bugün
- çalışmak özgürlük müdür5
- gocu'nun debeye girmesi2
- cıvık çift5
- üstteki yazar hakkında fikrini söyle17
- bir erkeği yakışıklı gösteren 3 şey6
- bu saatte yemek yemek4
- blackberry7
- sözlükte kadın yazar olması5
- sebahattin şirin14
- sözlük prenseslerinin fotoğrafları4
- evleneceğiniz yazarı neye göre seçersiniz4
- canınız sıkılınca ne yapıyorsunuz4
- beşer esad kardeşi ve kuzeninin ölüm cezası3
- 1 milyon dolar ama sözlükte nude'un dolaşacak6
- arkadaşlar ben şişman miyim4
- vize dolandırıcılarına 6 ilde operasyon2
- sözlüğün en tipsiz kız yazarı8
- çerçeve yasa23
- mony tontana3
- renault 92
- ırkınızı seçme şansınız olsaydı7
- tenis oynayan erkek4
- esrar içip müzik eşliğinde sevişmek8
- kumburgaz plajına gidecek olan gence tavsiyeler8
- ekşi sözlük referans18
- su tabancasından su içen çocuk4
- hiçbir servet zamanı satın alamaz11
- sözlüğün kapanması4
- dümbük2
- kalp krizi8
- anın görüntüsü15
- sözlük yakışıklıların fotoğrafları9
- apo piçtir piç kalacak12
- estetik ameliyat olan kişiyi ziyaret etmek3
- havanın bir milyon derece olması2
- evleneceği kadının geçmişini merak etmeyen erkek2
- pipisiyle düşünenler buraya2
- burçlara inanmak3
- sanayi devrimi olmayaydı daha iyiydi aga2
- nokia 32102
- romelu lukaku7
- milliyetçi faşistlerin pkk biter korkusu12
- malum takımın azalarak bitecek olması6
- profilini gizli tutma nedeni9
- eski türkiye5
- beyaz atletle balkonda çay içme sezonunun açılması2
- türk milletine kurulan pusu7
- karpuz yiyen erkek2
- z jenerasyonunun önceki nesilden az zekalı olması4
- bir bela geliyor3
bizimkiler dizisindeki cemil bey'in meşhur lafı.
katil koltukaltında horozlarla akşam vakti geldiği zaman karısına böyle seslenirdi.
-sevim koş katil geldi.
katil:
-oooo sayın abim sende mi burdaydın!
katil koltukaltında horozlarla akşam vakti geldiği zaman karısına böyle seslenirdi.
-sevim koş katil geldi.
katil:
-oooo sayın abim sende mi burdaydın!
bu laftan hemen önce çop tenekelerinin devrilme sesi duyulurdu. ardından kapıcı "annaaaaam" derdi. hey gidi günler. o sıralar çok tutan bir diziydi ancak şimdi oynasa kim izleyecek? bir kere eli silahlı bir adam göülmemiştir dizide. katil karakteri bile en fazla horoz dövüştürürdü.
full time sarhoş cemilin bizimkiler dizisindeki katilin eve gelmesiyle söylediği repliği.hayır sevim ne yapacaksa katilin gelişini görmekle..severdik kendisini.
sol framede başlığı okuyunca nedensiz duygulanıverdim, halbuki duygusuz olmamla övünürdüm. yıllar öncesinin, henüz daha "aile izleyebilir, yedi yaşından büyükler izleyebilir" gibi tv işaretlerinin olmadığı yıllarda sıcacık bir aile dizisiydi. ertesi gün okulda da üzerine konuşulurdu. kapıcı cafer, yönetici kıl sabri, katil... hepsi bizleri bağlamışlardı efenim kendilerine.
sol framede başlığı okuyunca nedensiz duygulanıverdim, halbuki duygusuz olmamla övünürdüm. yıllar öncesinin, henüz daha "aile izleyebilir, yedi yaşından büyükler izleyebilir" gibi tv işaretlerinin olmadığı yıllarda sıcacık bir aile dizisiydi. ertesi gün okulda da üzerine konuşulurdu. kapıcı cafer, yönetici kıl sabri, katil... hepsi bizleri bağlamışlardı efenim kendilerine.
çoğumuza çocukluğumuzu hatırlatan bir replik, anne baba ve ablayla geçen huzur dolu bir pazar akşamı...
sözlüklere yerleşmiş ''hanım koş'' mantalitesinin esin kaynağı.
ama süperdi lan bu dizi.
ama süperdi lan bu dizi.
bu repliği; yayınlandığı gün, saat ve kanalda, birebir izleyen, duyan kesinlikle üniversiteli bile değildir. ahh cemil abi ah.
özlenen repliktir.
Pazar günlerimizi şenlendiren dizi. Sobanın arkasında izlediğimi hatırlarım hep.
2014 baharında yapılacak yerel seçimler kapsamında trakya turuna çıkan rte'yi karşılama sloganı.
bunu yazanlar gençlere ne mi olmuş?
eee tani ki tutuklanmışlar!
ne sandınız yaprraaaaam ileri demokrasi ülkesindeyiz!
http://www.odatv.com/n.ph...imalini-sevdim-0612131200
bunu yazanlar gençlere ne mi olmuş?
eee tani ki tutuklanmışlar!
ne sandınız yaprraaaaam ileri demokrasi ülkesindeyiz!
http://www.odatv.com/n.ph...imalini-sevdim-0612131200
Burdayım be burdayim, bur dayım siz de burdasiniz❤️
Net an ya hu ben gençler , nick degistirdim.
Herkese iyi yazmalar.
Net an ya hu ben gençler , nick degistirdim.
Herkese iyi yazmalar.
Ooooooo hoşgeldin...
Evet.
Evet.
abartılı fenerbahçe sevgisi sebebiyle yazdığı entrylerden rahatsız olup donuz listeme dahil ettiğim eski bir yazarın yeni nicki.
kendisinin hakkımda beni tanıyormuş gibi, hak etmediğim, gerçekle alakası olmayan şeyler yazdığını fark ettim yazar olmadığım süreçte.
gerçekte ve sanalda beni tanıdığını zanneden ama sadece bakıp görebilip fark edebilme kabiliyetine sahip o kadar kişi var ki... işte o yanılgı içindekilerden biri oldu sadece.
kendisine haklı olarak kırgın olduğumu belirtir, donuz listeme seve seve dahil ederim. mutlu ama uzak olsun. en güzeli böylesi...
kendisinin hakkımda beni tanıyormuş gibi, hak etmediğim, gerçekle alakası olmayan şeyler yazdığını fark ettim yazar olmadığım süreçte.
gerçekte ve sanalda beni tanıdığını zanneden ama sadece bakıp görebilip fark edebilme kabiliyetine sahip o kadar kişi var ki... işte o yanılgı içindekilerden biri oldu sadece.
kendisine haklı olarak kırgın olduğumu belirtir, donuz listeme seve seve dahil ederim. mutlu ama uzak olsun. en güzeli böylesi...
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar