bugün

sevimlikedicik

ana hesap çaylak oluyor bu yan hesaba geçiyor 2 saat içerisinde bu hesap da çaylak oluyor. bak insan eli ile olmuyor sözlüğün kendisi yazılan aptalca şeylere isyan edip kenara çekiyor düşün sözlük kendisini yönetenlerden daha donanımlı..

sözlüğün sahibi yazılım işi ile uğraşıyor sözlükteki tek moderatör keza aynı şekilde ama allahın hikmetine bak ki sözlük fake hesaplar cenneti gibi. aynı anda 2-3-4-5-..... adet hesap ile cirit atan 2 tane eleman var. sözlük formatına bakarsan çoklu kullanım yasak sözlük formatını yazanlar gene bu arkadaşlar. sözlük formatı dediğin şey buranın anayasası sayılır yapabileceğin ve yapamayacağın şeyleri öğrenmen için oluşturulmuş maddeler bütünü yani. kendi yazdıkları formatta "yasak yapamazsınız" dedikleri şeyler herkesin gözüne sokula sokula yapılıyor, yapıldığını kendileri de biliyor ama bunlara izin veriyorlar. kendi kurallarına uyulmadığını "bu yanlış olmaması gereken bir şey" diyerek söyleyenlere de uyuz oluyorlar resmen kin güdüyorlar. iş artık öyle bir noktaya gelmiş ki bu 2 arkadaş pişkince "evet bu da benim o da benim şu da benim" diyebiliyorlar çünkü herhangi bir yaptırım yok.

bu olaylar doğu karadenizde falan yaşanmıyor fıkra değil yani gerçek..
© copyright 2005 - 2026