ne ara silindi bu vay...neyse sieamk yeni nick almıştır.
gizli gizli takip etmişliğim olan silik yazar. *
dokuzuncu nesil silik.
(#16789695) sevmemek değilde biraz yadırgıyorum demek diyelim. ayrıca ' erkek ' hakkında yazdığını beğendiğimi söylemek isterim.
entrysini okuyup ardından nickine baktığımda her seferinde güldüğüm yazar.
"sie amk" dediğim yazar.
Gerizekalı olduğunu düşündüğüm yazardır.
tırım tırım tırış yazar.
gereksiz entry makinası.
nicki bazı şeyleri kısaltması olan yazar.

s aygılı
i nce
e nerjik

a lçakgönüllü
m ükemmel

evet k harfi kaldı o da en bombası zaten.

k üfürbaz *
kahkalarla yazdıklarını okuduğum yazar.
tanımadan tanımlanmaması gereken yazar.anlaşılan o ki almış olduğu nikten dolayı yerden yere vuruluyor yazar. Böylesi haksız ithamlara karşı nedense çok fazla tepkisiz kalamıyorum. insanların aldığı nikleri sorgulamak sizlere mi düştü sayın yazarlar? * *
açtığı başlıklara entry- nick uyumu, ya da başlık- nick uyumu; hiç olmadı başlık - entry nick uyumu demeyen yazarların çaylak yapıldığını ya da silindiğini düşünmeye başladım. ya da dövüyorlar mı, zorla mı söyletiyorlar... kesin var yani bir şey; yazmadığım için başıma bir şey geleceğini düşünüyorum, ama yazmayacağım. papağan değilim sonuçta.

hani beğenmeyen aksini daha iyi savunabilir anlatabiliyor muyum.
gayet hırsız bir yazar. diğer sözlüklerden başlık çalıyor.
gayet pislik bir yazar!!!!111birrr
gayet ilginç bir yazar. hiç bir entrysinde şaşırmadığımı görmedim.
gayet top bir yazar. şahsen bana.. olm o nick ne?
gayet futboldan anlamayan bir yazar. şahsen türkiyenin en ateşli taraftar grubuna gereksiz demesiyle ne kadar bilgisiz olduğunu gördüm.
gayet gereksiz bir yazardır.şahsen bilgi kirliliğinden başka bir işe yaradığını görmedim.
gayet efendi bir yazar. şahsen bende bana herhangi bir terbiyesizliğini görmedim.*
gayet seksi bir yazar, şahsen fhm ye verdiği pozları görmedim.
gayet hiber bir yazar. şahsen ben de bana bir kaygısız tavrını örmedim.
ilk başta saygısızz tavrını görsem de sonradan saygılı, kibar olduğunu anladığım yazar. entry nick uyumu başlığına büyük kin besliyor orası kesin.*
gayet saygısız bir yazar. şahsen bende bana herhangi bir kibar tavrını görmedim. *
gayet kibar bir yazar. şahsen bende bana herhangi bir saygısız tavrını görmedim.
ben de bana herhangi bir saygısız tavrını görmedim. ama saygılı bir hareketini de görmedim. binaenaleyh ben bu yazarı görmedim.

tanım: uludağ yazarı.
© copyright 2005 - 2026