bugün
- cinler sizinle nasıl iletişime geçiyor9
- öbür sözlükte uluya kerhane denmesi11
- atatürk'e alerjisi olan tipler8
- kolye zincirlerinin birbirine dolaşması3
- 18 ay askerlik yapanlar nasıl yaptı sorunsalı8
- ahlak duygunuzu nerden alıyorsunuz4
- türk erkeği endonezyalı kız evliliği6
- kolay gelsin denilen esnafın cevap vermemesi3
- sözler köşkü6
- erkekler zıçar kızlar kakaloş yapar3
- multitap2
- bir yazarın profiline girip entrylerini okumak8
- normal sözlük ismi ne2
- 2026 yılı türk biralarının içilemez hale gelmesi21
- sıpsıkıcı olmanız4
- damarsız tüysüz manisa yaprağı15
- saçını mora boyatan kızın amacı3
- askerde sözlüğe girmek4
- burcu akrep olan birini akrep sokması3
- bodofff2
- sırrı süreyya önder28
- irmik helvası2
- şikeci amedspor5
- vahiy kitabına göre kıyamet alametleri11
- günümüz çocuklarının ana babayı saymaması2
- ataköy'deki anyma konserinin iptal edilmesi3
- silver ile evlenecek erkek52
- abdullah öcalan orospu çocuğudur18
- sözlükte evlenecek adam kalmaması3
- dün gece ne oldu13
- 30 ağustos 2026 girne feribot faciası26
- göğüs kıllarım çıkmıyor16
- sözlüğün bitmiş olması3
- müslüman cinler2
- mesaj atıp konuşmayan kız2
- 1948 arap israil savaşı2
- el chadaille bitshiabu9
- fasulyeyi akşamdan suya koyan erkek5
- osmanlı'ya alerjisi olan tipler4
- sarapci koala58
- tutmayan başlık açma rehberi7
- osmanlı torunuyum diye gezen çomar4
- sözlükte linç yiyen insana karışır mısın17
- hristiyanlık4
- bazı şarkıları dinlemekten korkmak4
- anın görüntüsü16
- akepeli değilim ama akp'ye oy atıyorum saçmalığı15
- sevgiliyle yaşamanın normalleştirilmesi4
- rica ediyorum arkamdan konuşmayın12
- kalabalık umumi tuvalette penislerin çarpışması5
tam adı Shaun Cameron Wright Phillips olan chelsea'de forma giyen 1981 dogumlu, zeki , çevik ,ingiliz kanat oyuncusu.
manchester city'den 36.8 milyon dolar karşılığı geçtiğimiz sezon chelsea'ye transfer olmuştur, orta sahanın sağ kanadında oynamaktadır.
son derece hızlı ve atik olmasına rağmen chelsea de istenileni ve parasının karşılığını verememiştir.
nottingham forest altyapısından yetişen babasının oğlu. kardeşi bradley wright phillips te manchester city de oynamaktadır. babası için, (bkz: ian wright)
kardesinden kat kat daha fazla topun ayağına yakıştığı ingiliz kanat.
ian wright'ın evlatlık alıp yetiştirip futbolcu yaptıgı para kazandırdıgı adam ettiği iki kardeşten büyük ve daha yetenekli olanıdır...
(bkz: ufaklik)
1,68 boyunda harika bir adam geçme yeteneğine sahip, aşmış ufaklık...
1,68 lik boyuna ragmen son macta everton'a attıgı (kendi kalelerine attırdıgı) güzel kafa golüyle gönlümdeki tahtını sağlamlaştırmış top cambazı.Her ne kadar chelsea'de isteneni veremese de , ingiltere milli takımının yeni hazinesidir.
an itibari ile kariyerini manchester city de sürdürecek ingiliz siyahi oyuncu.
Chelsea'de geçirdiği 3 yılın ardından the citizens ile 4 yıllık sözleşme imzalamıştır..
Shaun Wright-Phillips (d. 25 Ekim 1981), Manchester City F.C.takımında oynayan ingiliz futbolcu. Ünlü futbolcu Ian Wright, Shaun'u evlat edinmiştir.
2005 yazında Manchester City takımından Chelsea'ye 21 milyon Pound karşılığında gelmiş, ilk sezonunda 24'ü yedekten olmak üzere toplam 39 maça çıkmıştır. ilk golünü 5 Aralık 2006 tarihinde, UEFA Şampiyonlar Ligi maçında, Levski Sofya takımına atmıştır.
2005-2006 sezonunda Chelsea takımının şampiyonluğunda tüm otoriteler tarafından en büyük pay sahibi futbolcu onuruna erişmiştir.Takım arkadaşı ve tam ters mevkisinde yani sol kanatta oynayan Arjen Robben de Wright-Phillips 'le müthiş bir ikili oluşturmuşlardır.
2005 yazında Manchester City takımından Chelsea'ye 21 milyon Pound karşılığında gelmiş, ilk sezonunda 24'ü yedekten olmak üzere toplam 39 maça çıkmıştır. ilk golünü 5 Aralık 2006 tarihinde, UEFA Şampiyonlar Ligi maçında, Levski Sofya takımına atmıştır.
2005-2006 sezonunda Chelsea takımının şampiyonluğunda tüm otoriteler tarafından en büyük pay sahibi futbolcu onuruna erişmiştir.Takım arkadaşı ve tam ters mevkisinde yani sol kanatta oynayan Arjen Robben de Wright-Phillips 'le müthiş bir ikili oluşturmuşlardır.
hakkında ankaragüne'ne transfer olacağı yönünde söylentiler dolanan futbolcu.
edit: http://www.tribundergi.com/forum/viewtopic.php?f=1&t=73556
edit: http://www.tribundergi.com/forum/viewtopic.php?f=1&t=73556
ömer üründül kendisi için "filip rayt" da demiştir zamanında. transferin son günü qpr ile anlaşmıştır.
bir çöküş hikayesi. bir futbolcu kariyeri ve oyunculuğuyla dünyanın en tepelerindeyken nasıl bu şekilde yerle bir olur, hiç anlamamışımdır.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar