On ikinci nesil g o k u.
ana hesap çaylak oluyor bu yan hesaba geçiyor 2 saat içerisinde bu hesap da çaylak oluyor. bak insan eli ile olmuyor sözlüğün kendisi yazılan aptalca şeylere isyan edip kenara çekiyor düşün sözlük kendisini yönetenlerden daha donanımlı..

sözlüğün sahibi yazılım işi ile uğraşıyor sözlükteki tek moderatör keza aynı şekilde ama allahın hikmetine bak ki sözlük fake hesaplar cenneti gibi. aynı anda 2-3-4-5-..... adet hesap ile cirit atan 2 tane eleman var. sözlük formatına bakarsan çoklu kullanım yasak sözlük formatını yazanlar gene bu arkadaşlar. sözlük formatı dediğin şey buranın anayasası sayılır yapabileceğin ve yapamayacağın şeyleri öğrenmen için oluşturulmuş maddeler bütünü yani. kendi yazdıkları formatta "yasak yapamazsınız" dedikleri şeyler herkesin gözüne sokula sokula yapılıyor, yapıldığını kendileri de biliyor ama bunlara izin veriyorlar. kendi kurallarına uyulmadığını "bu yanlış olmaması gereken bir şey" diyerek söyleyenlere de uyuz oluyorlar resmen kin güdüyorlar. iş artık öyle bir noktaya gelmiş ki bu 2 arkadaş pişkince "evet bu da benim o da benim şu da benim" diyebiliyorlar çünkü herhangi bir yaptırım yok.

bu olaylar doğu karadenizde falan yaşanmıyor fıkra değil yani gerçek..
abi diyorum ya bugün bi 10 tane çaylak hesap aç ekşiden arak 10 tane entry yaz hepsine bekle.

Maksimum 7 gün içinde yazar olur o 10 tane çaylak.

Kontrol filan etmiyorlar. ip filan bakmıyorlar.

G o k u da bunu uyguluyor. Geçen haftalardaki feyk beğeni olaylarında olduğu gibi
(bkz: m e r c) memduh dikkat et belli noktalara zehirli yaş mama koyduk, sen düşme. bunun zaten aklı yetmez
Gammaz ne kadar güzel bir şey değil mi iremga bey?
yalnız bey değil errrrrrkek.
memduh hazır mart ayı da gelmişken sen buna bin istersen bro ayol mayol diyor bu..
bu hesabı da çaylak oldu davarın bakalım kenarda başka hesabı var mıymış. az sonra gelip sığır gibi böğüren birisi olursa anlayın ki o da bu merc-goku-sevimsizkertenkelenin yan hesabıdır *
Çaylak olmuş

görsel
Kih kih kih.
(bkz: biz de deriniz)
çocuk tüm hesapları ile çaylak olarak sözlük tarihine geçmeye çalışıyor kih kih kih.

görsel
görsel

lolipop : zall abi bak bunnar bizim saçımızı çekiyollar tımam mı şunnara gününü göster abim deep throat yaparım abimmm

zall : ya bi sus amk artık sktr git kenarda otur riv riv riv ne ağladın..
Ulan yazık ya.

Ezik hahah.
Bakalım bu ne zaman çaylak olucak g o k u

Kih kih kih
Sen kimsin, çık dışarı çık.
Bana barzo demiş olan çaylak. Burada kendi fotoğrafını bir paylaşsa da bizim de iyi veya kötü bir yorumumuz olsa. Evet ben kendime yakışıklı veya artist gibi demiyorum ama gidip başkasına barzo da demiyorum. insanın ağzının lağım kokması ayrı bir şey.
© copyright 2005 - 2026