bugün

bugün isminin anılmamasının tek nedeni seçtiği takımdır. barcelona real madrid gibi takıma gitse efsane olurdu.
bugün doğum günü olan futbolcudur. 26. yaşı kutlu ve golleri bollu olsun.
adı çok kısaymış gibi bir de 'kun' ekletmiş heriftir. kendisi de tıpkı benim gibi anime manga severidir adındaki kun da onunla alakalıdır. o yüzdendir ki facebook da adımda 'kun' geçiyor diye bana agüero diyen arkadaşlarım var amk.
pes topçusu.
bu adamın çok maçını izlemedim. 2-3 maçını izledim. pek olumlu bir izlenim elde edemedim. hele dünya kupası finalinde oynadığı futbol hayal kırıklığı resmen. adam geçemeyen, şut çekemeyen. vasat bir futbolcu görüntüsü verdi. bence 5 milyon etmez.
(bkz: pide bitmiş)
Pardon o başkaydı.
Futbolcu diyolla.
gerçekte nasıldır bilmem de pes 2013 de dozer gibi aynı. ufacık boyunca rağmen yıkılmıyor, ikili mücadelelerde rakibi ekarte ediyor.
Maradona nin damadi oluyor kendisi.
maradonanin eski damadi.
Manchester city nin bug ı , üçgen üçgen üçgen.
manchester city' de oynayan ancak city' nin oyun stili ile bir türlü bağdaştıramadığım arjantinli golcü. en önemli özelliği herkesin maç bitti dediği anlarda çıkıp skoru değiştirmesidir.
kun agüero dur. efsane arjantinli. hastasıyız dede.
mükemmel adam.
ronaldo ve messi ile aynı döneme denk geldiği için şansız yıldız futbolcudur. buna robben'i de ekleyebiliriz. komple bir golcü. fırsatçı. city'e fazla bile geliyor.
bayern münih'e 3 gol atarak takımını yine kurtarmış arjantinli.
Bayern'in ağzına sıçan forvet. Real Madride falan gitse bomba olur.
bu akşam amına koydu bayern'in. adamsın sen yav.
lionel messi nin hat trick yaptığı akşamda hat trick yapmıştır bücürümüz. Hem de Neuer gibi kaleciye 3 tane atmıştır.
pes 13'te abartılmamış.
(bkz: yazar kasa)
pes teki gibi hız tuşuna basıldıgında uçan adamdır.
tek başına bayern i yıkmış adamdır. tabi bayern in saçma sapan hatalarının da payı yok değildir.
bundesliga da sezon başından beri sadece 3 gol yiyen munih e 90 dakikada 3 tane yazmıştır. futbol cok enteresan sevgili levent.
(bkz: Kun Agüero)
can ciğer kuzu sarma.
© copyright 2005 - 2026