bugün
- chplilerin camileri ahıra çevirmesi11
- recep tayyip erdoğan'ın kazanmasının asıl nedeni15
- camide rakı içen izmirli kız5
- damarsız tüysüz manisa yaprağı13
- sözlükte olayların yükselme hızı3
- ismet birader hangi istanbul ilçesinde belirecek6
- nasılsınız fakirler7
- götünde donu olmayıp tatile gitmek6
- her şeyi söylerim kimse bana bir şey diyemez6
- yemek yapmayı bilmeyen kadın17
- alihan kuriş7
- mansur yavaş'ın iyi parti'ye geçmesi9
- çok sıkıcısınız ben çıkıyorum4
- süleymancılar13
- sözlükte elit zevkleri olan insan olmaması33
- hz musa'nın yeterince övülmemesi3
- her şeyle dalga geçme mertebesine varan insanlar5
- velvet12
- sözlükte erkek yazar olmaması6
- çocuk yapmak3
- sözlük erkeklerinin sütyen bedenleri6
- yaz mevsimi mi kış mevsimi mi5
- kara pıtılılar3
- günde 3 litre su içen yürüyen damacanalar9
- denize bakan ev6
- kediyi parçalayan pitbull5
- iremga32
- kötü insanlar kötü olduklarının farkında mıdır6
- halsizlik ve üşengençlik problemi2
- geliyor geliyor ismet geliyor5
- sabah libidosu3
- ordunun derelerinin yukarı akmaması6
- kaç cm3
- alfred hitchcock vs stanley kubrick2
- anın görüntüsü29
- biriyle flörtleşmeye üşenmek5
- iç gıcıklayıcı bir şey söyle9
- 14 ağustos 2026 galatasaray çorumspor maçı4
- iyi partiye vericem3
- bıyıkların ağıza girmesi2
- sözlükte şakalı komiklikli başlıklar açmak2
- kırgınlık ve kızgınlık arasındaki fark3
- kemalistlerin asıl memleketi2
- çocuk kitapları2
- aykolik'in her gün mastürbasyon yapması29
- araplar gerçek dinden nasıl putlara dönmüştü2
- kadın yazara katılmak2
- erdem saros2
- diziden nefret etmek2
- sevgilin affetse aldatır mısın2
cnbc e nin new york muhabiri. ekonomi bilgisi şüphe götürmez.
bugünkü abd piyasaları yorumu yarmıştır. büyük bir bankanın hisse senedi değerinin 1 usd. olduğu ama borsadan metroya binip uzaklaşmak için metro biletinin bile 2 usd. olduğundan dem vurmuştur.
(#5405285)
ntv' de her gece çıkar amerika gündemi hakkında bilgi verir yani zorla vatandaşa amerika gündemini anlatır. konuşurken türkçesine ingilizce katarak rezil bir sunma yapmakta üzerinde yoktur.
harika durum analizi yapan adam. her gün amerikan borsasını bizim anlayacağımız şekilde yorumluyor.
konuşurken genelde öngörüde bulunmaktan kaçınır. bazen de böyle akla takılan soruları cevaplıyormuş gibi yapar. öyle diyorum çünkü demin fed'in özel banka mı yoksa kamu kuruluşu mu olduğuyla ilgili bir soruya cevap verdi. kendine özel bir sistemi varmış, aslında ikisi de değilmiş falan. yok efendim kongre fed'i denetlemiyormuş gözetliyormuş birbirlerine nezaketen icazet veriyorlarmış da bilmem ne. açık konuşsana oğlum fed amerikan hükümetinden güçlü desene.. bernanke bir açıklama yapacak diye bütün dünya ağzının içine bakıyoruz, obama'nın ne diyeceği kimsenin umrunda değil çünkü ne diyeceğini hep önceden biliyoruz desene. söylesene ulan bunları!
konuşmasını da cool bir şekilde fed fed'tir diyerek bitirdi ve kahvesinden bir yudum aldı. artist işte.
konuşurken genelde öngörüde bulunmaktan kaçınır. bazen de böyle akla takılan soruları cevaplıyormuş gibi yapar. öyle diyorum çünkü demin fed'in özel banka mı yoksa kamu kuruluşu mu olduğuyla ilgili bir soruya cevap verdi. kendine özel bir sistemi varmış, aslında ikisi de değilmiş falan. yok efendim kongre fed'i denetlemiyormuş gözetliyormuş birbirlerine nezaketen icazet veriyorlarmış da bilmem ne. açık konuşsana oğlum fed amerikan hükümetinden güçlü desene.. bernanke bir açıklama yapacak diye bütün dünya ağzının içine bakıyoruz, obama'nın ne diyeceği kimsenin umrunda değil çünkü ne diyeceğini hep önceden biliyoruz desene. söylesene ulan bunları!
konuşmasını da cool bir şekilde fed fed'tir diyerek bitirdi ve kahvesinden bir yudum aldı. artist işte.
amerikada ki ekonomi haberlerini türkiyeye bildiren çok değerli kişi. Insan ekonomi haberi anlatırken mizah yapabilir mi ? bak selim atalay yapıyor.
Ayni zamanda star gazetesinde de yazıyor. Lakin an itibarı ile 5 ocak dan beri yazısı yayınlanmamış, gerçi bende takip edemedim.
Hasılı, türkiyede ekonomiyi anlatan en iyi adam.
Ayni zamanda star gazetesinde de yazıyor. Lakin an itibarı ile 5 ocak dan beri yazısı yayınlanmamış, gerçi bende takip edemedim.
Hasılı, türkiyede ekonomiyi anlatan en iyi adam.
en bi sevdiğim haber spikeri. nedense yaptığı programları özellikle takip ediyorum ve seviyorum. diksiyona fazla takılmayın gençler, adam senelerce abd'de kalmış gayet normal. benim diyen bir sürü spikeri ezer geçer.
dünyanın köpüğündeki genel kültürü uçmuş yakışıklı ve karizmatik abimiz.
24 tv dünya hali programının sunucusu. gerçekten çok iyi derecede ekonomi ve siyaset analistcisi. şu aralar en büyük ilgi alanı abd seçimleri ve trump ' ın kazanacağını iddia ediyordu.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar