bugün
- gocu bak bi7
- evliliği ayakta tutan güçler6
- drew barrymore4
- çayı karıştırdıktan sonra kaşığı yalamak2
- kedinin yanında kediyi çekiştirmek2
- manisada okul saldırısı2
- umumi tuvalette telefonundan video izleyen insan2
- orta asyadakilerin penis boyu3
- türkiye medeni bi ülkeyse neden hristiyan yok29
- tavuk pilav yiyen erkek3
- yumurtayı sivri tarafından kıran insan2
- 100tlnin hesabını yapan cimri3
- foşik törklörön liginde birinci amedspor23
- dünyanın en ölümcül terör örgütü hristiyan lra5
- türkler ile moğollar kardeştir18
- iş arayanların aslında para araması8
- entry girmek için entry girmek2
- motorinin 100 lirayı görmesi5
- akp'li tayyar'ın erdoğan'a sıra dayağı çağrısı4
- z kuşağı3
- birini kırmadan nasıl iletişimi kesersiniz16
- afrikalılar gariban avrupa emperyalist yalanı12
- s'i l v'e r m'i s t'in kullandığı ucuz parfüm17
- günün sözü12
- halk tv haberciliği2
- musa anter10
- çamaşır makinasını çalışırken izlemek7
- true nickli yazar3
- husiler ve mekke ittifakı'nın ilk sınavı2
- altı nesil boyunca köleliğin ekmeğini yemek2
- yapay zekaya porno aratmak4
- yazarların kulaklığında şu an çalan şarkı6
- göçmen karşıtı din düşmanı sosyal demokratlar18
- katatespizartmasi3
- ölümden korkuyor musunuz34
- 20 eylül 2026 amedspor beşiktaş maçı30
- claudian clouds43
- game of thrones taki kerhaneci17
- sivilce için deneyimli yazar tavsiyeleri51
- parcalandim toparlanamiyorum313
- anın görüntüsü26
- hollanda'nın deniz seviyesinin altında bulunması6
- 29 yaşında erkek 40 yaşında kadın evliliği7
- flört uygulamasında match oranı2
- hewal ebo3
- kaç yaşındasın2
- sözlük kızları dertleşiyor14
- medyanın yunanla savaşı adeta körüklemesi5
- 19 eylül 2026 trabzonspor galatasaray maçı36
- osmanlıcılar vs kürtçüler5
bu sene yapılacak sbs sınavı. adaylar türkçe,matematik,sosyal bilimler, fen bilimleri ve ingilizce derslerinden teste tabi tutulacak. girecek olan tüm arkadaşlarıma sınavda başarılar dilerim.
yarın yapılacak hede.
şu an yapılmakta olan sınavdır. sınavdaki tüm çocuklara başarılar.
yine bir kopya skandalının çıkmasını istemediğimiz sınav. kardeşlerimize allah zihin açıklığı versin.
zor sınavdı. özellikle matematikte çok zorlandım. ama fen kolaydı.
Bugün gerçekleştirilen sınav.
Onun sayesinde sözlük ne kadar sessiz.
Şaka bir yana tüm kardeşlerime başarılar diliyorum.
Şaka bir yana tüm kardeşlerime başarılar diliyorum.
Kardeşime sorduğuma göre çok zor olan sınav. 2 3 seneki sbsleri verdiğimde 2, 1 yanlış yapan çocuk bu sınavda 15ten fazla bekliyor. Okulundaki tüm herkes sınavdan çıkınca ağlamış zaten. Hocaların bile çözemediği soruyu nasıl sokuyorsun lan sınava? Milli Eğitim Bakanlığına selamlar.
nice erkek kardeslerimizin lisede kizlar teklif ediyor hayaliyle girdigi sinavdir.ancak bazi kardeslerimiz ise oteki asamalara gecmislerdir. (bkz: universitede kizlar teklif ediyor) (bkz: yuksek lisansta kizlar teklif ediyor) (bkz: doktorada kizlar teklif ediyor) (bkz: anne bana kiz bul).
kazanamayanın asla ama asla üzülmemesi gereken sınav.
bende bu sınava hiç önem vermedim, gayet düz liseye gittim. o kadarda parlak bir durumum yoktu lisede. ama şimdi anadolu lisesine giden bazı arkadaşlarım daha üniversite sınavlarına hazırlanırken ben üniversiteye girdim ve yavaş yavaş şirketimin temellerini atıyorum. bu yüzden üzülmeyin, her iş kişide bitiyor. asıl iş kararlı bir "insan" olabilmekte bitiyor.
bende bu sınava hiç önem vermedim, gayet düz liseye gittim. o kadarda parlak bir durumum yoktu lisede. ama şimdi anadolu lisesine giden bazı arkadaşlarım daha üniversite sınavlarına hazırlanırken ben üniversiteye girdim ve yavaş yavaş şirketimin temellerini atıyorum. bu yüzden üzülmeyin, her iş kişide bitiyor. asıl iş kararlı bir "insan" olabilmekte bitiyor.
muhtemelen birkaç soru hatalı olacak sınavdır.
çok kolaydı. rahat 450 alırım. ama matematikte bir soru 10 dakika alıyor. o soru çok zordu. Anadolu öğretmen tutar kesin.
hayvanlar gibi dgs için hazırlanan biri olarak söylüyorum ki 8. sınıf matematikte 3 tane soru vardı ki bu sorulan sorular dgs'de bile çıkacak türden değildi. zor desen zor da değil, soruda ne demeye çalışılmış anlaşılmıyor. benim gibi adam o 3 soruyu anlayamıyorsa varın siz düşünün bu körpeciklerin bu 3 sorudan ne anlayabileceğini. hoş, 8. sınıf için sanki biraz derine girmişler analitik geometri olsun geometri olsun. insan, "lan bunu çözecek çocuk lan çocuk!" diye kızıyor bu soruyu hazırlayanlara.
(bkz: dgs öğrencisi)
(bkz: dgs öğrencisi)
sınavın zorluk derecesi hakkında sınava giren öğrencilerin yorumunu merak ettiğim sınav. dışarıdan biri olarak zorluk seviyesiyle ilgili ne desek boş.
10 dakikalık bakkal yolculuğumda gördüğüm gözü yaşlı çocukların , sinirli ebeveynlerin gerekçesi. 'Lisede rahatsınız.' diye kandırılan bir jenerasyon daha yetişiyor.
zibidi sınavı. dün gece hala "norali sınav kaç üzerinden ? yedi yüz mü beş yüz mü ?" diyen zibidilerin de yıl boyu günde beş yüz soru çözenlerin de girdiği bir sınav. aslen yazık hepsine.
geçen bu zibidinin feysbukta bir arkadaşıyla konuşmalarını okumuştum. yazık kızın ailesi çalış çalış çalış diye binmiş tepesine, "intihar edeceğim, bileğimi keseceğim, tam kesiyordum, az kalsın kesmiştim." filan yazmış. üzüldüm. çocuklara sınava hayır!
geçen bu zibidinin feysbukta bir arkadaşıyla konuşmalarını okumuştum. yazık kızın ailesi çalış çalış çalış diye binmiş tepesine, "intihar edeceğim, bileğimi keseceğim, tam kesiyordum, az kalsın kesmiştim." filan yazmış. üzüldüm. çocuklara sınava hayır!
Sinava giren 1 milyon 100 bin kisiden 16 kisinin tam puan aldigi sinavdir.
sıfır çektiğim sınav. evet.
14 yaşındaki çocukları dahi sınama gereksimi duyan orospu sistemin sikko sınavı.
13-14 yaşındaki çocuk sokakta olur, dershanede değil.
13-14 yaşındaki çocuk sokakta olur, dershanede değil.
499 puan aldığım sınav. bekle istanbul fen, ben geliyorum.
sen mi büyüksün ben mi göreceğiz!
sen mi büyüksün ben mi göreceğiz!
abi sbs nedir çalışmadan girerdik ygs-lys kastığımın binde birini kassaydım full çekmiştim dedirten olay.
sonuçlar dün gece itibariyle açıklandı. lakin sayısal verileri bulmakta zorlanıyorum.
meb açıklayamayacak kadar kötü diye mi söylemiyor acaba.
meb açıklayamayacak kadar kötü diye mi söylemiyor acaba.
kimse ilgi göstermediği başlık. şükür bu kadar düşmemişiz. evet.
kız meslek lisesini kazandığım sonuçlardır. yaşasın. evet. *
yaşasın kadıköy endüstri meslek lisesini kazanmışım.
Gündemdeki Haberler