bugün
- sözlükte sizi kim tanıyor15
- üstteki yazar hakkındaki varsayımlarınız16
- zall'a yazdığım mesaj7
- sözlükçülerin en iyi 5 roman listesi10
- allah olsanız yazacağınız kitabın ismi ne olurdu6
- kiraz cicegi kolonyasi43
- kim kimin fakesi10
- sözlükte ciddi konuların konuşulmaması6
- sözlük erkeklerinin kurabiyeleri9
- üstteki yazarın banka hesabındaki para4
- günün şarkısı4
- kadınların koşamaması6
- çekici kadının tüm çekiciliğini götüren şeyler5
- gavurun kızı5
- natuk baytan2
- birader yazarların birader beyler olmaları hedesi2
- hazret ktc5
- askeri ücretle erdoğanı savunan tip11
- alttaki yazara bir ricada bulun3
- kolektif bilinç olması kolektif dinleme olmaması4
- ciddi konuların sözlükte konuşulmaması4
- askerdeyken sözlüğe girmek3
- sözlük kavgaları7
- mehmet okuyan11
- özbekler2
- 9 temmuz 2026 fransa fas maçı22
- abd iran ateşkesinin kalıcı olamaması10
- küfürleşen iki yazardan birinin çaylak olması6
- hayatından 1 yılı kaça satarsın6
- 10 temmuz 2026 s 400 lerin satıldığı iddiası7
- büyük göt2
- homo erectus biraderyus4
- bebek te üç beş tur atmak5
- özbek kızları2
- pasif gayler in ortak özellikleri5
- kürt kızlarının sevişme sırasındaki cümleleri6
- yapmasak da yaptı derler o yüzden yapıcaz4
- orduevinde bira içmek2
- üstteki yazar hakkında fikrini söyle21
- her gün hamburger yemek isteyen insan4
- gammaz çetesi çökertildi4
- neden kadın ayağına ilgi duyulduğu sorusu9
- sözlük erkeklerinin armutları3
- hesabı silmek2
- yazarların en sevdiği meyve11
- çomarların osmanlı hakkında bilmedikleri2
- sözlükte adı çıkmış bir kadınla sevgili olmak3
- fransızların sömürgeci olması5
- küfrettiği yazarı çaylak edip utanmadan takıln yzr2
- deve sidiği ile giden araba2
sakinleştirici bir grup..
(bkz: denek hayatım)
--spoiler--
bak bu tren devrilir,
bağırır bu raylar
o sahte o kart düzene
--spoiler--
(bkz: pamukova tren kazası)
(bkz: 22 temmuz 2004 hızlı tren faciası)
bak bu tren devrilir,
bağırır bu raylar
o sahte o kart düzene
--spoiler--
(bkz: pamukova tren kazası)
(bkz: 22 temmuz 2004 hızlı tren faciası)
Maçlarda çok kullandığım kelime.
dağılmış bir müzik grubunun adı.
bir albüm yapıp bizi yüzüstü bırakıp gitmiş gruptur,ulan ne olurdu dağılmasaydınız!
Agiz dolusu kufur ediyorum icimden. Kendinizi mahvettiniz, bizi de mahvettiniz. Bu kadar derin sozler yazarken, gerisi eksik kaldi. Lan hanginiz yaziyosa, besteliyorsa yeniden ciksin ortaya. Dinlemiyorum dinlemiyorum, aylar sonra yine acitiyor allahin cezalari!
1 gun sonra gelen edit: manyaga baglamis gibi sakin dinlerken sunlari taciz edeyim twitterdan dememin uzerine o guzelim sesli vokalleri onur ozdemir'in gidip ayse hatun onal'la duet yaptigini gordum! Hayatimin en buyuk hayal kirikliklarindan birini yasiyorum! Hayatta bir araya gelmez daha bunlar! Hayir sakin nere ayse hatun onal nere bir de!
1 gun sonra gelen edit: manyaga baglamis gibi sakin dinlerken sunlari taciz edeyim twitterdan dememin uzerine o guzelim sesli vokalleri onur ozdemir'in gidip ayse hatun onal'la duet yaptigini gordum! Hayatimin en buyuk hayal kirikliklarindan birini yasiyorum! Hayatta bir araya gelmez daha bunlar! Hayir sakin nere ayse hatun onal nere bir de!
ikinci albüm için hazırladıkları ama tekrar bir araya gelmeyecekleri için yalan olan hangi iz adlı çok güzel bir parçaları olan eski grup. ah ulan keratalar ah..
https://www.youtube.com/watch?v=86P95-cvtc0
https://www.youtube.com/watch?v=86P95-cvtc0
eqin ve siryusblek sayesinde tanıştığım ve çok sevdiğim şarkıları olan müzik grubu.
(bkz: eksik şarkı)
(bkz: eksik şarkı)
Eskiye dönük demoları ortaya çıkan grup. demoları bile güzel.
http://avazavazdergisi.bl.../04/sakinden-demolar.html
http://avazavazdergisi.bl.../04/sakinden-demolar.html
(bkz: sekene)
bugün olamadıgım durumdur. bir durumda, gelinen bir noktada sogukkanlılığını koruyabilme sanatıdır.
türkiye'nin gelmiş geçmiş en iyi müzik gruplarındandır.
(bkz: bu defa).
"Tekrar birleşeceğiz, ebedi bir ayrılık değil." diyerek bizi yemiş olan grup.* o kadar zaman geçti hala ses seda yok. Puh.
Bir erkek ismi. Telefonumda gördüğüm zaman cevaplamadığım.
pek sakin olmayan bir gruptu. Denek hayatım isimli pamukova'da gerçekleşen tren kazasını anlatan hoş bir şarkıları vardı.
dağıldılar, kötü oldu.
dağıldılar, kötü oldu.
'' niye tanıdık olsun ki bunca fazlalık?''
Vokalinin mezun olduğum liseden mezun olmuş olması vasıtasıyla iki üç yıl önce ilk kez dinlemeye başladığım, hâlâ dinlediğim enfes grup. Denek hayatım, laleler beyaz, eksik şarkı, edepsiz komedya, sentetik sezar şarkıları zannımca en iyi şarkılarıdır ve yine kendi kanaatimce 2008'de çıkardıkları, aynı zamanda tek albümleri olan, hayat albümü son yıllarda türk müzik piyasasındaki en iyi albümdür. Mor ve ötesi grubuyla da kankaydılar tabiri caizse, onur özdemir'in lise yıllarından beri böyleymiş bu. Harun tekin de zaten zamanında verdiği röportajlarda illaki bi şekilde sakin'i övmüştür. Grupla ilgili tek olumsuz eleştirim ise klipler. Hayır, kalitesiz çekim olmasından bahsetmiyorum, o anlaşılabilir. Ama o kadar güzel şarkı yapmisken, çekilen klipler biraz daha anlamlı, biraz daha etkileyici olabilirdi diye düşünüyorum. Vesselam, leziz bi gruptu ve ayrıldılar. Nedenini bilmiyorum ama ben bu şahane gruptan yeni şarkılar dinlemeyi çok isterdim ya da 1 kez olsun canlı izlemeyi. Malesef eski şarkılarla yetinmekten başka yapacak bir şey yok.
Seni sorana her yanım derim, ve dahasını daa eklerim.
Ellerini uzat ki dokunsun, parmaklarıııım
Seni sorana her yanım derim, ve dahasını daa eklerim.
Ellerini uzat ki dokunsun, parmaklarıııım
eski bir ankaralı müzik grubu.
çok güzel gruptu be. iyi şeylerin zor tutunduğu ülkemizde dağılmaya mahkum gruplar listesine eklendiler ne yazık ki.
çok güzel gruptu be. iyi şeylerin zor tutunduğu ülkemizde dağılmaya mahkum gruplar listesine eklendiler ne yazık ki.
iyi gruplar her zaman dağılır kanununa yenik düşen bi grup. ne güzel şarkılarınız vardı lan olmasaydı sonunuz böyle.
bir müzik dergisinde görüp yıllar önce keşfettiğim ve şarkılarını dinlerken farklı ütopyalara yol aldığım grup çok iyiydi ve güzel olan herşey gibi bitti hala dinlerim.
şarkılarını dinlemekten hala bıkmadığımız, türkiye'nin gördüğü en iyi grup. geri dönseler ya la.
zamanında arkadaşlar indie dediler. neymiş la o dedik. indirdik. dinledik. dağıldılar. üzüldük.
hala dinliyoruz. iyi gruptu. tavsiye ederiz.
hala dinliyoruz. iyi gruptu. tavsiye ederiz.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar