bugün
- dünya39
- 25 eylül 2026 türkiye fransa maçı35
- sözlüğün en güzel kadını17
- amerika birleşik devletleri29
- 25 eylül 2026 aym önünde intihar eden emekli12
- ecevit denince akla gelen şeyler29
- 80 bin entry girecek kadar işsiz olmak10
- sarılmak istediğiniz sözlük yazarları8
- recep tayyip erdoğan'ın ülkeye çağ atlatması30
- israil10
- yahudilere hınç besleyip cinnet geçirmek7
- en medeni ortadoğulular6
- norveç9
- pis hissettiren şeyler3
- mustafa kemal atatürk10
- sözlük kızları nerede sorunsalı6
- taş gibi kalçası olan kadın8
- evanjelist9
- telegram5
- kadınlar4
- türk rock grupları8
- öğrencilerin bu ne işimize yarayacak sorusu3
- yazarların kulaklığında şu an çalan şarkı12
- fransa6
- lise yıllarına ait bir şey söyleyin35
- ali şekeroğlu2
- ismail yüksek4
- hewal ebo12
- isveç5
- simko314
- sözlükte yeni yeni bıdıkların ortaya çıkması4
- sosyal medya ve internetin ardında deccal var3
- cuma akşam evde kalan yazarlar5
- orospu çocuğu abdullah öcalan7
- ahmet cem ersever2
- avrupa5
- ateizmin dinlere balyoz etkisi yapması5
- kırk yaş üstünü sözlükten göndermek3
- balgam atar gibi konuşmak3
- ali tarakcı hakkında soruşturma başlatılması2
- simko3 memduh başkan dna testi kampanyası10
- george washington2
- yazılımcıların flört edememesi8
- almanya4
- akaretler3
- dikili bir ağacının olmaması6
- nihilist hedonist şehvetperest insan5
- 25 eylül 2026 italya belçika maçı4
- türkiye'nin fransa'yı yeneceğini düşünmek5
- asgari ücretle geçinip vatan millet savunmak8
yeni bir sekizinci nesil yazar. hoşgelmiş.
hoşgelmiş nesildaş yazar. *
sekizinci nesil yazar. gökyüzünde yalnız gezen bir yıldız.
sessiz, sakin, dinlendirici bir nick altına sahip yazar arkadaşımız. kafa dinlemeye buraya gelecem bundan sonra.
mesane kanserine yol açabilecek ciddi bir parazittir. ayrıca 8. nesil yazardır. hoşgelmiştir.
başlatmış olduğum (bkz: nick altı sosyal sorumluluk projesi) kapsamında uğradığım ondokuzuncu yazar. takipteyim.
nick altı mağdurlarından 8.ci nesil yazar. hoşgelmiş. (bkz: koştursun efenim sözlükte)
erkek olduğumu söylediğim halde bana yavşayan yazar. kardeşim bi git belanı arama *
yok kardeşim kız aramamaktadır. (#11638946) entry si ile niyetini açıkca belli etmiş eşcinsel bir yazardır. kendisine her yol hollandadır.
(#11607336) (#11608495)
çelişkide olan yazardır. ya da öylesine sallamaktadır. ben bunlara (bkz: ne idüğü belirsiz yazar) diyorum. her ihtimale karşı;
---spoiler 1---
usame bin ladin den en fazla şakirtler rahatsız olmuştur.
not: şakirt değilim.
(schistosoma, 02.05.2011 22:23)
---spoiler 1---
---spoiler 2---
eline sağlık şakirtidir.
not: şakirtim.
(schistosoma, 02.05.2011 20:47)
---spoiler 2---
çelişkide olan yazardır. ya da öylesine sallamaktadır. ben bunlara (bkz: ne idüğü belirsiz yazar) diyorum. her ihtimale karşı;
---spoiler 1---
usame bin ladin den en fazla şakirtler rahatsız olmuştur.
not: şakirt değilim.
(schistosoma, 02.05.2011 22:23)
---spoiler 1---
---spoiler 2---
eline sağlık şakirtidir.
not: şakirtim.
(schistosoma, 02.05.2011 20:47)
---spoiler 2---
nick altıma gelip, kendisinin bir söğüt ağacı olduğunu söyleyen yazardır. amaç ne, neyin peşinde bilemiyoruz. kendi halinde takıldığını düşünüyorum. kolay gelsin, yüzeyde kal, dolan, koştur, yaz, yazdır, bastır.. vs mesajlarımı ilettikten sonra, sağ taraftan çıkıyorum.
Yazar versiyonu da varmış efendim. Kardeş üstüne alınma ben parazitler familyasının trematodlar şubesine ait solucanimsi olanindan bahsedeceğim.
Yaşam döngüleri yumurta miracidium sporakist cercarya schistosomul ve eriskin seklindedir.
Urogenital bölgeyi, kolonları, mezenterleri ve ac atardamarlarini tutan türleri vardır. Hafif ateş ten tutun da pnömoni kanser ödem anemi hepatomegali infertiliteye kadar cesitli klinik tablolara sebep olur. Hatta bazi durumlarda mortal sonuçlar ortaya çıkarabilir.
Yaşam döngüleri yumurta miracidium sporakist cercarya schistosomul ve eriskin seklindedir.
Urogenital bölgeyi, kolonları, mezenterleri ve ac atardamarlarini tutan türleri vardır. Hafif ateş ten tutun da pnömoni kanser ödem anemi hepatomegali infertiliteye kadar cesitli klinik tablolara sebep olur. Hatta bazi durumlarda mortal sonuçlar ortaya çıkarabilir.
En delikanli parazittir.
Erkekleri sadece 1 dişi ile çiftleşir. Dişi öldüğünde ise başka kimseyle o işi yapmadan yaşamına dolaylı olarak son verir.
Erkekleri sadece 1 dişi ile çiftleşir. Dişi öldüğünde ise başka kimseyle o işi yapmadan yaşamına dolaylı olarak son verir.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar