bugün

/29
en turistik yeri üniversitenin merkez kampüsü olan şehir.
http://www.analizmerkezi....onur-nal-video-57571h.htm
Sakarya nehri.
çark caddesi
serdivan
kent orman
kapalı çarşı
sapanca
acarlar longozu
Deprem müzesi
kuzuluk
altındere
karasu
Görülmeye değer.
Vatan Millet Sakarya.
Cidden aşırı sakar yaa. Ben böyle sakarlık görmedim.
Kendisi güzel, insanı yobaz. Ayda yılda bir gelince tek başına gezmesi çekilmeyen.
pazar günü tarakli ilçesine gittiğim kent. termal suyu falan var, kurşunlu camii, cakirlar konağı, orman falan güzel yani.
Abd'nin bible belt'inin bir benzerinin, şayet türkiye'de de bulunduğunu kabul edersek, sakarya bunun tokasıdır.

Cinai bi yer.
Mona Roza şiirinde geçen " geyvenin gülleri " kısmını anlamama sebep olan il.meğer Muazzez akkaya sakarya geyveliymis.
Öte yandan yüksek lisansa başladığım üniversite.hendekteki kampüs tam bir hayal kırıklığı.bina hep bir ağızdan " Yıkılmadım ayaktayim" i söylüyor.
Bir yan da benim..
Obur yanda..
SAKARYA..
Burada yaşayan varsa mesajını bekliyorum. Öğrenci olarak gelmeyi düşünüyorum.
sakarya adamdır.
enkaz altından çıkanların şehri .muhafazakarlığın dibini sıyırmış hatta gericiliğe kadar varmıştı .
Yürüyüşe geliyonuz mu. Gelin
güzeldir, hoştur ama bir kocaeli değildir. not: jüpiterliyim.
yarın türkmen kardeşlerimiz için çark caddesi' nde saat 18 de yürüyüş yapılacak şehir.
yaşanılacak şehir aslında. insanı genel olarak iyidir. ne bileyim sessiz sakin ya seviyorum ben
Birkaç yıl yaşadıktan sonra hiçbir arkadaşımın tam olarak kopamadığı şehir yılda en az 1-2 defa gelirler. Deprem de olsa, dışardan bakanlar sevmese de biz seviyoruz, terketmiyoruz.
öğrenci düşmanı şehirdir. öğrenciyi kazıklamak için değişik yöntemleri olan insanları barındıran yer.
beğenmeyenleri, sevmeyenleri gördükçe daha da aşık olduğum şehrim.
adapazarı ilçesinde şuan kıyametin koptuğu şehir. dolu fırtına yağmur ne ararsan var göz gözü görmüyo.
memleketlerin en güzelidir. yeşil siyah en buyük sakarya.
ıslama köfte'nin yaratıcısı il.
Sakarya, Türkiye'nin bir ili ve en kalabalık yirmi ikinci şehri. 2014 itibarıyla 932.706 nüfusa sahiptir. 16 ilçesi vardır. Marmara Bölgesi'nin Çatalca-Kocaeli Bölüm'ünde yer alır.
şu an orada olamasam da canım şehrimdir. birazdan kocaeliye de damlar, hava baya kapadı.
© copyright 2005 - 2026