bugün
- 14 haziran 2026 avustralya türkiye maçı57
- mantı abartılmış balon bir yemektir5
- erkeklerin 35 yaşından sonra çökmesi4
- milli maçı izlemeyen erkek22
- uzun zamandır aktif olmayan birinci nesil yazarlık7
- dinlerin geldiği günden beri kan dökmesi7
- derinliğimizi anlayabilecek düzeyde kadın olmaması6
- avustralya8
- squat yapan kız2
- onu anlatsana biraz3
- 19 haziran 2026 paraguay türkiye maçı5
- şirine hangi şirinle evlenirdi sorunsalı5
- tuğba kuruyemiş3
- byd türkiye fabrikasını askıya aldı7
- türkiye11
- manidar pekmez2
- vincenzo montella8
- evlenmeyi başaramamış kadın2
- herkesin bir yerde yanlış olduğu2
- o kadar kadın varken neden onu beğendim sorusu4
- 20 haziran 2026 türkiye paraguay maçı2
- hepinizin bana aşık olduğunu düşünüyorum2
- ciddi ciddi maymundan geldiğine inanmak16
- yahudilerin bu kadar zengin olmasının nedeni8
- bir kızı doyurmak7
- migros'ta şarap seçen yalnız ve hüzünlü kadınlar5
- muşlettin geldi topu aldı vurdu goooooolll8
- yunan adaları2
- kadınlar neyden hoşlanır8
- anın görüntüsü17
- türkiye yapay zeka eylem planı2
- bir kadının aşkım prensim dediği erkek olmak3
- fas3
- nakliyat2
- özel okulların dolup taştığı kriz ülkesi4
- deniz şortunun içine boxer giyilir mi sorunsalı20
- uysaljakoben9
- avustralya 0 türkiye 75
- bir şeyler söyle9
- tanrıyı görmek için 12 yıldır oturmayan adam5
- avustralyalıların iri yarı olması5
- chp'nin hali ne olacak58
- en iyi antidepresan18
- futbol3
- kemalizm3
- milli takım şarkısının akp tarafından üretilmesi18
- uludagsözlük ilk yapay zeka moderasyon başarısı9
- türkiye nufusunun 3 ayda 104 530 kişi artması2
- zall yüzünden gol yememiz5
- 13 haziran 2026 katar isviçre maçı3
başrolünde tobey maguire'in oynadığı 1930 'lu yıllarda yaşanan gerçek bir hikayeyi anlatan film.
muhteşem bir film, inanılmaz sıcak , keyifli. bir kaç kez seyrettim hepsinde de keyif aldım.bir de dvd sinin üstünde efsaneye dönüşen gerçek hikaye yazar hakikaten cuk oturmuştur.
gary ross'un yönetmenlik dehası sayesinde seabiscuit'in war admiral'la yarışında beni 1930'lara götürmüş muhteşem film. chris cooper'ın oynadığı tom smith karakterinin You don't throw away a whole life just 'cause it's banged up a little dediğine başını öne eğmesi, naifliği ve tavırlarıyla bana "acaba bu adam tanrı mı" diye düşündürmedi değil. the return of the king'e toslamasaydı oscar'ı kucaklayan film bu olurdu. dikkatli izlenirse güzel enstantanelerle dolu bir film.
boksörlükten jokeyliğe geçen genç bir adamın, amerika' nın buhran döneminde, söz dinlemeyen vahşi bir aygırla ayakta kalma ve hayata tutunma mücadelesini anlatan, tobey maguire' nin sivrildiği film. kaybetmişlerin kolkola girip zorlukları aşmaya çalışması üzerine kuruludur.
tamamen gerçeklere dayalı bir yapımdır. seabiscuit son düzlük dönülürken yanına at yaklaştırıp bir bakıştan sonra uçan bir atmış. zaten bu filmde vurgulanan seyircinin gözüne sokulan bir gerçek. ama gerçek yarışı izlemek bu zamana nasip oldu. izledikten sonra o atın tam bir efsane olduğuna inandım. filmi izlediyseniz bu link'i kaçırmayın.
--spoiler--
https://www.youtube.com/watch?v=WVT2MPNCqgM
--spoiler--
--spoiler--
https://www.youtube.com/watch?v=WVT2MPNCqgM
--spoiler--
bu beygir bizim bold pilot isimli ata tekabül ediyormuş.
valla mükemmel bir film. bir başarı hikayesi; 2. dünya savaşında amerika'da manşetten haber olan efsanevi atın öyküsü. herkesin izlemesi lazım.
at yarışlarından oldum olası hazetmemişimdir ama bu film bir başka olmuş yahu.jeff bridges ve Tobey Maguire yine döktürmüşler. başroldeki kadın oyuncunun kim olduğunu bir türlü bulamadım. bu entryi gören ve kim oldugunu bilen kişi bilgilendirirse sevinirim.
bu zamana kadar izlememiş olmam, sözde sinemasever beni oldukça üzdü.ayrıca hakkında bu kadar fazla entry girilmiş olması oldukça şaşırtıcı. *
özetle 8/10, filmi gönül rahatlığıyla izleyebilirsiniz.
bu zamana kadar izlememiş olmam, sözde sinemasever beni oldukça üzdü.ayrıca hakkında bu kadar fazla entry girilmiş olması oldukça şaşırtıcı. *
özetle 8/10, filmi gönül rahatlığıyla izleyebilirsiniz.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar