bugün
- türklerin ileri olduğu konular21
- otomatik portakal ve özgür irade paradoksu2
- true nickli yazar10
- en gey özelliğiniz9
- son beş yıldır sevgilisi olmayan insan2
- yazarların çektiği manzara fotoğrafları9
- çırçıplak yatmak9
- en son alınan hediye7
- soğuğu sıcağından daha iyi olan şeyler7
- burçlara inanan erkek15
- dinsize inanır mısın17
- bir kadının en güzel bölgesi8
- nervio yu çok seviyorum ne yapmalıyım7
- bir insanı yaptığı ilk hatada hayatından çıkarmak2
- ipek çiçek3
- dünyanın en güzel tatlısı8
- caner taslaman7
- bugün sağlığın için ne yaptın7
- eski seni özlüyor musun6
- sözlük kavgalarındaki avamlık5
- sokakta gocu ile karşılaşmak5
- chatgptye penis fotoğrafını atmak18
- vantilatörü kendine çevirmek6
- 40 yaş üstü kel sözlük yazarı5
- abd vizesi5
- özlenen hissiyatlar6
- sözlükte kadınlara sararak tatmin olan incel5
- ruh hastası olan yazarlar6
- her başlığın altında biten sözlük paraziti5
- arkadaşlar bakar mısınız11
- salak yazarlar7
- bir gün öleceğini unutmak10
- seninle şurada olabilirdik5
- uysaljakoben gocu'nun fake hesabı mı5
- bir insanın daraldığında sığınabileceği yerler5
- evdeki alkolün bittiği anda yapılacaklar5
- deri ceketli serseri4
- kültürün bireyi boğması4
- yaz günü çay içme saçmalığı11
- pandela6
- gocu pandela barışı4
- sözlüğün kalitesindeki artış4
- kuran da neden namaz yok8
- ioçke'nin elleri4
- geceye acı ama gerçek bir cümle bırak3
- evliliği kurtarmak için çocuk yapmak7
- gocu31
- muslettin amca3
- geceye bir şarkı bırak23
- kasiyer kızdan hoşlanmak4
On ikinci nesil g o k u.
ana hesap çaylak oluyor bu yan hesaba geçiyor 2 saat içerisinde bu hesap da çaylak oluyor. bak insan eli ile olmuyor sözlüğün kendisi yazılan aptalca şeylere isyan edip kenara çekiyor düşün sözlük kendisini yönetenlerden daha donanımlı..
sözlüğün sahibi yazılım işi ile uğraşıyor sözlükteki tek moderatör keza aynı şekilde ama allahın hikmetine bak ki sözlük fake hesaplar cenneti gibi. aynı anda 2-3-4-5-..... adet hesap ile cirit atan 2 tane eleman var. sözlük formatına bakarsan çoklu kullanım yasak sözlük formatını yazanlar gene bu arkadaşlar. sözlük formatı dediğin şey buranın anayasası sayılır yapabileceğin ve yapamayacağın şeyleri öğrenmen için oluşturulmuş maddeler bütünü yani. kendi yazdıkları formatta "yasak yapamazsınız" dedikleri şeyler herkesin gözüne sokula sokula yapılıyor, yapıldığını kendileri de biliyor ama bunlara izin veriyorlar. kendi kurallarına uyulmadığını "bu yanlış olmaması gereken bir şey" diyerek söyleyenlere de uyuz oluyorlar resmen kin güdüyorlar. iş artık öyle bir noktaya gelmiş ki bu 2 arkadaş pişkince "evet bu da benim o da benim şu da benim" diyebiliyorlar çünkü herhangi bir yaptırım yok.
bu olaylar doğu karadenizde falan yaşanmıyor fıkra değil yani gerçek..
sözlüğün sahibi yazılım işi ile uğraşıyor sözlükteki tek moderatör keza aynı şekilde ama allahın hikmetine bak ki sözlük fake hesaplar cenneti gibi. aynı anda 2-3-4-5-..... adet hesap ile cirit atan 2 tane eleman var. sözlük formatına bakarsan çoklu kullanım yasak sözlük formatını yazanlar gene bu arkadaşlar. sözlük formatı dediğin şey buranın anayasası sayılır yapabileceğin ve yapamayacağın şeyleri öğrenmen için oluşturulmuş maddeler bütünü yani. kendi yazdıkları formatta "yasak yapamazsınız" dedikleri şeyler herkesin gözüne sokula sokula yapılıyor, yapıldığını kendileri de biliyor ama bunlara izin veriyorlar. kendi kurallarına uyulmadığını "bu yanlış olmaması gereken bir şey" diyerek söyleyenlere de uyuz oluyorlar resmen kin güdüyorlar. iş artık öyle bir noktaya gelmiş ki bu 2 arkadaş pişkince "evet bu da benim o da benim şu da benim" diyebiliyorlar çünkü herhangi bir yaptırım yok.
bu olaylar doğu karadenizde falan yaşanmıyor fıkra değil yani gerçek..
abi diyorum ya bugün bi 10 tane çaylak hesap aç ekşiden arak 10 tane entry yaz hepsine bekle.
Maksimum 7 gün içinde yazar olur o 10 tane çaylak.
Kontrol filan etmiyorlar. ip filan bakmıyorlar.
G o k u da bunu uyguluyor. Geçen haftalardaki feyk beğeni olaylarında olduğu gibi
Maksimum 7 gün içinde yazar olur o 10 tane çaylak.
Kontrol filan etmiyorlar. ip filan bakmıyorlar.
G o k u da bunu uyguluyor. Geçen haftalardaki feyk beğeni olaylarında olduğu gibi
(bkz: m e r c) memduh dikkat et belli noktalara zehirli yaş mama koyduk, sen düşme. bunun zaten aklı yetmez
Gammaz ne kadar güzel bir şey değil mi iremga bey?
yalnız bey değil errrrrrkek.
memduh hazır mart ayı da gelmişken sen buna bin istersen bro ayol mayol diyor bu..
bu hesabı da çaylak oldu davarın bakalım kenarda başka hesabı var mıymış. az sonra gelip sığır gibi böğüren birisi olursa anlayın ki o da bu merc-goku-sevimsizkertenkelenin yan hesabıdır *
Kih kih kih.
(bkz: biz de deriniz)
görsel
lolipop : zall abi bak bunnar bizim saçımızı çekiyollar tımam mı şunnara gününü göster abim deep throat yaparım abimmm
zall : ya bi sus amk artık sktr git kenarda otur riv riv riv ne ağladın..
lolipop : zall abi bak bunnar bizim saçımızı çekiyollar tımam mı şunnara gününü göster abim deep throat yaparım abimmm
zall : ya bi sus amk artık sktr git kenarda otur riv riv riv ne ağladın..
Ulan yazık ya.
Ezik hahah.
Ezik hahah.
Bakalım bu ne zaman çaylak olucak g o k u
Kih kih kih
Kih kih kih
Sen kimsin, çık dışarı çık.
Bana barzo demiş olan çaylak. Burada kendi fotoğrafını bir paylaşsa da bizim de iyi veya kötü bir yorumumuz olsa. Evet ben kendime yakışıklı veya artist gibi demiyorum ama gidip başkasına barzo da demiyorum. insanın ağzının lağım kokması ayrı bir şey.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar