bugün
- serhat kılıç16
- yazarların 80 lerde nasıl göründüğü12
- yalnızlık edebiyatı13
- kurusıkı2
- 6 eylül 2026 türkiye italya voleybol maçı18
- tai lung42
- en sevmediğin insan tipleri8
- kin tutmayı beceremeyen insan9
- ikinci defa askere gitmek7
- namazlarınızın yaradan için hiçbir kıymeti yok11
- askerliğin gençler için faydalı olması7
- bir kızla dalga geçmek6
- bu koyden olsam ne olacak ve sarı şeker12
- sözlükte psikolojik delilerin olması10
- ciddi ciddi voleybol maçı izleyen insan olması9
- en sevdiğiniz sözlük yazarı9
- 5 eylül 2026 fenerbahçe beşiktaş maçı42
- claudian clouds22
- özbek kadınlar14
- mavi göz7
- gizli hesap6
- bir viski doldurup kızların final maçını izlemek12
- sözlük whatsapp grupları13
- friedrich hegel la bi cay icek12
- 9 eylül 2026 sporting lizbon galatasaray maçı17
- sözlüğün en hamarat yazarı8
- iğrenme eşiği olmayan erkek9
- sarapci koala47
- uludağ itiraf10
- göğüs uçlarını birbirine değdirebilen kadın11
- millet dediğin2
- islam'ın hak dini olması6
- melissa vargas7
- herkesin tavsiye verdiği insan4
- namazın amacı6
- özbek pilavına kaşık saplamak7
- filenin sultanlarının avrupa şampiyonu olması6
- anın görüntüsü25
- gece vardiyası yazarlar4
- enayimiknatisii32
- yarın kpssye girecek yazarlar15
- bulunduğun koşullarda mutlu olmak3
- uludağ sözlük benim için ancak mezarda biter5
- libidosu olmasa true'nun aslında iyi insan olması6
- kahverengi gözlü olmak4
- geceye bir mesaj birak2
- sabahları nefret edilen şeyler3
- deccal internetten çıkacak9
- akrep3
- demokrasinin meşruiyet sorunu5
Serdar abi iyi ki pavyon açmamışız senle. Korona morona taklaya gelirdik valla iyi ki Yok kalsın demişsin. *
buraya geldiğimden beri ahlakını edebini kendisini bir gram bozmayan bir abimiz siyasi görüşlerimiz bir olsa da bazı görüşlerimiz ters ama oda sorun değil delikanlı adam.
(bkz: man of honour)
Üçüncü kez baba olmak gibi bir isteğim ve şimdilik öyle bir ihtimal yok. 2 tane dünya güzeli melek kızım var. Durduk yerde erkek evlat sahibi olup başıma bela alamam.
serdar temsili.
görsel
görsel
Serdar ağabey bu berlinde hiç Ankara pavyonu görmedim. Ne diyorsun, açsak mı bi tane? Güzel para kazanırız valla. *
ben ne okudum amk!
Vakti zamanında sataştığım bir beyanatından dolayı birbirimize diş gösterdiğimiz sonralardan evli barklı çocuk sahibi hatta emib değilim o gün oğlu mu olmuştu tam bilmiyorum. Bu yüzden de kendisine karşı tavrımdan dolayı özür dilediğim yazar. Geceleri evi geçindirmek için araba kapılarını levyeyle büküp teyp çaldığını duydum sonraları Spotify falan çıkınca o işleri bırakıp daha sakin bir hayat yaşamak için çiftlik evi almış eşi yattıktan sonra gece inekleri sağmaya gittiğini duyduğumda neden diye tepki vermeden edemedim arkadaşın -erector bu arada- anlattığına göre huzuru bızzırrrk bızzırrk diye alüminyum bakraça çarpan süt sesinde bulduğunu söylemiş. Şu meşhur kaveeede geçti bu muhabbet. Sonra kaveye de haciz geldi zaten neys...
Kırık yani anlayacağınız.
Kırık yani anlayacağınız.
Tufaalet yandaşların marabalarla aynı yere s.çmamak için yaptırdığı tuvalet, taale de yandaşların para birimi. Bizim ulaşamadığımız paralar taale.
Benim kendi kendime yaptığım göndermeler bunlar.
Benim kendi kendime yaptığım göndermeler bunlar.
3000 km uzağa güneş gözlüğü gönderebilir mi, merak ettiğim yazar. madem herkese hediye ediyor, o kadar hukukumuz vardır herhalde.
usualsuspects ile ortak iş kurmuşlar, hayırlı olsun.
görsel
görsel
06 nci nesil serdarsl.
hakaret değil betimleme yapan yazar.
tavşanlar yesin diye bütün tarlaya havuç eken adam gibi adam.
06 olduğuna göre ağır bir angaralıyla muhatabız. Neyse kendi haline bırakalım belki düzelir.
Edit: aklını nick altıyla bozmuş yazar. Her halta laf yetiştiriyor. Yapacak daha iyi bir işi yok herhalde.
Edit: aklını nick altıyla bozmuş yazar. Her halta laf yetiştiriyor. Yapacak daha iyi bir işi yok herhalde.
ten tene tinler ve serdarsl06 arasındaki husumete gün doğdu. ten tene tinler uludağ sözlük güvenlik konseyinden alacağı onayla scud füzeleriyle taaruza geçmeye hazırlanıyor. stratejistler, atakan olayını bush'un saddam'a saldırmayı bahane ettiği enfal olayına benzetiyorlar. ilerleyen süreçte neler olacağı oldukça merak ediliyor.
Çocuk sahibi olursan bu konuyu daha detaylı tartışırız tirrek.
Son cümledeki kuralımın istisnası sen olacaksın çocuk. Dua et de bir yerlerde karşıma çıkma.
Bozguna uğrayacak olan yazar. En acımasız kelimelerle yoldayım.
Benim yetiştirdiğim evlat annesine böyle saygısızlık yapmaz. Ayrıca Hayatımda kendimden daha güçsüz hiçbir varlığa el kaldırmadım.
Neyse... Günlük duyarınızı kastıysanız mesele yok.
Neyse... Günlük duyarınızı kastıysanız mesele yok.
Lan sen ne mal bi yaratıksın. Sen kimsin ki ben senle uğraşayım it!
Benimle uğraştığına pişman olacak olan yazar. Kafaya taktığımda kralını tanımam kaybedecek bir şeyim de yok.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar