bugün
- biz olduğumuz sürece manifest çorum'a giremez20
- bik bik'in mutfağına konuk olmak15
- nükleer santralin süper bir şey olduğu gerçeği18
- liyakat nedir ve liyakatsızlık sonuçları nelerdir8
- japon arabaları iyi arabalar mıdır sorunsalı4
- cennetten düşerken canın yandı mı3
- forlove19 sorunsalı3
- sözlüğün en yakışıklı yazarı olmak8
- am ile pm yi karıştırmak5
- mehdiye inanıyor musunuz3
- sessizliğin artık korkutmaması2
- eve girildiğinde ilk yapılan şeyler5
- kale3112 nickli sözlük yazarı2
- aylık 403 bin lira iyi para mıdır sorunsalı3
- renault modus2
- the odyssey6
- ismet gurbuz'u tek yumrukla bayıltmak10
- kanlı gözlerle aynaya bakmak2
- manifest grubu vs tarkan16
- islam düşmanlarına bir soru3
- huzur7
- nissan skyline r342
- çorumda konser için müzik grubu öner7
- kaldırım taşını yastık yapmak2
- iş yerinde sıkıntıdan patlamak2
- eren kaşıkçı2
- balerion3
- sözlük kızlarının kekleri11
- yine çok fena burnum kanadı5
- 29 07 26 kusadasi dktt konseri2
- yeni parti50
- gammazlar neden hiç çaylak olmuyor11
- çin üretimi elektrikli arabalar2
- nissan silvia2
- 27 temmuz 2026 galatasaray venezia maçı4
- korkusuz korkak4
- ankara2
- muğla daki orman yangını2
- uzaylıların dünyayı işgal edip köleleştirmesi2
- bana onu sormayin5
- ekmeleddin ihsanoğluna oy vermiş olmak18
- parcalandim toparlanamiyorum4
- hikayeyi devam ettir54
- ona bir şey söyle8
- korkusuz korkak filmindeki gaddar kerim3
- kıyafet alışverişi6
- askeri ücretle evlenebilir mi7
- tayyip'e oy vermeyenlerin mal mı olması2
- yeğen2
- temmuz sonu olup hala tatile gidememek6
2011 yılında tekerlek icat edilmiş diyola.
Süper bir insan. Öyle güçlü bir stili var, öyle ayar veriyor ki hayran olmamak elde değil. Dinci, yobaz, akpci takımına ağzının payını veriyor, karşısında kimse duramıyor. Ne diyordum; Hayranıyım.
Evet, böylece kendisine istediğini vermiş olduk. Bu hayal dünyasında yaşasın gitsin.
Evet, böylece kendisine istediğini vermiş olduk. Bu hayal dünyasında yaşasın gitsin.
Neden sadece şakirtler çemkirir bana (?)
Şaka şaka...
Şaka şaka...
(#15466947) melo nun acıttığı yazar.
senin muhammedi özlediğinden daha çok atatürk'ü özledim diyerek atatürk'ün kemiklerini sızlatmıştır..Kendisine Atatürk'ün Hz.Muhammed SAV ile ilgili sözlerini okumasını tavsiye ederim..
Kendisini seri eksiye bağladım..o derece.
am olsa sikilmez,kurban olsa kesilmez, evlat olsa sevilmez...
Kendisini seri eksiye bağladım..o derece.
am olsa sikilmez,kurban olsa kesilmez, evlat olsa sevilmez...
gizli sakirt.
Gercekten ugrasilmis yazar. Annesinden, annesinin mesleginden, inancindan, ideolojisinden, babasindan her seryinden bahsedilmis zamaninda, onlara neyse..
Takip edilesi gordum. Entryleri de mantiklidir ayni zamanda.
Takip edilesi gordum. Entryleri de mantiklidir ayni zamanda.
mükemmel bir entellektüeldir, takdir ettim. nutuk okumuştur ayrıca.
(#22046252) Aslında fena fikir değil hani... Bu arada bu dediğini yapan var sevgili bıyıklı akp bürokratı zihniyetli arkadaşım...
şimdi efenim bu şekil kaşındı;
(#21852976)
biz de bu şekil kaşıdık;
(#21852991)
ve tabi hırsını alamayıp şu minvalde saçmaladı;
(#22035683)
daha da yetinmedi, özelden bir sürü şımarık şımarık ukalanmalar, yellenmeler ve dahi liseli edebiyatından seçmeler...
birincisi, ben vitrinin camından yalana yalana baktığın telefonu sırf hava olsun diye masanın üstünde unutur, "sktiret yeaa" diyerek havamı atarım. ama benim için o telefonu almak bile gereksiz.
ikincisi; seninle uğraşmak zaman kaybı çocuk. o nükleer santraller, zike zike bu ülkeye gelecek. şimdi olmazsa sonra. beğenmiyorsun git mozambik'te yaşa.
üçüncüsü; ha gitmiyor musun; o zaman yol kenarlarında bir sürü boş su şişesi var, bu kadar konuşacağına zaman kaybetmeden onları toplamaya başla.
(#21852976)
biz de bu şekil kaşıdık;
(#21852991)
ve tabi hırsını alamayıp şu minvalde saçmaladı;
(#22035683)
daha da yetinmedi, özelden bir sürü şımarık şımarık ukalanmalar, yellenmeler ve dahi liseli edebiyatından seçmeler...
birincisi, ben vitrinin camından yalana yalana baktığın telefonu sırf hava olsun diye masanın üstünde unutur, "sktiret yeaa" diyerek havamı atarım. ama benim için o telefonu almak bile gereksiz.
ikincisi; seninle uğraşmak zaman kaybı çocuk. o nükleer santraller, zike zike bu ülkeye gelecek. şimdi olmazsa sonra. beğenmiyorsun git mozambik'te yaşa.
üçüncüsü; ha gitmiyor musun; o zaman yol kenarlarında bir sürü boş su şişesi var, bu kadar konuşacağına zaman kaybetmeden onları toplamaya başla.
(#22046808) Gördüğünüz üzerine kendi kendine kaşıdığını sanan bir varlık ile üstte karşı karşıyayız... He he deyin lütfen ayar çekmek onun için klavye kullanmak anlamına geliyor...
(#22046829)
ayar verdiği sanrısını uyandırmak için millete yalvar yakar yazan yazar. he he diyin lütfen, vıdı vıdı vıdı...
tribünlere oynama olum.
ayar verdiği sanrısını uyandırmak için millete yalvar yakar yazan yazar. he he diyin lütfen, vıdı vıdı vıdı...
tribünlere oynama olum.
ilkokul yıllarında bolca and okumasının etkisiyle kafası karışmış olan yazardır.
(#22047901) her seyde oldugu gibi hep kendileri masum karsıdakiler sucludur... Ve her seyden rant sağlamak icin adeta programlanmış oldukları da buradan bellidir sayın seyirciler..
(#22561381) valla güzel yazmış.
Siyasi görüşlerimiz çok zıt olsa da sözlükte adabıyla tartışmasını bilen nadir yazarlardan birisi.
(#23891682)
aykırı örneklerle iki düşünce akımını, kültürü, dini, kişiyi karşılaştıran vasat zekalı bir arkadaşımızdır. ulan ahmetle mehmeti karşılaştıracağın zaman ikisinin de iyi taraflarıyla iyi taraflarını, kötü taraflarıyla da kötü taraflarını mukayese etmelisin ki adil bir karşılaştırma olsun. müslümanlık kafa kesmekten, esir aldığın düşmanın karısına tecavüz etmekten, "insan maymundan geliyorsa şimdiki maymunlar neden insan olmuyor" demekten mi ibaret. ruslar çok medeni, demokrat, insancıl bir millet mi? padişahlar sadece saltanatının derdine düşmüş, memleketi sikine takmayan kişiler mi?
kendisine daha objektif düşünmesini, ideolojik saplantılarından kurtulmasını tavsiye ederim. eğer iddia ettiği kadar geniş gürüşlü ve entelektüel ise atatürk ün de politikalarının eleştirilebileceğini kabul etmeli. insanî olan herşey eleştirilebilir yargılanabilir.
aykırı örneklerle iki düşünce akımını, kültürü, dini, kişiyi karşılaştıran vasat zekalı bir arkadaşımızdır. ulan ahmetle mehmeti karşılaştıracağın zaman ikisinin de iyi taraflarıyla iyi taraflarını, kötü taraflarıyla da kötü taraflarını mukayese etmelisin ki adil bir karşılaştırma olsun. müslümanlık kafa kesmekten, esir aldığın düşmanın karısına tecavüz etmekten, "insan maymundan geliyorsa şimdiki maymunlar neden insan olmuyor" demekten mi ibaret. ruslar çok medeni, demokrat, insancıl bir millet mi? padişahlar sadece saltanatının derdine düşmüş, memleketi sikine takmayan kişiler mi?
kendisine daha objektif düşünmesini, ideolojik saplantılarından kurtulmasını tavsiye ederim. eğer iddia ettiği kadar geniş gürüşlü ve entelektüel ise atatürk ün de politikalarının eleştirilebileceğini kabul etmeli. insanî olan herşey eleştirilebilir yargılanabilir.
yaş 7 nesil 7 yazarıdır.
bana diss atmış. görür gününü elbet.
bana diss atmış. görür gününü elbet.
cıa ajanındır. *
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar