bugün
- hangi sözlük kızısın7
- erkekler neden evlenmek ister9
- hiç bir diktatör iç savaş çıkarmadan gitmez6
- ateist5
- mazotun yarım litresi 50 tl16
- hangi winx kızısın4
- araba alınca yapılacak şımarıklıklar8
- kürdü sevin21
- arkadaşlar ben yine kilo aldım ya10
- boğazını tutamayanların sır da tutamaması3
- arabesk sefilliğe övgüdür ve teslimiyettir3
- güne almanca bir cümle bırak11
- boyun tutulması4
- kölelik yevmiyesi2
- reddedilince brad pitt ten neyim eksik diyen erkek7
- para yok huzur var2
- mazot 100 tl oyunuzu hırsızlara verin2
- saddam hüseyin8
- tavuk kanadı ne işe yarıyor sorunsalı11
- rock grubu kurmak için köyden beyoğluna gelmek2
- vermio6
- fren kaliperlerine baktır araçta ses var diyen kız3
- eksi karmalara meslek isimleri verilmesi4
- tulumba tatlısı5
- sözlük yazarlarının gerçek adları41
- hava muhalefeti6
- yazarların öğle yemekleri3
- karmamın bir gecede 15 puan birden düşmesi4
- seri eksi veren ibne ye açık mektup3
- çözüm süreci2
- çakmak hırsızlığı2
- gecenin korkunç yaratıkları7
- çinin açtığı davayı kaybeden ticaret bakanlığı3
- vermio vs nervio3
- grup yorum uğurlama3
- iblis'in sesini duymak14
- çocukken en sevilen çizgi film2
- bakan gürlek borsa soruşturmasında dört tutuklama4
- mazotun litresi 101 lira35
- cb külliyesinde türk bayrağı olmaması8
- 28 bine çalışmak9
- kanadalı ünlüler10
- ezik erkek psikolojisi2
- eski sevgilinin aylar sonra yazması17
- 17 eylül 2026 beşiktaş marsilya maçı15
- sözlükte her gün bir yazarı şımartıyoruz46
- amerika5
- çağla idi22
- beni kaybettin diyen erkek14
- arkadaşlar yeni işe başladım16
Artik kesmeyendir.
Bana göre sigara sadece şu aşağıdakidir.
(bkz: marlbora blue ice)
(bkz: marlbora blue ice)
Üşenmeden yaktığım ve bittiğinde attığım, hayat boyunca tattığım, dudaklarımla şimarttığım. Yanıyoooor yine...
31 çektiğim günlerde iki paket içtiğimdir.
bu saatlerde gündüze göre içimi 3 katı artan madde.
Her şeyimdir kendisi. Facebokta fotoğraf koyunca açıklama kısmına for sigara yazacak kadar değerli ajsjna.
Sene olmuş 2015 hala kullanılıyor olması beni şaşkına çeviren saçma sapan bir şey.
işbu entari ömrü hayatında tek dal cuğara gömmemiş lookin tarafından yazıldı.
işbu entari ömrü hayatında tek dal cuğara gömmemiş lookin tarafından yazıldı.
bırakılması gereken hatta hiç başlanmaması gereken hede.
bu aralar paketleriyle one night stand tarzında bir birlikteliğimiz var. günden güne yeni pakede geçerek hovardalığın dibine vuruyorum.
kokusu bile mide bulandıran gereksiz bir şey.
Haramdır. Ayrıca doğacak olan çocuğun gelişimine zarar verir. Ev ekonomisinede zarardır. Aylık en az 200 TL az para mı.
2 sene boyunca kick box yapmış;
hatta her sabah 3-4 kilometre koşan bir insanı; 50 metre depara kalktığında boğazını sıkmışlar gibi nefes nefese kalır hale getiren illettir.
bugün liseye başlayıp da tuvalete 4 kişi girip 1 tek sigara dönen cinsler için yazdım bunu; öyle öyle başlar; günde 3 pakete çıkar ebenizi siker.
amaann istediğim zaman bırakırım kafasında olanlar için;
(bkz: nah)
hatta her sabah 3-4 kilometre koşan bir insanı; 50 metre depara kalktığında boğazını sıkmışlar gibi nefes nefese kalır hale getiren illettir.
bugün liseye başlayıp da tuvalete 4 kişi girip 1 tek sigara dönen cinsler için yazdım bunu; öyle öyle başlar; günde 3 pakete çıkar ebenizi siker.
amaann istediğim zaman bırakırım kafasında olanlar için;
(bkz: nah)
cigaara demesi daha hoş olan içilesi menet.
ülkemizde çok pahalıdır. kimi avrupa ülkesinde ithal olmasına rağmen fiyatlar yarı yarıyadır.
bırakmak istemiyorum bu mereti ne kadar bana zarar verse de o kadar mutluluk veriyor kendisi yalnızlığımın dostu ciğerlerimin düşmanı seviyorum seni.
Başımın belasıdır.
Otobüs seyahatlerinde acaba ne zaman mola verilecek diye merak ettirir,
okuldan eve döndüğümde odamda sigara içtiğim için pederden ve valideden papari yememe sebep olur,
Gecenin bir vakti biterse, sabahı getirememe düşüncesiyle kıvrandırır,
Her boş anımda ağzımda belirir,
Parasızlığa sebep olur. parasızken aç kalırım ama sigarasız kalamam.
Ama yine de ayrılamam ondan ben. Başka kim derdimi bu kadar iyi anlar ki. Bu hayatta böylesi bir dost bulmak çok zor.
Otobüs seyahatlerinde acaba ne zaman mola verilecek diye merak ettirir,
okuldan eve döndüğümde odamda sigara içtiğim için pederden ve valideden papari yememe sebep olur,
Gecenin bir vakti biterse, sabahı getirememe düşüncesiyle kıvrandırır,
Her boş anımda ağzımda belirir,
Parasızlığa sebep olur. parasızken aç kalırım ama sigarasız kalamam.
Ama yine de ayrılamam ondan ben. Başka kim derdimi bu kadar iyi anlar ki. Bu hayatta böylesi bir dost bulmak çok zor.
Tütün ürüdür.
Karşı koyamadığım bağımlılığım...
Gece karanlık bir sokakta içinize çektiğiniz dumanı artırmak için harlanan ateşin çıtırtısını duyarsınız...
Terk edilir, gözyaşlarınızı onun dumanının arasına saklarsınız...
Yalnızken derdinizi onunla paylaşırsınız.
Oflayıp isyana girmemek için içinize çektiğiniz sigara dumanını üflersiniz!
Kamu Spotlarını s...ken bir entry girdiğim için üzgün değilim.
Karşı koyamadığım bağımlılığım...
Gece karanlık bir sokakta içinize çektiğiniz dumanı artırmak için harlanan ateşin çıtırtısını duyarsınız...
Terk edilir, gözyaşlarınızı onun dumanının arasına saklarsınız...
Yalnızken derdinizi onunla paylaşırsınız.
Oflayıp isyana girmemek için içinize çektiğiniz sigara dumanını üflersiniz!
Kamu Spotlarını s...ken bir entry girdiğim için üzgün değilim.
Yaklaşık 1.5 yıl önce bıraktığım, tam 15 sene içtiğim lanet alışkanlıktır. Bırakmak isteyenlere de motivasyon konusunda yardımcı olabilirim. Bir supplement ya da tedavi ile değil çat diye bıraktım. içmeyin, içirmeyin.
Enayi ergenlerin içtiği lanet olası şey.
mutluluğu çok ucuza veren zehir.
iyi kötü her duyguda içme isteği uyandıran zıkkım. Bırakmak istemiyorum. Seviyorum. Zararlı biliyorum. Akciğer kanserine doğru götürüyor beni ama vazgeçmek istemiyorum.
hala daha gençleri kurtaramadığımız illet.
hala da kandırıyorlar milleti, sigara içerseniz erken ölürsünüz diye. ne herifler gördüm ameliyatlardan çıkıp hastane köşelerinde içmeye devam eden. bundan ölmeyi umursayan kimseyi görmedim hala.
mesele ölmek değil zaten, insan yaşamak istiyor. ve bir şey söyleyeyim mi dostlar sigara ister erken öldürsün, istersen yüz sene yaşa hiç fark etmez. sigara insanı yaşatmıyor. işte mesele bu.
daha az nefes al, daha az hisset, daha az koş, kolunu kaldırmaya halin olmasın, sonra buna nasıl yaşamak diyeceksin?
hala da kandırıyorlar milleti, sigara içerseniz erken ölürsünüz diye. ne herifler gördüm ameliyatlardan çıkıp hastane köşelerinde içmeye devam eden. bundan ölmeyi umursayan kimseyi görmedim hala.
mesele ölmek değil zaten, insan yaşamak istiyor. ve bir şey söyleyeyim mi dostlar sigara ister erken öldürsün, istersen yüz sene yaşa hiç fark etmez. sigara insanı yaşatmıyor. işte mesele bu.
daha az nefes al, daha az hisset, daha az koş, kolunu kaldırmaya halin olmasın, sonra buna nasıl yaşamak diyeceksin?
yıllardır içiyorum, orta yaşların doruklarındayken olumsuz anlamda etkisini daha çok hissediyom... nefesim kesiliyo la iki koşunca... içmeyin!
iyi hissettiğinde yak, kötü hissettiğinde yak, uyandığında yak gece yatarken yine yak.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar