve yine düşünüyorumda biz sadece maddi yada manevi birkac kucuk sey ugruna tukettigimiz şeylerden umudumuzu yeşerten bireyleriz. onca şey ve onca umutlar. neyin inanilir yada neyin gercek oldugunu bilen sadece ve sadece bizleriz. birazcik muzik ve birazcik icimizde saklı olan onca duygusallık. gercekten ama gercekten gerisi sadece ufacik bir düşünce, felsefe... kalktiginda o ufacık sandalyeden geriye kalan sadece ufacik bir metin ve ufacik bir muziğin kendine ait solosu..
dinlemek sana yada bana kalmiş özgürlükten başkasi değil...
dinlemek sana yada bana kalmiş özgürlükten başkasi değil...
#2285841 numaralı entrisindeki kuran kursu ile ilgili yazdıkları hiç araştırma yapmadan,görmeden yazılmış yalanlardan ibarettir.
yeterki bende bir şeyler yazayım içimdeki kini kusayım şeklinde olmuş ama yanlış.
(din denince akla ilkin Allah, kutsal kitap ve peygamber gelir, din Allah'ın dinidir. rte veya diğerlerinin değil. bu şekilde dini kötülemek cahillikten başka bir şey değildir. Aklı ermeyenler bunu anlamaz.)
yeterki bende bir şeyler yazayım içimdeki kini kusayım şeklinde olmuş ama yanlış.
(din denince akla ilkin Allah, kutsal kitap ve peygamber gelir, din Allah'ın dinidir. rte veya diğerlerinin değil. bu şekilde dini kötülemek cahillikten başka bir şey değildir. Aklı ermeyenler bunu anlamaz.)
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar